περιμένω εναγωνίως να φάω διαδικτυακό ξύλο.....
Printable View
Τοση ωρα που με φωναζατε δεν εμφανιζομουν.. Αρνι να σκασω μυτη κοντα στο Πασχα? Ειμαστε τρελοι???
Αλλα σε λιγες μπουφλες δε λεω ποτε οχι! Ρε Τζενη, τα ιδια θα λεμε? Μαναρι μου, θα κατεβω στην εξωτικη Πατρα και θα κανω τον ζουμερο σου μπιιιιιιιιιιιιιιιπ μπλε μαρεν! Και να δω τι δικαιολογια θα δωσεις στον αντρουλη σου! Μωρη τρελη, μωρη ζουρλη, μωρη ξεμυαλισμενη.. τι σημαινει ξεσπας στους λαθος ανθρωπους? Χρειαζομαστε και φαδερ για το μπεμπε, μην το ξεχνας και μετα μας το παιζεις σινγλ μαδερ! Εγω τις Πατρινιες τις ειχα για πιο καπατσες. Γιααααααα αποκατεστησε τη φημη σου!
Κοριτσουδια μου, κατα τα αλλα μη νομιζετε πως σας γραφω. Απλα αυτες τις μερες τρεχω πανικοβλητη με δουλειες (ειναι που οταν σκαει κατι, σκανε 5 μαζι!). Ειχα ενα τριμηνο μιρλας και ξαφνικα δεν προλαβαινω! Σας αγαπαω και προσπαθω με τη διατροφη μου! Δεν εχω ζυγιστει κανα διμηνο τωρα, περιμενω μετα το Πασχα. Η λογικη μου ειναι μετρημα θερμιδων (με τα γνωστα των πολυκυστικων το πισω μερος του μυαλου μου) και τωρα που ανοιξε ο καιρος και κολυμβητηριο!(3 με 4 φορες τη βδομαδα!) Εχω στο τηλεφωνο μου ενα γκατζετακι που με βοηθαει να κραταω το λογαριασμο των θερμιδων, γιατι η ελλειψη προγραμματος σταθερου (τυπου καθε μερα δουλεια απο τοτε μεχρι τοτε) με τσακιζει. Εχω παντα στην τσαντα μου μια σπιτικη μπαρα δημητριακων (βγαινει κοστος περιπου 10 λεπτα του ευρω η μπαρα και ειναι πεντανοστιμες!) και κανα 2 μηλα για τις δυσκολες ωρες, και κανω το κατα δυναμην. Το θετικο ειναι πως βλεπω τα ρουχα μου λιγο πιο ανετα (κατι φορεματακια) και τα περσινα καλοκαιριν μου οπως περσι, αρα δεν μπορει ν μαι σε κακο δρομο.
Να προσεχετε οι υπολοιπες. Το ποστ αυτο ηταν καθαρα για εκφοβισμο της Τζενης!
Ευγενάκι θα ήθελα να σου πω ότι σε θαυμάζω πραγματικά και πολύ λυπάμαι για αυτά που έχεις περάσει... Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία δεν έχω να σε βοηθήσω σε κάτι απλά θα σου ευχηθώ κουράγιο και υπομονή. Ξέρεις και οι δικοί μου γονείς προσπαθούσαν για 9 περίπου χρόνια να κάνουν παιδί και οι προσπάθειες δεν απέδιδαν. Η μητέρα μου μέσα στην κατάθλιψη για πολλά χρόνια, πήγαινε από γιατρό σε γιατρό χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή βρήκε ένα πολύ καλό γιατρό και τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος στην αδερφή μου και έπειτα σε μένα. Δεν είχε το σύνδρομό πολυκυστικών, είχε άλλα θέματα όμως. Ήταν από τη μια ψυχολογικό από το άγχος που δεν έμενε έγκυος και από την άλλη το κάπνισμα. Συνεπώς αν καπνίζεις κόψτο ίσως βοηθήσει λίγο. Και επίσης ο γιατρός της είχε πει να πίνει 2 ποτήρια πορτοκαλάδα τη μέρα... Δεν ξέρω κατά πόσο ωφελούν αυτά στην περίπτωσή σου αλλά δε θα χάσεις αν το δοκιμάσεις... Καλή TYXH!!!:yawn:
aaaaaaaaaaaaaaaaa ευγενία τώρα είδα πως είμαστε πατριωτάκια!και επειδή διάβασα όσα έγραψες παραπάνω σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκιά μου κ εγώ τέσσερα χρόνια παντρεμένη αλλά δεν τα έχω καταφέρει αλλά βρε δεν το βάζουμε κάτω!χαμογελάμε κ προχωράμε ;)Quote:
Originally posted by eugenia_
αν δεν σου κάνει κόπος,όποτε μπορείς γράψε την συνταγή!ευχαριστώ!Quote:
Originally posted by esceden
Εχω παντα στην τσαντα μου μια σπιτικη μπαρα δημητριακων (βγαινει κοστος περιπου 10 λεπτα του ευρω η μπαρα και ειναι πεντανοστιμες!)
Μάλιστα.. ανακάλυψα τον τρόπο για να μας δίνεις και λιγάκι σημασία.. αχα.. και ξέρεις εγώ δεν σηκώνω εκφοβισμούς.. ελα εσύ κάτω και ας γίνει και μαύρο... μαρέν..χαχα!!Quote:
Originally posted by esceden
.... Το ποστ αυτο ηταν καθαρα για εκφοβισμο της Τζενης!
Μωράκι μου γλυκο σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ στα δύσκολα. Τι άλλο να πω. ότι μπορέσω να κάνω θα το κάνω ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω..
Εσένα πάντως μια χαρούλα σε ακούω !! θα αρχίσουμε και κολύμβηση τώρα.. ποιός σε ποιάνει. Να περνάς συχνότερα απο δώ κυρία έστω για μία καλημέρα ...
Και μιας που τώρα ήρθε η ώρα δεν μου κάθεσαι να σε..σουβλίσω ??? ε???? φανταστικό μου αρνάκι??????
Κοριτσάρα μου όμορφη σε ευχαριστώ για την δύναμη!! Πραγματικά χρήσιμες οι συμβουλές σου αλλά ποιος κόβει το τσιγάρο σε τέτοιες στιγμές?? που με έχει πνίξει το άγχος?? ποιός?? Για την πορτοκαλάδα δε λέω όχι. Φαντάζομαι φρέσκια έτσι?? Και πάλι σε ευχαριστώ!! Φιλάκια πολλά πολλά!!!!!!!!!!!!! :starhit:Quote:
Originally posted by Misery
Ευγενάκι θα ήθελα να σου πω ότι σε θαυμάζω πραγματικά και πολύ λυπάμαι για αυτά που έχεις περάσει... Εγώ πάντως από προσωπική εμπειρία δεν έχω να σε βοηθήσω σε κάτι απλά θα σου ευχηθώ κουράγιο και υπομονή. Ξέρεις και οι δικοί μου γονείς προσπαθούσαν για 9 περίπου χρόνια να κάνουν παιδί και οι προσπάθειες δεν απέδιδαν. Η μητέρα μου μέσα στην κατάθλιψη για πολλά χρόνια, πήγαινε από γιατρό σε γιατρό χωρίς αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή βρήκε ένα πολύ καλό γιατρό και τελικά κατάφερε να μείνει έγκυος στην αδερφή μου και έπειτα σε μένα. Δεν είχε το σύνδρομό πολυκυστικών, είχε άλλα θέματα όμως. Ήταν από τη μια ψυχολογικό από το άγχος που δεν έμενε έγκυος και από την άλλη το κάπνισμα. Συνεπώς αν καπνίζεις κόψτο ίσως βοηθήσει λίγο. Και επίσης ο γιατρός της είχε πει να πίνει 2 ποτήρια πορτοκαλάδα τη μέρα... Δεν ξέρω κατά πόσο ωφελούν αυτά στην περίπτωσή σου αλλά δε θα χάσεις αν το δοκιμάσεις... Καλή TYXH!!!:yawn:
Πατριώτισσα?? αχ επιτέλους να μία!! που είσαι εσύ παιδάκι μου τόσο καιρό??Quote:
Originally posted by aggeloydaki
aaaaaaaaaaaaaaaaa ευγενία τώρα είδα πως είμαστε πατριωτάκια!και επειδή διάβασα όσα έγραψες παραπάνω σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκιά μου κ εγώ τέσσερα χρόνια παντρεμένη αλλά δεν τα έχω καταφέρει αλλά βρε δεν το βάζουμε κάτω!χαμογελάμε κ προχωράμε ;)
Κ εσύ το παλεύεις? τότε σίγουρα με καταλαβαίνεις αγγελέ μου, ε?
κ εσύ με πολυκυστικές?
Εννοείται πως χαμογελάμε και προχωράμε αλλά αγχωμένες.. εγώ δηλαδη. Δεν μπορώ να το αποφύγω με τίποτα .. έρχεται από μόνο του..
Ευχαριστώ κοριτσάκι!! Φιλάκια!! :wink2:
Που είσαι πεννοέρωτα???? Ακόμα περιμένω..
Ευγενάκι γλυκό φαντάζομαι πως θα είναι πράγματι δύσκολο να κόψεις το κάπνισμα ειδικά αυτή την εποχή. Δεν είναι όμως ανέφικτο. Το ξέρεις ότι το ΣΠΩ μειώνει τις πιθανότητες που έχεις για εγκυμοσύνη αλλά το κάπνισμα ελαχιστοποιεί τις ελπίδες σου. Η μητέρα μου τράβηξε τα πάνδεινα μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι το κάπνισμα έφταιγε που δεν έμενε έγκυος. Πιστεύω πως αν θες πραγματικά να κάνεις παιδάκι θα πρέπει να την κάνεις αυτή τη θυσία. Σκέψου τη ζωή σου μετά... φρέσκο χυμό πορτοκάλι σε συνδυασμό με τη θεραπεία σου και χωρίς κάπνισμα θα έχουν θετικά αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη! Θα σου πω κάτι που μου είπε πρόσφατα η μητέρα μου:' τα φάρμακα δεν μπορούν πάντα να σε βοηθήσουν! Πρέπει να γίνεις εσύ ο γιατρός του εαυτού σου!' Και έχει δίκιο όντως... Εύχομαι τη μέρα που θα μάθω τα αποτελέσματα των πανελληνίων να ανακοινώσεις στην οικογένειά σου ότι είσαι έγκυος!!!!! :P
Σου αξίζουν τα καλύτερα!
Quote:
Originally posted by eugenia_
Πατριώτισσα?? αχ επιτέλους να μία!! που είσαι εσύ παιδάκι μου τόσο καιρό??
Κ εσύ το παλεύεις? τότε σίγουρα με καταλαβαίνεις αγγελέ μου, ε?
κ εσύ με πολυκυστικές?
Εννοείται πως χαμογελάμε και προχωράμε αλλά αγχωμένες.. εγώ δηλαδη. Δεν μπορώ να το αποφύγω με τίποτα .. έρχεται από μόνο του..
Ευχαριστώ κοριτσάκι!! Φιλάκια!! :wink2:
εδώ τριγύρω είμαι εδώ και....μάλλον άπειρα χρόνια :D:D εγώ δεν έχω πρόβλημα με πολυκιστικές αλλά όλο και κάποιο προβληματάκι υπάρχει που δεν μας έχει επιτρέψει να κρατήσουμε ακόμα ένα μωράκι αγκαλιά ,αλλά ΟΧΙ,δεν θα του περάσει,JAMAIS!! στο τέλος θα περάσει το δικό μας :wink2:τώρα σχετικά με το άγχος,εδώ έχουμε τόσο και τόσο καθημερινά μέσα στην ζωή μας ,δεν θα έχουμε για αυτό το θέμα ? :shocked2: Καλή εβδομάδα να έχεος γλυκιά μου:)
Το κάπνισμα σίγουρα βλάπτει σε όλους τους τομείς. Αλλά σκέφτομαι καμιά φορά πώς είναι δυνατόν κορίσια μέσα στην πρέζα να μένουν έγκυες και γυναίκες που προσπαθούν και ζούνε υγιεινά να μην τα καταφέρνουν? Αν και ο γιατρός είναι ο μόνος αρμόδιος να απαντήσει, ας μη στερούμαστε τις απολαύσεις μας χωρίς σαφείς οδηγίες γιατρού. Αν θέλουμε, ας το κόψουμε για μας και για την υγεία μας γενικότερα. Καπνίστριες και μη, με πολυκυστικές ή χωρίς, σας εύχομαι το συντομότερο να κρατήσετε στην αγκαλιά σας το δικό σας μωράκι!
Διαβάζω διαβάζω και από την μία χαλαρώνω και ησυχάζω και από την άλλη με πιάνει πανικός..
Έχω από τα 15 μου πολυκυστικές ξεκίνησα με χάπια πολύ δυνατά μετά με απλά αντισυλληπτικά ο κάθε γιατρός και άλλα.. τι να σας λέω γύρισα πολλούς έκανα εξετάσεις μαγνητικές καμπύλες ζαχάρου τα πάντα όλα. Τελικά πολυκυστικές έχω αστάθεια στην περίοδο και εδώ και δύο χρόνια παίρνω σταθερά τα yasminelle δεν είμαι στη φάση βέβαια που θέλω να κάνω παιδιά όπως εσείς αλλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι θα μπορέσω να κάνω ποτέ ; ο γιατρός μου είπε ότι αν χάσω κιλά και έρθω στα κανονικά που πρέπει για το υψος μου 170 δλδ 60κ. θα έχω σταθερά και ωραία περίοδο και όταν έρθει η ώρα για παιδιά βλέπουμε.
Δεν το πιστεύω!!!!
Έψαχνα να μας βρω και μας βρήκα στην τέταρτη σελίδα!!!!!:spin:
Καλημέρα σε όλα τα κυστοκόριτσα!!!!!!
Την αγάπη και τις ευχές μου να είστε καλα και να προσέχετε τους εαυτούς σας!
φιλια!
γγεια και απο μενα. πολλυκυστηκεσ απο τα 18 ασταθεια στην περιοδο (καθε δυο μηνες αδιαθετω) κατα τα αλλα οπωσ τα ξερετε. χαλια μαυρα