Quote:
Originally posted by eleni198621
Ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα αποδοχης με τους γονεις μου η τον αδερφο μου.
Όταν είχες τα παραπάνω κιλά η μαμά σου δεν σου έλεγε κάτι?
Printable View
Quote:
Originally posted by eleni198621
Ευτυχως δεν ειχα τετοια θεματα αποδοχης με τους γονεις μου η τον αδερφο μου.
Όταν είχες τα παραπάνω κιλά η μαμά σου δεν σου έλεγε κάτι?
Καληνύχτα σοκολατίτσα και καλή ξεκούραση.
Δεν φεύγω εγώ, τα κορίτσια καληνύχτισα!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καληνύχτα σοκολατίτσα και καλή ξεκούραση.
http://www.youtube.com/watch?v=vY7sabq_C1U
Αυτό σημαίνει "επιστροφή". Δεν είναι τυχαίο που μου αρέσει τόσο.. Ψέμματα! Μου αρέσουν τα κομμάτια που ακούγονται στις ταινίες του Almodovar, είναι υπέροχα δραματικά και αισθαντικά!
Σοκολατίτσα μου, εγώ για πολλά χρόνια εισέπραξα ολική απόρριψη και πληγώθηκα τόσο, ώστε δεν θα κάτσω να δω πού και γιατί με απέρριψαν.. Τώρα ζω τα καλά, αρκούμαι σε αυτό..
Μπήκα και εγώ για ένα γρήγορο πριν πάω να ξαπλάρω!
Καλή η γάμπαρη Αβουλίνα την ευχαριστήθηκες διαβάζω έστω και με διαλείμματα!
Όσο για το θέμα ανεργία επειδή και εγώ ήμουν σε ρυθμούς τρελούς για χρονια μόλις με απολυσανε έλεγα αααχ τώρα θα ξεκουραστώ και θα ηρεμήσω! Δεν μπορείς να χαλαρώσεις όμως όταν οι λογαριασμοί τρέχουν... ήταν καλά για τους πρώτους 2-3 μήνες μετά όμως καταντά μαρτύριο. Νιώθεις εκτός παιχνιδιού, έχεις μόνιμα τύψεις ότι δεν κάνεις τίποτα, και το χειρότερο μου είναι να με παίρνουν τηλέφωνο και να με ρωτάνε τι κάνω, γιατί δεν έχω κάτι να τους π ωκαι νιώθω και άβολα εκτός από ένοχη που ζω εις βάρος των αγαπημένων μου. :mad:
Eli μου, αυτή είναι η άλλη όψη, που έλεγα.. Αυτή, που όλοι οι "καλοπροαίρετοι" σε ρωτούν με αγωνία τι δουλειά κάνεις τώρα, πώς τα βγάζεις πέρα κλπ..
Το βρήκα! Το τέλειο είναι να μη δουλέψεις ποτέ, να παντρευτείς έναν πλούσιο και να ζεις κυρία, με τα πλούτη σου, με τα όλα σου.. Χωρίς να φτύνεις αίμα, χωρίς τύψεις, χωρίς προσπάθεια..
Αχ Eli εσύ και τα γρήγορά σου, οι ξεπέτες σου! :lol: Τι έγινε με τους Αθάνατους; Έγιναν θνητοί;!
Πάει! Μας ξεπέταξε! :puzzled:
Λίλα πάρε και την ʼβα στο σούπερ μάρκετ μαζί σου για γαμπρό, όμως επειδή θέλει πλούσιο να κοιτάτε για κάποιον που σπρώχνει τα καρότσια δύο δύο! :lol:
Ναι και ξαφνικά η ʼβα ανακάλυψε την Αμερική! :lol:
ʼμα βρεις τη φωλιά με τους πλούσιους - καλά παιδιά να την δείξεις και στα ;άλλα τα κορίτσια τα λεύτερα, Τζίνα, Έλενα, Λιλάκο κτλ :lol: που τυχαίνει να είναι όλες άνεργες!
Βρε αβα στην ταινια ολα για τη μητερα μου ενα πορτογαλεζικο απο οτι μπορω να καταλαβω τραγουδι που παιζει οταν η μητερα παει να βρει τον τραβεστι πατερα εκει που κανει πιατσα ξερεις πως το λενε?
http://www.youtube.com/watch?v=83b_KNcduOk
Για τη Ναταλία μου
Τους ξεπέταξα και αυτούς! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αχ Eli εσύ και τα γρήγορά σου, οι ξεπέτες σου! :lol: Τι έγινε με τους Αθάνατους; Έγιναν θνητοί;!
Ξεπέταξα και τον άντρα μου που κοιμήθηκε από το πρώτο 20λεπτο της ταινίας και τελικά την είδα μόνη μου! :lol:
Eli δεν είναι φοβερό; Κοίτα πόσες από αυτό το τόπικ είμαστε άνεργες!!!! Μου αρέσει που δε θα ξενυχτούσα κιόλας! Σήμερα δεν ξέφυγα πάντως, έχω πάρει πασατέμπο δίπλα μου και μασουλάω.
Το τραγούδι είναι ισπανικό και έχει πολλά το δισκάκι, θα προσπαθήσω, θα βρω το αγαπημένο μου και ίσως είναι αυτό.. Εσύ θα μου πεις..