Καληνυτχούδια όμορφες!
Printable View
Καληνυτχούδια όμορφες!
Ωπ! Να και ο ηδονοβλεψίας! :lol: Καληνύχτα x 27 Ναταλία και όνειρα όμορφα.
Σωστή!Σε λίγες ώρες ξημερώνουν οι 72 μου καλημέρες,να μην ξεχνιόμαστε!
Όνειρα ελεύθερα,Χουτζίνι μου,Ελάκι,Αρχηγέ κι όσους ξενύχτηδες δεν πήρε το μάτι μου...
Αρχηγέ μου, δεν έχω ύπνο ακόμη και μπήκα ως ηδονοβλεψίας...
Πες μου, σου άρεσαν τα τραγούδια μου σήμερα;
Μην ανησυχείς, αύριο έχω πολλές οικιακές δουλειές, άρα θα ξεκουμπιστώ σύντομα... :D
Θέλω μόνο να μου πεις ότι παρουσιάζω μία μικρή έστω βελτίωση σε σχέση με το "έξαψης".. :dork:
Μανάρι,δεν άκουσα τίποτα..Τσατάρω στο φμπ.Απλά άνοιξα,σας είδα μέσα κι είπα να πω μια καληνύχτα!
Κρίμα, έχασες ωραία μουσική, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.. Δεν έχεις άδικο να φοβάσαι τη μουσική μου, σε έχω τρομάξει, αλλά σήμερα ήταν κάτι διαφορετικό.. Σε φιλώ πολύ πολύ και σε καληνυχτίζω!
Καλέ τι να φοβηθω;Απλα γύρισα αργά,να τα τηλέφωνα,να τα τσατ κι ακόμα συνεχίζω...
Θα τα ακούσω αύριο τα τραγουδάκια σου.Είμαι σίγουρη είναι όλα ένα κι ένα!
Αλλά ό,τι κι αν έβαλες σήμερα να λογιστεί ως προθέρμανση για το Πάρτυ της Κυριακής!
Δεν ξεχρέωσες σήμερα!Όνειρα γλυκά,τρυφερά,συννεφένια,Α� �ουλίνι μου γλυκό!Φιλάκιαααααααα
Καλημερα τσουπρες.με πηρε ο υπνος χτες με το κινητο στο χερι και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα.φτου μου.παω να στησω την ενεδρα μου εξω απο το βασιλοπουλο και επιστρεφω αργοτερα.
Καλημέρα και από μένα!
Ήδη σκέφτομαι το τραγούδι για τον τίτλο του τόπικ όταν θα έρθει η δική μου βδομάδα και νομίζω έχω καταλήξει, αν δεν με προλάβει καμία!
Το σπίτι μου έχει τον ασυμμάζευτο και χρήζει άμεσης καθαριότητας αλλά έχω δουλειά να βγάλω πρώτα και μετά θα το πιάσω. Χτες έφαγα ισορροπημένα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου! Ελπίζω και σήμερα να τα πάω εξίσου καλά!
Καλημέρα κορίτσια. Καλημέρα x 72 Ναταλία μου. Να έχετε όλες ένα όμορφο Σαββάτο κι ας κρύωσε πάλι ο καιρός. Γιώτα μην ανησυχείς γιατί μου φαίνεται πολύ δύσκολο να διαλέξει άλλη κοπέλα το ίδιο τραγούδι με σένα. Εγώ κι έχω βρει το τραγούδι της εβδομάδας και πολλά άλλα που δε σας λέω!! Καλή φασίνα σου εύχομαι.
Quote:
Originally posted by eleni198621
Καλημερα τσουπρες.με πηρε ο υπνος χτες με το κινητο στο χερι και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα.φτου μου.παω να στησω την ενεδρα μου εξω απο το βασιλοπουλο και επιστρεφω αργοτερα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλημέρα! Στήσε ξόβεργα είναι αποτελεσματική! :lol:
μπα τζιφος τιποτα σημερα μονο γερους ειχε
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!Πως είστε σήμερα ?Εγώ έκανα ένα διάλυμα από το καθάρισμα για να σας πω να έχετε μια όμορφη και γλυκιά μέρα!!!!!!!!!!
Καλημέρα Γιωτάκι, καλή συνέχεια στο καθάρισμα.