Τζίνα μου ή έφαγα υπερβολικά ή δε σε καταλαβαίνω.. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.. Ο Αλμοδοβάρ είναι Ισπανός.
Printable View
Τζίνα μου ή έφαγα υπερβολικά ή δε σε καταλαβαίνω.. Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.. Ο Αλμοδοβάρ είναι Ισπανός.
Ξέρω ποιός είναι ο Αλμοδοβάρ αλλά έτσι που είπες ότι Αλμοδοβάρ σημαίνει Ισπανία το κατάλαβα στην κυριολεξία του. Εκεί έγινε το μπέρδεμα ώρα πού'ναι! :lol:
Τζινάκι μου! Κι εγώ που νόμισα πως άρχισες κι εσύ ακόμη να γίνεσαι κάπως... Όχι κι εσύ, δεν θα το αντέξω!
:dork::dork::lol:
Τρελαίνομαι με αυτή τη γερασμένη, αλλά παθιασμένη φωνή του luz de luna! Μου κάνει κάτι, μου κινεί συναισθήματα..
Τζίνα μου, πες μου τώρα πόσο καλή είμαι και πόσο με αγαπάς, για να πάω να κοιμηθώ κι εγώ το καημένο.. Δεν απαντάς κι ανησυχώ, ας έχεις το χαμογελάκι. Μίλα μου...
Don't worry my friend i've got your back! :lol:
Καλό αυτό, να υποθέσω, ε;
Με απασχολούσε ο Νταφόε, δεν είναι σωστό να τον προσβάλω τον άνθρωπο! Καληνύχτα μαντάμ, ήσουνα άξια οικοδέσποινα σήμερα και σε χορτάσαμε! Καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά. Φιλάκια.
Μου φαίνεται πρέπει να βγω από το σπίτι αύριο έχω αρχίσει να λαλάω! :crazy:
Έχω αρχίσει να πέφτω και δεν κάνει!
Αβουλινα μου άντε πήγαινε για νανάκια, δεν θα αργήσουμε και εμείς πήγε και 2 και...
Όνειρα γλυκά Αβουλινάκι !:kiss:
Πάω κορίτσια μου.. Καληνύχτα σας... Φιλάκια πολλά!
Αφού καλύπτω τα νώτα σου κι όποιος σε πειράξει θα τον εξαφανίσω ως Χουτζίνι, καλό δεν είναι; :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Καλό αυτό, να υποθέσω, ε;
Eli και Λιλάκι δεν πάμε κι εμείς σιγά σιγά, με περιμένει κι ο Νταφόε! Σήμερα δεν μπόρεσε να μπει κι η Γλαύκη αργά, εκτός κι αν κλειδώσει αργότερα. Καληνύχτα κορίτσια και καλό ξημέρωμα να έχουμε. Φιλάκια.
Ναι Τζινάκο μου πάμε και εμείς. Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά και σε εμάς τις τελευταιες :)
Τα λέμε αύριο με το καλό!