Πάμε δυναμικά purple!!!
https://media1.giphy.com/media/3o7Ze...G8Yo/200_s.gif
Printable View
Πάμε δυναμικά purple!!!
https://media1.giphy.com/media/3o7Ze...G8Yo/200_s.gif
Tomorrow εισαι θεά χίλια μπράβο παράδειγμα προ μίμηση!!!
Purple θες ξύλο μου φαίνεται μια χαρά κορίτσαρος!!! Μην το παρακάνεις για να αρέσεις στους άλλους και στα πρότυπα που εκείνοι ορίζουν!! Φρόντισε να φτάσεις εκεί που θα αρέσεις στον εαυτό σου γιατί βλέπω ότι δεν σου πολυάρεσες.. Οκ μπορεί να νιώθεις οτι θες λίγο ακόμα γιατί οι άλλοι δλδ είναι καλύτεροι σου ? Δεν κατάλαβα ?
Την purple θα την πιασω απο το μαλλί πρωτη.. Δεν εχουμε καταλάβει τι αποζητά... Μια χαρα φρεσκο κ υγιές κοριτσι!
Μοβ εισαι μια χαρα! Πετα τη ζυγαρια! Αντε!
Καλημέρα σας. Ξύπνησα νωρίς και λέω να πάω για πρωινό περπάτημα...
Θέλω από σήμερα να αρχίσω να προσέχω τη διατροφή μου, καθώς εδώ και πολύ καιρό
έχω κολλήσει στα 74 κιλά και νομίζω πως είμαι έτοιμη να αλλάξω ξανά, να προσπαθήσω περισσότερο.
Επισυνάπτω την αφεντιά μου για μελλοντική σύγκριση.
Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναβγάλει τέτοιες φωτογραφίες, και το σοκ όλως περιέργως το έπαθα με την εικόνα των πλαδαρών χεριών μου.
Εύχομαι να έχουμε όλοι μας μια όμορφη εβδομάδα!
https://s17.postimg.org/n8yakgrpr/WEIGHT_74_KG.jpg
:shocked2: σοβαρα τωρα βρε;; των πλαδαρων χεριών;;
εμενα μια χαρα μου φένεσαι πάντως!!
τωρα βεβαια αμα προτιμάς να φτιάξεις πιο σφιχτά ποντίκια, μπορείς να ξεκινήσεις και βαράκια! :grin:
Νομίζω πως φαίνεται κάπως στη 2η φωτογραφία... Με πειράζει γιατί ποτέ πριν δεν είχα ξαναδεί τα μπράτσα μου έτσι.
Αλλά βέβαια, αφού απέφευγα τις φωτογραφίες, πως να τα δω;
Τέλος πάντων, γενικότερα χρειάζομαι λείανση. :lol: Τουλάχιστον ξαναχώρεσα στο συγκεκριμένο κολλάν.
Και ναι, ίσως θα 'πρεπε να κάνω βαράκια, αλλά προς το παρόν... Προσπαθώ ακόμα να βρω το ρυθμό μου με το περπάτημα και να αρχίσω σιγά σιγά τρέξιμο.
Συγγνώμη έτσι είναι τι πλαδαρό??? Οκ εχω ολίγον μυωπία αλλα έχεις δει πλαδαρά σώματα γενικότερα τι συγκρίνεις ... Δεν ξερω αν εσυ αισθάνεσαι έτσι όμως στις φωτο σου ούτε εγω βλέπω κάτι
Εννοείται οτι κανεις την προσπάθεια σου για να χάσεις τα κιλά που θες όμως μήπως να δεις τον εαυτό σου λίγο αλλιώς ?
Οχι τιποτα άλλο αν έχεις κάνει PhotoShop να μου πεις ποιο η τι φίλτρα χρησιμοποιείς :P
Μαράκι μου δυστυχώς είναι... Πίστεψέ με, και εγώ με δυσκολία το αποδέχομαι!Quote:
Originally posted by maria030
Συγγνώμη έτσι είναι τι πλαδαρό???
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου. ♥♥♥
Τάσο με τρομάζεις μ'αυτά που γράφεις!!! :lol: Δε θέλω να καταλήξω στο νυστέρι!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Η άσκηση δεν κάνει τίποτα. Ή μάλλον τα κάνει χειρότερα αφού ο συμπαγής μυώνας αναδεικνύει...καλύτερα την πλαδαρή επιδεμίδα και το υπερβάλλον λίπος.
Ποσοστό λίπους και ποιότητα διατροφής βελτιώνουν, μέχρι ένα σημείο, την κατάσταση. Μετά οι τελειομανείς απευθύνονται στο...νυστέρι.
Από την επιδερμίδα σου γενικότερα, κρίνω ότι πρέπει να καταναλώνεις πολύ τακτικά "κακούς" υδατάνθρακες.
Πάντα είχα πολύ λεπτά χέρια και μπράτσα, γενικά ο σωματότυπός μου είναι λεπτοκαμωμένος να το πω;
Τα τελευταία χρόνια, που πήρα τα 20 κιλά, άλλαξε αυτό. Αφού τρεφόμουν μόνο με σουβλάκια, πίτσες και τα συναφή (μέσα έπεσες).
Τι να κάνει και αυτός ο οργανισμός; Χρειάζεται δουλειά, αλλά δε νομίζω πως δε διορθώνεται... Η γυμναστική κάνει θαύματα.
Blossomaki αλήθεια δεν είδα κάτι και δεν το έκανα για να σε κολακεψω ... Η αλήθεια είναι πως το πλαδαρό το εθχα αλλιώς στο μυαλό μου να κρέμονται τα μπράτσα ας πούμε ...
Εύχομαι κορίτσι μου να φτάσεις εκεί που θέλεις (-9,10κιλα ειναι έχεις κάνει τόσο δρόμο) και αν όχι όπως ήσουν να γίνεις ακομα καλύτερη !!! Και δεν αναφέρομαι στο σώμα απαραίτητα αλλα στο μέσα σου !!!
Η δικια μου αλλαγη απο τα +100 στα 90 . Εχασα μονο 10 κιλα στην ζυγαρια αλλα πολυ περισσοτερα απο λιπος και ποντους στη μεση .
Το προσπαθω για αλλα 5 κιλα αλλα ηδη ειμαι ευχαριστημενος
Σ'ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας κάποια στιγμή. Και ναι, αναφέρομαι και εγώ σ'αυτό το 'μέσα' που βασανίζει. ❤Quote:
Originally posted by maria030
Εύχομαι κορίτσι μου να φτάσεις εκεί που θέλεις (-9,10κιλα ειναι έχεις κάνει τόσο δρόμο) και αν όχι όπως ήσουν να γίνεις ακομα καλύτερη !!! Και δεν αναφέρομαι στο σώμα απαραίτητα αλλα στο μέσα σου !!!
Ουάο, nick, τι σώμα είναι αυτό! Μπράβο! :o :)
Να μαι και εγω. Ποσο καιρο εχω να γραψω , μαλλον κανενα χρονο. Αραγε ειναι κανεις εδω απο τους παλιους η ερημωσαμε; Μπλοσομ εισαι τελεια, τωρα βλεπω τη φωτο σου. Nick το χεις!!!
Μια χρονια απομονωσης, με πολλα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα, με εσωτερικες αλλαγες και συνειδητοποιησεις μιας και ειμαι σε περιεργη ευαισθητη ηλικια. (20) Εκανα περα ολους τους τοξικους κατ εμε ανθρωπους . Ισως βεβαια καθε ηλικια να ειναι ευαισθητη... Απλα περναω το σταδιο που τρωω χαστουκια για να γινω δυνατη. Στο πρωτο μισο της σεζον εβαζα καθοτι ενιωθα οτι δεν ειχα καταφερει και τιποτα σημαντικο σαν αρρωστια του μυαλου. Μετα εκανα μια μεταβολη, εγινα βιγκαν, μετα δεν μου βγηκε καθολου καλα στην πραξη και ξαναγυρισα στα φυσιολογικα μου τα ισορροπημενα και με ζωικα μεσα περιπου κατι βδομαδες πριν. Ξεκινησα να γυμναζομαι εντατικα και δεν με ενδιαφερει η ζυγαρια. Γιατι δεν εισαι ενας αριθμος και δεν υπαρχει λογος να εχεις αγχος να μην βαλεις ενα γραμμαριο. Επισης οταν κανεις ασκηση η ζυγαρια δεν παιζει ρολο γιατι χανεις λίπος παιρνεις μυς και η διαφορα δε φαινεται αριθμητικα. Σιγουρα εχω ακομα παραπανω κιλα απο το κανονικο αλλα αργα και σταδιακα θα φυγουν. Δε με νοιαζει κιολας, αρκεί που εχω ευεξια.
Συγχαρητήρια purple!!!!!!!!!!!!!
Thank you αφρατουλινι μου!!! Μετα απο αυτη τη χρονια οι καλες σας κουβεντες ηχουν με πολυ μεγαλυτερη σημασια στα αυτια μου. 💙