μηπως η αποχη απο ζυγαρια εκανε κακο αντι καλο?
δε νομιζω να μη σε νοιαζει παντως. απλως δεν ησουν σε φαση. σιγα δεν εγινε και τιποτα
Printable View
μηπως η αποχη απο ζυγαρια εκανε κακο αντι καλο?
δε νομιζω να μη σε νοιαζει παντως. απλως δεν ησουν σε φαση. σιγα δεν εγινε και τιποτα
click μου το θέμα ειναι απαλαγουμε απο το αγχος της ζυγαριας, να την απομυθοποιησουμε .........Δεν λεω να την καταργησουμε αλλα να τρωμε χωρις τυψεις (κατι που εγω δεν εχω καταφερει.....:sniffle:) και μια φορα το μηνα , απλα για τις ισορροπιες να ζυγιζομαστε...........
κατέβαζα 2 μέρες κατι βιντεάκια και όταν πάτησα extract και έβαλα τον κωδικό ΔΕΝ τον δεχόταν!!! αχχ...τι να πω τώρα!@#$%*&^(@%)!&$%_)*:grind:
Σήμερα παρολο οτι εχω φαει οπως τρωω καθε μερα , πεινάω πολυ .............. Πινω νερο για να το ξεχασω αλλα δεν πιανει .............
Αχ ελπιζω να αντέξωωωωω:barfy::barfy::barfy::barfy::b arfy::barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::barfy::ba rfy:
καλημερα!
οτι οι μπαρες δημητριακων σοκολατα-πορτοκαλι ειναι τελειες!
επισης, οτι εκανα ενα ωραιο μπασματι με πιπερια πορτοκαλί και λιαστες ντοματες και ηταν σουπερ.
οτι θελω πολυ να ξαναπαω γυμναστηριο αυριο.
οτι κανει κρυο στο μερος που εχω τον υπολογιστη και κρυωνω οσο δυνατα και ναχω τη θερμανση :P
Μολις έφτιαξα μια έκπληκτικη μους σοκολα με κρεμα γαλακτος κακαο και ζαχαρινη διαιτης !!!!!!!!!
καθολου δεν μετανοιωσα που δεν εφαγα απο τα γλυκα που εφεραν το απογευμα !!!!! Εφαγα γλυκο και νοιωθω και τυψεις !!!!! Μ΄αρεσει πολυ ..............
οτι ο εγκεφαλος μου κραυγαζει για σοκολατα......
Οτι συμφωνω με την κλικ,θελω πολυ να παω γυμναστηριο και αυριο!
απόψε σκέφτομαι ότι πήρα την σωστή απόφαση να χωρίσω επιτέλους από μια σχέση που έπαψε να με γεμίζει και με έπνιγε και αναρωτιέμαι πότε θα εξαφανίσω τους πανικούς που με πιάνουν στο άσχετο!!! αλλά μου έχω εμπιστοσύνη!!!!!
και κάτι άλλο που σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσω να σκέφτομαι τόσο πολύ.!!!
μισω τις μερες σαν τη σημερινη. είναι σαν τις μερες που δε ξερω τι εχω και δε καταλήγει καθόλου καλά!!!!
θελω να κλάψω, να γελάσω, να ουρλιάξω, να "δω" τον φιλο μου οτιδήποτε ΕΝΤΟΝΟ να ΞΕΔΩΣΩ!!!!
και αντιθέτως έχω οτιδήποτε χλιαρό...βαρετό... πραγμα που με κάνει τόσο νευρική και ανικανοποίητη:thumbdown:
επίσης έχω βαρεθεί να δείχνω το υγειές, ισορροπημένο άτομο και να ακούω τον πόνο του καθενός. όχι τπτ άλλο αλλά με κάνουν να νιώθω κ τύψεις οτι εγώ είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση γμτ! Θέλω την επόμενη φορά που θα έρθει καποιος να μου "κλαφτεί" να του πω "δε μας χέζεις?" (που δε θα το πω).
Αλλά δε μπορώ να κανω άλλο χάρες.
Θέλω να συμπεριφέρομαι όπως γουστάρω. Δε θέλω ρε παιδί μου να χαμογελάω με το κάθε κρυόκωλο αστειάκι που έκανε το κάθε χαζο στη σχολή για να σπάσει η σιωπή. Τι να κάνω να πιέζομαι κ εκεί?
Αυτή τη στιγμή θελω να ρίξω χτιστοπ@ν@γίες (σόρρυ) . κ σόρρυ για τα άσχετα που γράφω... (απλά ήθελα να τα βγαλω απο μεσα μου)
εγω σκεφτομαι οτι ειμαι μια ζωη που δε ζει... νιωθω, ζω... δε μπορω στη ζωη να μην ΖΩ...
popoooo poso simfwnw mazi sou..........k egw mia ap ta idia....mono pou egw oti niothw to lew k to dixnw...PIa.....varethika na ta krataw ola mesa m k na katapiezomai.............. bre ciciliana m k kane ayto pou akrivos niotheis...:spin:Quote:
Originally posted by Ciciliana
μισω τις μερες σαν τη σημερινη. είναι σαν τις μερες που δε ξερω τι εχω και δε καταλήγει καθόλου καλά!!!!
θελω να κλάψω, να γελάσω, να ουρλιάξω, να "δω" τον φιλο μου οτιδήποτε ΕΝΤΟΝΟ να ΞΕΔΩΣΩ!!!!
και αντιθέτως έχω οτιδήποτε χλιαρό...βαρετό... πραγμα που με κάνει τόσο νευρική και ανικανοποίητη:thumbdown:
επίσης έχω βαρεθεί να δείχνω το υγειές, ισορροπημένο άτομο και να ακούω τον πόνο του καθενός. όχι τπτ άλλο αλλά με κάνουν να νιώθω κ τύψεις οτι εγώ είμαι μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση γμτ! Θέλω την επόμενη φορά που θα έρθει καποιος να μου "κλαφτεί" να του πω "δε μας χέζεις?" (που δε θα το πω).
Αλλά δε μπορώ να κανω άλλο χάρες.
Θέλω να συμπεριφέρομαι όπως γουστάρω. Δε θέλω ρε παιδί μου να χαμογελάω με το κάθε κρυόκωλο αστειάκι που έκανε το κάθε χαζο στη σχολή για να σπάσει η σιωπή. Τι να κάνω να πιέζομαι κ εκεί?
Αυτή τη στιγμή θελω να ρίξω χτιστοπ@ν@γίες (σόρρυ) . κ σόρρυ για τα άσχετα που γράφω... (απλά ήθελα να τα βγαλω απο μεσα μου)
bouboulitsa μπράβο σου! το λέω επειδή καταφέρνεις και το δείχνεις και δεν το καταπιέζεις..
τι να πω.. κάθε μερα αυτό λέω οτι αύριο δε πρόκειτε να κάνω τη χάρη σε κανέναν να είμαι ο "καλός ακροατής" αλλά έτσι καταλήγω...
δε μπορώ άλλο να συναναστρέφομαι με άτομα που δεν έχουμε τίποτα ουσιαστικό να πουμε.. δλδ πρέπει να είμαι με ένα χαμόγελο αηδίας καθ/να? δε νομίζω...
για πες λοιπόν πως κατάφερες και δε το κρατάς μέσα σου..:bigsmile:
παντως εντάξει πιστευω οτι με τον καιρό διορθώνεται.. για την ακρίβεια απο το λύκειο το έχω που οι φίλες μου με περνούσαν για "χαζούλα" αφελή... "μικρό"... οτι δε πρόκειτε να παρεξηγηθώ με οτι μου πουνε.
Αλλά έχω κάνει μεγάλη βελτίωση απο τότε.
ciciliana mou kalispera...den kserw pos to allaksaa...ayto pou thimamai einai oti ekana ena bam ! k mou girisee olo ayto tis kalis paula xazoulas poy eixa k aboulis...se diaolakiii .apoktisa neura...kati poy den sou sinisto...apla kourastikaaa na eimai to thima eilikrina!!tora pia pou ta skeftomai mou fenondai kapos...asteia!!!alla itan mia fasi..... varethika na eimai to protipo tis kalis filis akroatias parigoritras ktl ktl...k egina egw ayti pou apetw na me akoyn oi alloi...xiixixixix kserw den se kalipsa....alla ayta eixa na soy pw...smoutssssssssss