Originally posted by ~aggelaki~
Quote:
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου εύχομαι να έχεις δίκιο γιατί το χθεσινοβραδινό με πείραξε πάρα πολύ! Συγχύζομαι όταν νιώθω ότι χάνω τον έλεγχο και ταλαιπωρούμαι έτσι. Έχεις δίκιο για το θέμα περίοδος και ξέρω πόσο σε στεναχωρεί καρδιά μου. Τουλάχιστον με αυτή τη διατροφή μπορώ να περιορίζω τα υπερφαγικά μου σε λίγες μέρες το μήνα και έτσι να μην μου κοστίζει. Ωστόσο επειδή θέλω να χάσω κιλά στεναχωριέμαι και απορώ πότε επιτέλους θα βρω την πειθαρχία που χρειάζεται για να καταφέρω τον στόχο μου... :(
Δεν είναι λόγος βέβαια αυτός για να τα παρατήσω και το έχω ξαναπεί. Αυτή η διατροφή έχει γίνει πλέον συνήθεια και μου αρέσει, δεν την κάνω αγγαρεία ούτε νιώθω ότι στερούμαι. Αλλά όπως και να χει τα επιπλέον κιλά με βαραίνουν, θέλω να τα διώξω επιτέλους από πάνω μου!!!
Ελα.. μη σε παιρνει καθολου απο κατω! Θα χαθουν αργα αργα..οσο πιο αργα τοσο πιο μονιμα θα ειναι και τοσο λιγοτερο θα επηρεαστει η ψυχολογια σου. Αν νιωσεις οτι στερεισαι θα χασεις ολη σου τη γλυκα και ειναι κριμα!! πραγματικα! Κοιτα να τρως κανονικα , κυριως κατα τη διαρκεια της ημερας και οχι το βραδυ- εκτος αν το βραδυ κανεις πολλες καυσεις:smilegrin:- και να γυμναζεσαι οσο μπορεις περισσοτερο!