Rouli μου μη τα βλεπεις τοσο μαυρα τα πραγματα.Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου.10 κιλα θα χαθουν πανευκολα αρκει να το πιστεψεις.:)
Printable View
Rouli μου μη τα βλεπεις τοσο μαυρα τα πραγματα.Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου.10 κιλα θα χαθουν πανευκολα αρκει να το πιστεψεις.:)
pio pl apogoiteuomai gt kserw oti 9a ta ksanaparw opws kai perusi..
ε καλα ετσι δεν γινεται δουλεια... χαστα πρωτα και μετα ανησυχησε για το αν θα τα παρεις... μην τρελενεσαι... εισαι ακομα στην αρχη... εισαι και μικρη οποτε τον Αυγουστο θα εισαι τελεια...
ελπιζω για το καλυτερο!!!
rouli, σταματα να κλαιγεσαι και δες το λιγο θετικα! ακομα κι αν εχεις καποια κιλα να χασεις, δεν εισαι σε κατασταση επικινδυνη για την υγεια σου. ολες οι κοπελς θελουμε να ειμαστε κομψες κλπ, και απότι βλεπω ποτε δεν επετρεψες στον εαυτο σου να ξεφυγεις εντελως!οκ, πηρες καποια κιλα, εφηβεια ειναι αυτη... με τον πανικο ν ατα χασεις γρηγορα και να τα ξαναπαρεις απο την στερηση, καλό δεν κάνεις! Ακόμα και τα υπερφαγικο επεισοδια ειναι αποτελεσμα των τυψεων+των ενοχων που εχεις απεναντι στο φαγητο! Προσπαθησε οσο εισαι μικρη να διαμορφωσεις μια καθημερινοτητα τετοια που θα σου διατηρησει ενα φυσιολογικο βαρος, και μην τρελενεσαι με διαιτες! Και καλύτερα να εισαι ευτυχισμένη στα 60 κιλά, παρα βουλιμική+νευρωτικη στα 55. Ειναι θεμα αντιμετωπισης και ψυχολογιας. Με προγραμμα και πειθαρχια σταδιακα,οχι απο τον ενα μηνα στον αλλον,θα τα καταφερεις. Δωσε χρόνο στον οργανισμο σου να συνηθισει,μην τον βαζεις συνεχεια στην πιεση.Quote:
Originally posted by rouli
pio pl apogoiteuomai gt kserw oti 9a ta ksanaparw opws kai perusi..
prospa9w na to vlepw 9etika, einai stigmes pou skeftomai kai lew "to kserw oti 9a ta kataferw" k alles pou lew ston eauto mou "siga min ta kataferw." nai to kserw oti einai psuxologiko olo to 9ema gt den eimai se epikindyni katastasi opws eipes apla den mou aresei i eikona tou eautou mou.
se euxaristw pantws!!
καλησπερα κοριτσαρες!!!τι κανετε?ρουλι θα τα καταφερεις..ειμαι σιγουρη γιατι κ εγω λεω δεν θα τα καταφερω αλλα το εχω βαλει στοιχημα με τον εαυτο μου....
πρωινο:1 φετα ψωμι με μελι
ενδιαμεσο:ενα κομματακι τουρτα(γιατι δεν μπορεσα να αντισταθω)
μεσημεριανο:φασολακια με κρεας,2 μικρες φετες ψωμι(διοτι εχει ζυμωσει η μαμα μου κ δεν μπορω να αντισταθω),1 κομματι τυρι
απογευμα:2 κομματια πεπονι κ 1 ice tea..για το βραδινο θα ενημερωσω αυριο..τωρα παω για διαβασμα(πανελληνιες)ουφ.... ..kisses....
σ'ευχαριστω πλ αμαλακι! καλη επιτυχια με τις πανελληνιες, καταλαβαινω τι περνας γιατι εδινε μια απ τις αδερφες μου φετος!
ευτυχως την τριτη ειναι το τελευταιο μαθημα πανελληνιες κ μετα ενδοσχολικα..καλα αποτελεσματα ευχομαι για την αδερφη σου...
δεν εχουν τελειωσει οι πανελληνιες??? η αδερφη μου τωρα δινει ενδοσχολικα,εχουν ξεκινησει ηδη!
αλλαξα κ το τικερακι μου!!αυξησα τα κιλα που θελω να χασω..!!καλο βραδυ σε ολες..θα τα πουμε αυριο....
-----------------------------------------------------------------------------
http://www.ticker.7910.org/wa__70__0...dXIgdGV4dA.gif
καλο σου βραδυ!
pws pame rouli?
καλησπερες, φαγωμενες σκασμενες,
η μιση μερα ηταν με λιγουρες απο τις χθεσινες βλακειες,
οι αλλη μιση δηθεν ελευθερη μερα λογω Κυριακης.
Εʽν ολιγοις εφαγα του σκασμου παλι,
αυριο ειναι μια νεα ημερα ομως κ ξαναρχιζω!
α στο διαιτολογο δεν πηγα αφου εκανα το δευτερο μου μπανιο, εχω επισημο ραντεβου την αλλη βδομαδα,
ως τοτε ραψιμο μηπως κ παω σε νορμαλ κιλα κ δε φωναζει :D
σήμερα εχω πάθει αμοκ και ειμαι συνεχεια στην κουζινα. ετοιμαζω γλυκα και φαγητα και τα σερβιρω στους δικους μου. ετοιμασα και μια γεμιση για σπανακοπιτα λαητ με 1κουτ λαδι, αυριο θα παω να παρω αραβικη πιτα, θα προσθεσω κοτατζ και θα την φαω για μεσημεριανο.
αφου δεν τα τρως εσυ μια χαρα Λουλα!
εχω παρει πιτες, μια χαρα ειναι, δοκιμαζω διαφορες,
αν κ εφαγα φασολακια τωρα για βραδυ κ δεν χωραει τιποτε αλλο!