Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ & 1κτγ μελι
Δε:1κριτσινι με λιγο ανθοτυρο
Με:1 αβγο βραστο και 2κτσ σαλατα
Απ:1ποτηρι φυσικο χυμο, 1φετα γαλοπουλα & 1 κουλουρακι καροτου
Βρ:2κτσ σαλατα με λιγο κοτοπουλο βραστο
Printable View
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ & 1κτγ μελι
Δε:1κριτσινι με λιγο ανθοτυρο
Με:1 αβγο βραστο και 2κτσ σαλατα
Απ:1ποτηρι φυσικο χυμο, 1φετα γαλοπουλα & 1 κουλουρακι καροτου
Βρ:2κτσ σαλατα με λιγο κοτοπουλο βραστο
καλησπέρα ξανά!
π- δυο φρυγανιές με λίγη φέτα
δ- γάλα με δημητριακά
μ-ένα κριτσίνι
α- μισό μπωλ κρέμα στιγμής με γεύση μπισκότο
β- κοτόπουλο+λαχανικά, όλα βραστά με λίγο φέτα
helloooooo
σημερα
πρ ενα μικρο πολυσπορο κριτσινι
δεκ γαλλικο με γαλα παγωμενο
μεσ 70γρ συκωτι μοσχαρισιο και 2 μανιταρια μια ωρα μετα το φαγητο αλλο ενα γαλλικο
απογ ενα μπισκοτο βρωμης και 10γρ μαυρη σοκολατα
βρ μισο τοστ και ενα μανιταρι
ελένη , πολύ ωραία τη βρίσκω τη διατροφή σου! :thumbup::thumbup: ισορροπημένη και γευστική!
ευχαριστω γιωτα μου.και εσυ τα πηγαινεις υπερ-τελεια!!!!!!!!!!!προσπαθω να τρωω οσο μπορω καλυτερα για να "εκπαιδευσω" απο την αρχη τον εαυτο μου και οταν θα μπορω να τρωω μεγαλυτερες ποσοτητες τουλαχιστον να μην τρωω βλακειες οπως πριν.ευτυχως μεχρι τωρα δεν νιωθω να μου λειπει κατι.ακομα και τα ζυμαρικα με το ρυζι που με πειραζουν δεν μου λειπουν πια.και δεν μου στερω και τιποτα τρωω και πατατες τηγανιτες μια φορα το μηνα και οταν περιμενω περιοδο μου επιτρεπω 2-3 μερες λιγη σοκολατα μαυρη χωρις ζαχαρη για να περνω τη σοκολατοτζουρα μου.
Καλησπερα
Σημερα
Πρ:2 μπουκιες χορτοπιτα
Δε:----------
Με:κοτοπουλο αλακρεμ με μανηταρια 2κτσ πουρε πατατας και 2κτσ μαρουλι
Απ:2συκα αποξυραμενα
Βρ:το ιδιο με το μεσημερι αντι για σαλατα εφαγα λιγο ανθοτυρο
;)
πρωι ενα γαλλικο με γαλα
δεκ. 7 φυστικια
μεσημερι κοτοσουπα μια κουταλα
απογευμα μια μπανανα , 5 αμυγδαλα και ενα γαλλικο με γαλα
βραδυ λιγο σουπα 2 κουταλιες και μισο αχλαδι
σημερα
γαλα με βρωμη κ σταφιδες
λιγο ψωμακι μαυρο,2 μπουκιες
ομελετα με κολοκυθι κ πατατα
γιαουρτακι
ακομα τιποτα τονοσαλατα ελεγα αλλα κολλησα με τη τουρτα του μικρου που φτιαχνω κ ξεχαστηκα.μαλλον μετα λιγο απο το μεσημεριανο
σημερα
πρ μισο τοστ
δεκ γαλλικο με γαλα
μεσ 60γρ κρεας ενα κομματακι πατατα και μια πηρουνια χορτα βραστα
απογ γαλλικο με γαλα και ενα μπισκοτο βρωμης
βρ 50γρ κρεας μια πηρουνια χορτα
γεια σας σημερα παλι σαβουριασα βλακιες.πανε κ αυτα τα γενεθλια ,ελπιζω να μπω τωρα στο σωστο δρομο.
λοιπον σημερα
λιγη αραβικη πιτα με μαρουλι κ γαλοπουλα.το 1/5 περιπου κ δυστυχως το εβγαλα
καφε με γαλα
2 κουταλιες τουρτα(κεικ ζουμερο)
καφε με γαλα
2 τυροπιτακια
6 πατατακια
1 σοκολατακι με τα περισευματα της τουρτας(παραδοξως εγινε υπεροχο! οποτε ξανακανω τουρτα με σχεδιο θα κανω σοκολατακια τα περισευματα! χιχχι δε τα ξαναπεταω τωρα που ανακλυψα το κολπο
Εχτες
Πρ:1/2 γιαουρτι με 2κτσ κουακερ και 1κτγ μελι
Δε:1/3 μπανανα
Με:συκοτι μοσχαρησιο με 2κτσ σαλατα
Απ:2συκα αποξυραμενα
Βρ:λιγες γαριδες στο τηγανι τεφλον με νερο τηγανισμενες και 2κτσ σαλατα
χθες
πρωι γαλλικο με γαλα
δεκ. τπτ
μεσημερι σνιτσελ με σαλατα
απογευμα γαλλικο με γαλα 6 αμυγδαλα
βραδυ πατατα και λιγο κοτοπουλο
Ιάσονα έχω την εντύπωση οτι τρώς πολύ λίγο, δεν μπορείς να φάς μια μπανάνα ή έναν κεσέ γιαούρτι? προσεξε το λίγο.
σήμερα...
πρ. 1 νές σκέτο
δεκ. 1 σοκολατάκι
μεσ. σούπα με μοσχαράκι και μισή φ. ψωμί
απο. 1 πορτοκάλι, 2 αμύγδαλα
βρ. σούπα με μοσχαράκι
Επισκέφθηκα και τον δερματολόγο αυτή την εβδομάδα για την απώλεια των μαλλιών και μου σύστησε κάθε μέρα σαν φάρμακο να τρώω ένα κυβάκι συκώτι, μου έδωσε σίδηρο γιατί οι αποθήκες μου είναι οριακές να αδειάσουν και μια super formyla απο το φαρμακείο η οποία στοιχίζει 70 ευρώ αφου δεν καλύπτει όλα τα υλικά το ικα, γι'αυτο δεν την έχω πάρει ακόμα!!! χιχιχιχι, όταν θα την βάλω θα σας πώ, πάντως τα μαλλιά μου είναι σε αθλία κατάσταση και ετσι έδωσα προτεραιότητα στίς πρωτεινες!
Καλησπερα το πρωινο μου με το μισο κεσεδακι γιαουρτι τις 2κτσ κονφλεηξ απο βρωμη και την 1κτγ μελι με χορταινη πληρης ισος αν πιεσω τον εαυτο μου να μπορω να φαω και το αλλο μισο κεσεδακι αλλα δεν θελω να πιεζω το στομαχακι επεισης στο προγραμα που εχω κανει εγω πινω 1με 1,5 λιτρο νερο συν τον καφε που θα πιω η το τσαι μεχρι τις δυο τρεις το μεσημερι που θα φαω το μεσημεριανο μου οποτε και το δεκατιανο μου δεν μπορω να φαω πολυ απλα επειδη περπαταω πολυ εχω συνηθος καπιο αποξυραμενο φρουτο για να μου αναιβαζη το ζαχαρο στο αιμα α και αναμεσα στο πρωινο και το μεσημεριανο μου το ενα μπουκαλακι με το νερο ριχνω 1 πολυβιταμινη και την πινω καθως περπαταω.Quote:
Originally posted by XristinaNikolas
Ιάσονα έχω την εντύπωση οτι τρώς πολύ λίγο, δεν μπορείς να φάς μια μπανάνα ή έναν κεσέ γιαούρτι? προσεξε το λίγο.
Χριστινα το σιδηρο σου ποσο ηταν? εμενα με το κατοτερο οριο να ειναι 60 ειχα 80 και συνεχιζω να περνω 1 χαπακι την ημερα. Μεταξυ μας πολυ μπλιαχ αλλα δεν μπορω να κανω και αλλιος και το πινω.
σημερα
πρ μισο κουλουρι θεσσαλονικης μια φετα τυρι
δεκ γαλλικο με γαλα αργοτερα 1/3 μπανανα
μεσ 80γρ περιπου φασολαδα και 30γρ τυρι
απογ γαλλικο και ενα μπισκοτο βρωμης 2 ωρες μετα μιση φετα ψωμι
βρ μια φετα ψωμι 30γρ ανθοτυρο
σημερα ειμαι χαλια τρεχει η μυτη ο λαιμος χαλια.αρχισα αντιβιωση και τρωω λιγο ψωμακι παραπανω απο οτι συνηθως ομως ειναι το μονο πραγμα που ηρεμει το στομαχι μου οταν με ενοχλει.και δυστυχως η σιχαμερη αντιβιωση αν και πηρα προστασια μου εκανε τρομερη καουρα και ανακατοσουρα.