-
Καλημέρα φιλενάδες μου. Σήμερα είμαι πραγματικά χαρούμενη. Ζυγίστηκα και είμαι 82,7. Επιτέλους!!!!!!!!!! Μετά από αυστηρή δίαιτα 3 και εβδομάδων (και με απωλεια όλον αυτό τον καιρό μόλις 400 γραμ.) σημερα η ζυγαρια έδειξε απώλεια 1,9. Επιτέλους...Κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη. Περιμένω και τα δικά σας νέα. Φιλιά σ'όλες σας.
-
Καλημέρα,Ελλάδα!Επιτέλους μπορώ να γράψω ελληνικά,για όσο τουλάχιστον κρατήσει...
Χανελέλι μου,δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι να σε ακούω ικανοποιημένη και χαλαρή!Είσαι πολύ τυχερή
που έχεις το χορό σου,τον υπέροχο αυτό τρόπο να εκφράζεσαι και να σβήνεις στα βήματα του
κάθε πίκρα που σου στερεί το χαμόγελο,κάθετι το ασήμαντο πεζό ή πραγματικά σοβαρό κι επώδυνο.
Πάντα πιστεύω πολύ σ'εσένα,τις αξιόλογες δυνατότητες και ταλέντα σου!Χαίρομαι τόσο που βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο
να σου τα αναδείξει και πάλι,να σε ξετρυπώσει από το καβούκι σου,να ελευθερώσει τα φυλακισμένα σου πετάγματα!
Έχουμε λοιπόν και παράσταση να παρακολουθήσουμε στα κοντά!Νομίζω πως χρειάζεσαι νέες πουέντ,γαλάζια μου χορεύτρια ;)
Mάντεψε ποιόν σκεφτόμουν όταν στεκόμουν μπροστά στον πίνακα αυτό... :)
EDGAR DEGAS : Blue Dancers (1899)
Pushkin Museum,Moscow,Russia
-
Πριγκιπένια μου,καλημέρα!
Βλέπω η ζυγαριά κατέβηκε από το πλυσταριό,αλλά για λόγο καλό!
Για να σου δείξει πως δε μας βοηθά να παρασυρόμαστε από επιπόλαιες ενδείξεις
αλλά όσο μπορούμε να τις αποφεύγουμε και να συνεχίζουμε την καλή μας προσπάθεια,
φορώντας τις παρωπίδες μας!Αυτό το σημερινό χαμόγελο θέλω να βλέπω στο προσωπάκι σου πάντα!
Είμαστε όλοι δίπλα σου,το ξέρεις,μην παραβλέπεις όμως και τον καλό σου συμπαραστάτη εαυτό!Μάκια του!
-
Κορίτσια μου αγαπημένα, να σας χαιρετήσω και να σας ευχηθώ καλό Σαβ/κύριακο. Εκμεταλευόμενη τον καιρό και το θερμό κλίμα της Κρήτης... θα βρίσκομαι σε παραλία. Φιλιά και τα λέμε απο Δευτέρα. Να περνάτε καλά!!!!!
-
Φιλάκια πολλά σ'όλα τα ρεντουκτιλοκόριτσα μου,νέα και παλιά!
Ομολογώ πως δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα ποιά είναι τα νέα μας μέλη...
Προφανώς το πάμε κάπως χαλαρά φέτος το πράγμα,οκ...
Πού'σαι μπαρμπούνι με την καταγραφή κι απαρρίθμηση σου!
Τα δικά μου νέα είναι πως κατεβαίνουμε τη δεκάδα του 14.
Αφήσαμε το 150 και δεχτήκαμε την καλημέρα του 148,7.
Μην εντυπωσιάζεστε από την απώλεια αυτή των 3 ημερών.
Τα κιλά είναι πάρα πολλά,μέρος των οποίων πρόσφατα ανακτημένα.
Παρακαλώ πολύ όχι συγχαρητήρια και συναφή.
Οι παλιές γνωρίζουν τις ιδιοτροπίες μου.
Απλή καταγραφή κάνω της πορείας μου.
Εν αναμονή και των υπολοίπων...
Καλή μας Παρασκευή!
-
Να έχεις ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο,γαλαζοαίμα� �η μου.
Θα υποκύψω στο κλισέ της παραγγελίας να κάνεις καμιά βουτιά και για μας,καθότι ούτε φέτος υπέκυψα στην αγκαλιά της...
Σε περιμένουμε πίσω Δευτέρα πρωί με το καλό.Ελπίζω κι εμείς να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο,
έστω και χωρίς την καλημέρα σου...Φιλάκιαααααααααα
-
Κοριτσια καλησπερα σας! Πιστευω οτι θα με εχετε ξεχασει και αναρωτιεμαι αν θα πρεπει να ξανασυστηθω...
Εγω επεστρεψα χθες απο Κρητη και ηταν απο τις πιο περιεργες διακοπες που εχω περασει ποτε... ηταν και ομορφα και ασχημα και χαρουμενα και λυπημενα και ξεκουραστα αλλα και πολλυ κουραστηκα! Απο τον Ιουνιο που μας περασε εχουν συμβει τοσα πολλα γυρω μου που με εχουν καταβαλει τρομερα υπαρξιακα...
Περιττο να σας πω οτι απο 14 Ιουνιου δεν υπαρχει ουτε μια μερα που να εχω προσεξει την διατροφη μου, χαλια απο αποψη φαγητου, τα εχω κανει ΣΑΛΑΤΑ... δυστυχως οχι με ολη την σημασια της λεξης!!! Πιστευω οτι εχω παρει ολα τα κιλα μου πισω αλλλα δεν ανεβαινω και στην ζυγαρια καθοτι και '' στρουθοκαμηλος''.... Τι θα κανω κοριτσια μου πως θα τα καταφερω? Εχω αρχισει να φλερταρω παλι με την ιδεα της επεμβασης αλλα το προβλημα μου ειναι τα βουλιμικα επισοδεια που εχω(χωρις εμετους), που τρωω τα παντα συνεχεια με εναλλαγη γλυκου και αλμυρου και σε τρελες ποσοτητες, μια καταθλιψη την περναω οσο και να χει και οταν ξυπναω απο την λιθη του φαγητου και των ''σκεψεων'', εχω νευρα, πιο πολλυ με μενα, οχι τοσο με τους αλλους...
Αρχισα και το τσιγαρο για τα καλα και η ζωη δεν συνεχιζεται...
Μπηκα μεσα οχι για να σας μαυρισω αλλα για να παρω θαρρος απο εσας και να κανω μια καινουρια αρχη με την διατροφη μου, αλλωστε εσεις με στηριξατε την προηγουμενη φορα και εχασα 12 κιλα, ασχετα αν δεν ειχα μυαλο να τα κρατησω....
Με μεγαλη χαρα ειδα οτι μπηκατε ολες σε προγραμμα και τα πατε πολλυ καλα, ευχομαι σε ολες καλο αποτελεσμα!
Ναντνακι μου γιορταζες πριν λιγο καιρο, δεν το ηξερα, χρονια σου πολλα εστω και καθυστερημενα και σου ευχομαι οτι επιθυμεις!
Πολλα φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη συνεχεια σε ολες!!!!
Ελπιζω απο Δευτερα να σας κανω παρεα στην διαιτα αν και με μενα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε...
-
makikaki το οτι μπηκες εδω και μας κατεγραψες τις ατασθαλιες σου ειναι μια καλη αρχη,
ολα θα βρουν την σειρα τους απο δω και περα,
και αυτη τη φορα να δεις που θα ειναι η τελευταια
-
Μαρικάκι μου καλώς ήρθες και πάλι!! Φυσικά και δεν σε ξέχασε κανείς, και φυσικά είμαστε όλοι εδώ για να το πάρουμε πάλι απ'την αρχή σιγά σιγά και ένα βήμα τη φορά! Μην απελπίζεσαι, δεν είναι σίγουρα το τέλος του κόσμου που ξαναπήρες κάποια κιλά.. με το που θα μπούμε σε χειμερινούς ρυθμούς όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Πολλά πολλά φιλιά και καλό νέο ξεκίνημα! Τινάζουμε τη σκόνη και συνεχίζουμε λέμεεεε :)
-
http://rlv.zcache.com/magic_fairy_du...09qjcl_400.jpg
Μαρικάκι μου,γλυκό και τσαχπινογαργαλιάρικο,σημα� �ία έχει που σε βρίσκουμε και πάλι στην παρέα μας!
Αυτό πέρα από χαρά για μας σημαίνει και απόφαση για σένα να διεκδικήσεις και πάλι το καλύτερο σου!
Η μαγική μου χρυσόσκονη κι εγώ θα είμαστε και πάλι στο πλευρό σου!Εξάλλου,είδες πως δεν είσαι η μόνη,
που επανέκτησε απολεσθέν βάρος(εγώ πήρα τουλάχιστον 15!)Και πάλι μαζί στον αγώνα!Το κάναμε μιά,θα το κάνουμε και πάλι!
Είδες,γύρισε κι η πριγκίπισσα μας και το Χανελέλι μας,από Δευτέρα θα έχουμε και το μπαρμπουνάκι μας καθημερινά,
από τις 16 και την Αλαλουμένια,τώρα που ήρθε η φιλενάδα του θα γράφει πιο συχνά και το Ξενιαλούμπι μας...
Εντωμεταξύ μεγάλωσε η παρέα μας και με νέες αιθέριες υπάρξεις...Δεν είσαι μόνη σου!Επλίζω να το νιώθεις!
Και ο στόχος είναι εφικτός και στο χέρι μας!Φιλάκια πολλά πολλά!
-
Πριγκιπισσα μας ΜΠΡΑΒΟ!!!Xαρηκα πολυ με τα νεα σου,μπραβο και παλι!!Μαρικακι δεν σε ξεχασε κανεις,καλωσηρθες και παλι!!Αχ,Ναντινακι μου,μ'εφτιαξες παλι,ποσο καλα με ξερεις!!Και χαρηκα παααααρα πολυ για την απωλεια σου,κι ασ λες οτι θελεις εσυ...Λοιπον...και ερχομαστε στο καυτο ζητημα της ημερας ΖΥΓΙΣΜΑ...τωρα να το γραψω?Αν και επεστερψα στη διατροφη μου την αυστηροτατη οπως ειδατε και πιο πανω,και με 3 μαθηματα μεχρι τωρα (απο Δευτερα θα ειναι 6 3ωρα την την εβδομαδα) ε ναι λοιπον ειμαι....78.6 αν ειναι ποτε ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!Ομως φαινομαι καλυτερα απο την προηγουμενη εβδομαδα.Περιμενω λοιπον την επομενη Παρασκευη με ενθαρρυντικη Απωλεια και οχι...δεν ξερω πως να το πω.Τεσπα.προσ τα κατω να πηγαινουμε οχι προς τα πανω!!Ναντινακι μου η γαλαζια σου χορευτρια σου χρειαζεται οντως καινουρια πα******κια και μαντεψε?Η καλη της νεραιδα το ξερει και θα της τα αφησει στο μαξιλαρι,διπλα σε μια υπεροχη γαλαζια τουτου!!Δεν φταιω εγω που με εβαλες και παλι σε κοσμο παραμυθενιο και μακρινο!!!
-
Αφιερωμενο σε ολες μας για ξωτικοσκονη και μαγικη σκονη και παραμυθια!!!
-
.........Hocus pocus under the full moon the magic is brewing,please come back soon!!!
-
Γαλάζια μου χορεύτρια,που παρατηρώ πως προσάρμοσες και το τικεράκι σου ανάλογα,
όλοι χρειαζόμαστε λίγη από τη μαγική χρυσόσκονη των νεράιδων και τον παραμυθένιο τους κόσμο!
http://www.clubhousewreckards.com/images/fairydust.gif
-
αχ κοριτσια, τι ωραια που μαζευομαστε. μεχρι και το μαρικακι μας θυμηθηκε. η σαμπινα μας μας λειπει τωρα και η αλαλουμενια. αντε να μαζευομαστε και να συσπειρωνομαστε γιατι ερχονται και εκλογες!!!!
και λογω εκλογων προτεινω να κανουμε μια καταμετρηση να δουμε ποσα μελη ειμαστε.
καποτε ειχα κανει μια καταγραφη αλλά που να ψαχνω τωρα.....ας πω οτι ειμαι το R5. αντε μπητε στην σειρα οι παλιες να παρουν σειρα και οι καινουριες. οχι τιποτε αλλο, να δουμε αν αξιζει να το κανουμε το κομμα και να κατεβουμε στις εκλογες. οσο για την προεδρο, τι να πω? ειναι πλεον αξια του τιτλου της και ελπιζουμε ολοι να συνεχισει την απωλεια. (εγω φυσικα αποφευγω επιμελως να ζυγιστω και ξεχναω οτι ειναι σημερα παρασκευη)
αντε ομαδα rainbow, τ βλεπω τα παλια μεγαλεια να ξαναερχονται....και ελπιζω να μπω κι εγω στον ρυθμο απωλειας γιατι δεν με βλεπω καλα....