...καλε που εισαστε ολες?
2 μερες δεν εχει γραψει καμμια σας??????????
ειστε καλα? μηπως πνιγηκατε στη μπανιερα?
ααα!!!!!!!!ανησυχω!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Γεια σε ολες....Μολις δεχθηκα τηλεφωνημα απο τη γραμματεα του γιατρου...ηθελε να κλεισουμε ραντεβου αυριο Δευτερα....το οποιο ραντεβου εκ των πραγματων το χανω...κ θα παει γυρω στις 15 μερες μετα....οποτε...σκατα...Μα τελευταια στιγμη??? μου ειχαν πει πως θα με ειδοποιουσαν νωριτερα....Τελοσπαντων με βλεπω για μετα το Πασχα κ ολα θα πανε πισω....αυτααα απο μενα...ελπιχω να ειστε ολες καλα...κ να περασετε ομορφα....
μμμμμμμμμμμμμ...κοίτα ποιά έχει το θράσσος να μας κάνει και παράπονα!Quote:
Originally posted by XENIA!
Η πολυγραφότατη,που μία απουσία δεν έχει ούτε καν δικαιολογημένη!
Ε,ρε κάτι πράματα που διαβάζουν τα μάτια μου!Σαν πόσα ακόμα ν'αντέξουν;
Για να σοβαρευόμαστε!Για να επανέρχονται οι βρωμιάρες!Για αστεγίλα το πάτε μερικές!
Ούτε καν Τετάρτη-Σάββατο,άντε έστω μόνο Σάββατο σαν τους ηλικιωμένους...
Αλλάζουμε μήνα,αλλάζουμε εποχή,μπήκε η άνοιξη!Μην επαναπάυεστε
πως το άρωμα των λουλουδιών θα καλύψει τη βρώμα σας,γιατί τη βλέπω να υπερισχύει
και να τα μαραίνει!ʼντε,πάρτε σύρματα για σφουγγάρια κι αρχίστε το τρίψιμο να φύγει η λίγδα!
Κάποιες λέγεστε και πριγκίπισσες,τρομάρα σας!Μαρικάκι και για σένα χτυπά η καμπάνα!
Ένα μικρό κουδούνισμα και για το Χανελέλι...Η αγάπη είναι η μόνη δικαιολογημένη!
Και σεμνά οι σεξουάλες!Τέλος πάντων...δε θα σας τραβώ και με το ζόρι!ʼμα δε μας καταδέχεστε μιά,
θα σας πρήζω να μας καταδεχτείτε δέκα!Όχι,που θα σας άφηνα στην ησυχία σας!Πώς με κόψατε;
Κορίτσια,σκέφτομαι να ξεκινήσω τα reductil!Ναι,ξέρω,αλλά η κατάσταση είναι τραγική!
Ελπίζω σε ενάμισυ με δύο το πολύ μήνες να χειρουργηθώ και επιβάλλεται κάτι να κάνω.
Είδαμε πάλι 160 και δε θα μιλήσω για τους πόνους κάθε κίνησης!Ευτυχώς τις μέρες του Διαβαλκανικού
ήμουν όλη μέρα νηστική και κάτι χάσαμε...Όχι πως είναι καλό αυτό,αλλά τα'χει παίξει ο μεταβολισμός μου
και μόνο έτσι λίγο κατεβήκαμε.Ξέρω τι πρέπει να κάνω και θέλω να πιστεύω πως θα το κάνω.
Αλλά τα σκέφτομαι κι αυτά,παρόλο που δεν είμαι σίγουρη πως με βοηθάνε...Θ'αρχίσουν πάλι οι αυπνίες,
τα νεύρα κι ο πονοκέφαλος(ελπίζω με την περίοδο να μην έχουμε αναστατώσεις αυτή τη φορά)...
Τέλος πάντων,μέσα στην εβδομάδα θα το αποφασίσω άμα είναι...Ο ανάποδος ο άνθρωπος!Ξέρω...
Κατά τα άλλα,βγήκαμε δόξα τω Θεώ από την κλινική,σε πολύ καλή κατάσταση!Όλα πήγαν ανέλπιστα καλά
κι ήταν η συντομότερη και πιο ανώδυνη νοσηλεία μας!Μάλιστα όταν άναβα το κεράκι πριν την επέμβαση,
είχα σχετίσει και την έκβαση της δικής μου,οπότε μέσα στο σημειολογικό μυαλό μου,υπάρχει ηρεμία
πως και για μένα θα πάνε όλα καλά!Να φεύγουν οι αρνητικοί συνειρμοί όσο πλησιάζει ο καιρός!
Τα νέα είναι πως έχουν καταλήξει στα ονόματα της επιτροπής!Ακόμα βέβαια δεν συστάθηκε,μην πάθουν υπερκόπωση,
αλλά κάτι είναι κι αυτό...Θεωρώντας λοιπόν πως μέχρι το Πάσχα δε θα χειρουργηθώ και δεδομένου και κάποιου ταξιδιού
των γονιών μου μετά(που δε γίνεται να λείπουν από την επέμβαση μου)υπολογίζω μετά τα μέσα Απρίλη πλέον,με το καλό!
Οπότε έβγαλα εισιτήρια για Φρανκφούρτη τις δύο εβδομάδες του Πάσχα!Αγάπη,δε θα σε δω προφανώς,που θ'ανέβεις...
Θα μου πεις εσύ δεν ξέρεις άλλα κι άλλα,θα κάνεις σχέδια να περάσεις το Πάσχα στα πεθερικά;Τέλος πάντων...
Αυτά είναι πάνω κάτω τα νέα μου!Μου λείψατε,αν και σας διάβαζα τα βράδια αργά,που γυρνούσα...
Αλεκουζάκι μου,δε θα κολλήσουμε στις δύο εβδομάδες τώρα!ʼσε που άμα πας μετά το Πάσχα
και χειρουργηθείς Αθήνα,μπορεί να είμαστε σε διπλανά κρεβάτια,φαντάζεσαι;Το σημαντικό είναι
που το αποφασίσαμε,που διαλέξαμε τον κατάλληλο γιατρό,που οι ενδείξεις δείχνουν πως κι εμείς θα πάμε καλά
όπως τόσα άτομα που διαβάζουμε εδώ μέσα...Βέβαια,κακώς γίνονται αυτά από τη γραμματεία του,αλλά τι να κάνουμε;
Όπου όλα κι αυτό!Τόσα και τόσα περάσαμε!Εδώ θα κολλήσουμε;Έλα,χαμογέλα μου αστραφτερά σαν χλωρίνη!
Σας αφήνω αγαπούλες μου,γιατί αρχίζουν οι παρακολουθήσεις μου από σήμερα!Εαρινό εξάμηνο και νέος γύρος ξεκινά!
Παλίρροια μου,δε στέλνεις και το δικό μας φως του κόσμου καμιά βόλτα;Ελπίζω η άφιξη να ήταν αντάξια της προσδοκίας!
Μπαρμπούνι μου,διάλεξε δύο μέρες μόνο την εβδομάδα για σούπερ...Και πολύ σου βάζω!ʼντε γιατί α!
Φιλάκια πολλά πολλά και στο Αννεζινέλι μου,το Βασουλίνι μου,την Αλαλουμένια μου,τη Λιλένια μου,
το Ευγενούδι μου,το Νεκταρινέλι μου,πάντα το Σαμπινέλι μου,τις βρωμιάρες φιλί από μακριά...
Καλή μας μέρα,καλή μας εβδομάδα,καλό μας μήνα,καλή μας άνοιξη,όλα μας καλά!
Έλα ν'ανθίζει κι η διάθεση μας σιγά σιγά!Έλα ν'ανεβαίνουμε που μπήκε η άνοιξη!
Ανθοφιλάκιααααααααααααα
--->VIVALDI : FOUR SEASONS - SPRING
ναταλια μια ερωτηση εχω γιατι βιαζομαι λογω δουλειας και αφηνω τις καλημερες και τα καλο μηνα για αργοτερα. την ανοιξιατικη φωτο πως την εκλεψες απο την επιφανεια εργασιας μου? ε? ε? κλεφτρα!!!! και ας μου κρυβει τους φακελους.... μου αρεσει και την εχω στην επιφανεια δω και κανενα χρονο!!!!
ξενια, ευτυχως που μπαινεις να μας πεις οτι δεν μπαινουμε!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλες τις όμορφες του τόπικ αν και από ότι διαπιστώνω υπάρχει μια ερημιά να το πω μια απουσία να το πω...any way..
KOYKΛΕΣ καλό μήνα, καλή βδομάδα και καλή άνοιξη..........
πως περάσατε σαββατοκύριακο ??? εγώ μια χαρά ξεκουράστηκα έκανα ψώνια πήγα κι έφαγα και σάββατο βράδυ κεμπάμπ..αν κάνω διατροφή κάνω αλλά που και που την χαλάω και μετά την συνεχίζω ακάθεκτη..
άστε που έκλεισα ραντεβού με την διατροφολόγο μου γιατι ο σίδηρος μου έχει πιάσει πάτο και δεν αισθάνομαι και πολύ καλά τελευταία...
ναταλία μου ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΑ ΡΕΝΤΟΥΚΤΙΛ..ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙΣ, δεν διάβασες τι παρενέργειες έχουν κρίμα δεν είναι να πάθεις κάτι?????? αφού σε 2-3 μήνες θα μπεις χειρουργείο και θα γίνεις το επόμενο
NEXT TOP MODEL ...προσπάθησε λίγο με διατροφή και όλα θα πάνε καλά...
στα υπόλοιπα κορίτσια αν και πολλές πολλές απουσίες στέλνω την αγάπη μου τα φιλιά μου και όλη τη θετική ενέργεια για έναν υπέροχο μήνα...
ναταλια οχι ρεντουκτιλ. εδω τα φαρμακεια ειδοποιουν στα σπιτια (ταχα) να μη χρησιμοποιηθουν αυτα που υπαρχουν κι εσυ θα τα αρχισεις?
παλι δεν ειπα καλημερα. καλημερα και ξαναμπαινω
Μπραβο σου NADINE, βλεπω τα εχεισ βαλει ολα σε μια σειρα. Ολα θα σου πανε καλα, θα περασεις ωραια στο ταξιδακι σου και θα γυρισεις ανενεωμενη. Τωρα για τα ρετουκτιλ δεν εχω αποψη , αλλα για να επιμενουν τοσο τα κοριτια να μη παρεισ κατι ξερουν...
Καλημέρα ομορφιές μου!!!!
Καταρχήν να πω στη Ναταλία μας ότι καθόλου βρώμα και λίγδα δεν έχω, καθότι, όλο αυτό το διάστημα που δεν έγραφα, σας επισκεπτόμουν καθημερινά και μάλιστα πολλές φορές. Να σας πω μόνο: είμαι σε διατροφή από τις 20 Φεβρουαρίου με καμία μα καμία ατασθαλία. ʼρχισα πάλι το περπάτημα. 4 φορές την εβδομάδα. Επίσης διαμόρφωσα και ένα χώρο κάτω από το σπίτι μου και το μετέτρεψα σε εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων. Το τι δώρα έχω φτιάξει και χαρίσει δε λέγεται!!!!. Πιάνουν βέβαια και τα χεράκια μου και το αποτέλεσμα νομίζω είναι πολύ ικανοποιητικό. Να πω μονό ότι το ποστ της Ναταλίας την 20η/2/2010, εκείνο το γνωστό που προκάλεσε τα ποικίλα σχόλια, εμένα προσωπικά με συγκλόνισε. Ήταν πραγματικά κορυφαίο ?.όπως άλλωστε και οι φράσεις της Πελαγίας «?.Απλά γέμισε η ψυχή μου και δεν είχε χώρο για φαγητό, ή μάλλον το φαγητό έγινε βιολογική ανάγκη και όχι το αποκούμπι μου που είναι πια τωρα. Κατάλαβα ότι ο μόνος τρόπος για να χάσω κιλά και να τα διατηρήσω είναι να έχω ενδιαφέροντα στην ζωή μου.?.». Σας ευχαριστώ και τις δύο από καρδιάς!!!!! Καθημερινά, βάζω μικρούς στόχους και προσπαθώ στη διάρκεια της μέρας να τους πετύχω. Το βράδυ, όταν ο απολογισμός αποβαίνει θετικός, νιώθω τόσο δυνατή και σίγουρη για την εαυτή μου!!! Έτσι ακριβώς είχα κάνει και με το τσιγάρο?.μια μέρα κάθε φορά?.και πέρασαν αισίως 13+ μήνες. Αγαπημένες μου συνεχίζουμε όλες μαζί δυνατά. Λιντάκι, μού λείπεις. Σας φιλώ όλες και σας αγκαλιάζω δυνατά.
Καλημερα και καλο μηνα!!Σας διαβαζα,και ας μην εγραφα...Ναταλακι πολυ χαιρομαι που ολα πηγαν καλα,ευχομαι ολοψυχα να συνεχισουν ετσι,και με εσενα φυσικα!Τωρα για το ρεντουκτιλ,εγω το σταματησα,τρομαξα να σας πω τη αληθεια,ε κι ενταξει σκεφτηκα τωρα που ειμαι στο τελος μην παθω και τπτ και τρεχω και δεν φτανω..Να μην τα παρεις λεω εγω,μπορει και να σε επιβαρυνουν ασχημα,δεν ξερω,φοβαμαι.Κατα τ'αλλα ολα καλα μ'εμενα,τα ιδια, μπαλλετο απ το πρωι ως το βραδυ.Λιγο αυτες τις μερες κουραστηκα και δεν πηγα,αλλα απο σημερα επιστρεφω δυναμικα.Καμια φορα με πιανει αγχος οτι ολο τα ιδια και τα ιδια σας γραφω...Τελοσπαντων...
Μας ευχομαι μια υπεροχη ανοιξη,με οτι επιθυμει η καθε μια μας!!Να προσεχετε,φιλακια πολλα πολλα!!
Χμμμ ναταλια μου γνωμη μου ειναι να μην τα ξαναρχισεις δεν βλεπεις τι γινετε???τα εχουν χιλοαπογορευσει....ασε μη σου επηρεασουν τις τιμες των εξετασεων που θα κανεις κ μετα χτυπησεις πισω με την επεμβαση!!!!!Κ να ρωτησω κατι??? Γιατι θα χειρουργηθεις Αθηνα κ οχι Θεσσαλονικη????Υπαρχει λογος ή ετσι απλα????
Για να μη ξεχνιόμαστε: ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΕΣ!!!!!!!
Ναταλίτσα είναι αυτονόητο οτι δε θα παρεις τα ρεντουκτιλ. Εξάλλου σε μας τουλάχιστον τα θετικά ειναι λιγοτερα απο τα αρνητικά. Ξεχασέ τα!!!!
Κοριτσια αγαπημένα για περαστε και εσεις για ένα μπανάκι. Σας φιλώ ολες γλυκά και τριανταφυλένια!!!!!!!
Καλημέρα κι απο εμένα τι κάνετε βρε???? που είστε εξαφανισμένες όλες???
πριγκίπισσα μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα που σε διάβασα έτσι ανανεωμένη και δυνατή μπράβο κοπέλα μου έτσι ......η ζωή θέλει πείσμα, αισιοδοξία και δύναμη αλλιώς άστα να πάνε...
κατά τάλλα όλα βαίνουν καλώς no news good news,
μου αρέσει που μπήκε η άνοιξη αισθάνομαι πιο ανανεωμένη και πιο χαρούμενη νοιώθω ότι όλα θα πάνε καλύτερα ...
φιλιά πολλά !!!!!!
Kαλή σας μέρα...
βρωμισα τοσες μερες που εχω να πλυθω,
αλλα πολυ δουλεια
θελω να σας γραψω πολλα, πιο πολυ ομως θελω να σας δω και να σας τα πω,
τι θα γινει θα βρεθουμε?
μπαρμπουνι για κανονισε...........
κι εγω ενα απο τα ιδια.με εχουν πρηξει. ανοιγω να μπω και ολο κατι τυχαινει.
κλμ, χαρηκα πολυ που ξαναηρθες και μαλιστα δυναμικα αυτη τη φορα
λιντα, παντα εδω ειμαστε και οχι μονο για διαιτες και χαζα αλλά και για να συζητησουμε οτι θελεις. ελπιζω αν εισαι καλα.
η ναταλια κατι εχει ομως. ναταλια?
ναι, κι εγω θελω να βρεθουμε. σαββατο? παρασκευη απογευμα? οπου θελει η ναταλια. η πεννυ τι κανει? νεκταρια? βολευεσαι να βρεθουμε?
Καλημέρα στα μπουμπουκοκόριτσα (ο χαρακτηρισμός από τη φωτο της Ναντίν με τα μπουμπούκια...) Το παλεύουμε και σήμερα να σπρώξουμε τη μέρα, να σφίξουμε τα δόντια να μη μας ξεφύγει κουβέντα κακιά και πλακωθούμε με διάφορους γύρω μας...(ναι, ναι ορθώς αντιληφθήκατε δεν είναι η μέρα μου, σήμερα...) Αντε λόγω της ημέρας....
Και επειδή θα συνεχίσω για πολύ, όπως φαίνεται, να σας λέω τα ακατάληπτα, τρελά και αλλούτινα...απλά σας φιλώ με την ελπίδα να είστε καλά.
Καλέ καλύτερα να μας έβριζες..... τι έχεις μπουμπούκι μου ?Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλή σας μέρα...
Καταρχήν καλό μήνα, και χαίρομαι πολύ που τελείωσες από τα νοσοκομεία. Οσο για τα reductil εγώ θα το τελειώσω το κουτί που έχω, αλλά εσύ γιατί να τα πάρεις πάλι και να μη κοιμάσαι αφού το πολύ σε 2 μήνες θα χειρουργηθείς, ας τα καλύτερα. Πήγαινε το ταξιδάκι σου χωρίς αϋπνίες ?
Πριγκηπέσα, χαίρομαι πολύ που είσαι ανεβασμένη και κάνεις αυτό που πραγματικά ήθελες.
Μπαρμουνάκι, Αννεζίνα τι έγινε κορίτσια σταματήσαμε το μέτρημα των ημερών για το Πάσχα ? Εγώ πάντως σταμάτησα αλλά καθόλου δεν πτοήθηκα είμαι καλά γενικά και έχασα και 1,5 κιλό.
Λιντάκι ελπίζω όλα καλά?.. όταν είσαι χαμένη στα προβλήματα να κοιτάς στα μάτια τα παιδάκια σου και θα νοιώσεις σίγουρα καλύτερα.
Ναταλάκι, θα σε πάρω τηλ θέλω να μάθω τη συνέχεια?. Έχω χάσει επεισόδια ?
Mόνο αυτό;;;;Quote:
Originally posted by NADINE
Kαλή σας μέρα...
Μετά απο τις πριγκιπικές μου καλημέρες;;;;;;;
Δε πειράζει καρδιά μου, ας είσαι εσύ καλά και μας φτάνει η καλημέρα σου....
καλημερα κι απο εμενα. εγω μυριζομαι διαλυση. η ναταλια μας γραφει και δεν γραφει, η λιντα μας αφησε και μονο μας διαβαζει, μερικες προσπαθουμε να το κρατησουμε και οι υπολοιπες δεν γραφετε μια κουβεντα......
ενα χαλι και μισο δηλαδη
και δεν μου εφταναν ολα αυτα, εχω και υπερβολικη δουλεια και δεν μπορω κι εγω να γραφω οσα θα ηθελα....
κοριτσια ανασυνταξη τωρα.....αντε, αρχιστε να γραφετε
Kαλημέρα μπαρμπουνάκι μου και λέω μόνο μπαρμπουνάκι μου γιατί δεν βλέπω και κανένα άλλο κοριτσάκι στα μέρη μας σήμερα...μου φαίνεται τελικά ότι μείναμε όι δυο μας να κρατάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,,
any way... τι κάνεις μπαρμπουνίτσα μου πως πάει η δουλειά τα παιδιά το σούπερ η διατροφή όλα καλά
ας μιλήσουμε για καλοκαίρι για διακοπές για μπάνιο για ήλιο και για θάλασσα
είναι και τόσο σκ.... η οικονομια της χώρας μας που στο τέλος το μόνο που ΄θα κάνουμε θα ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ αλλά επειδή εγώ είμαι εκ φύσεως θετικό άτομο πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
εγώ καλά είμαι δουλίτσα πολύ έχω δεν γράφω κιλά όχι γιατί δεν κάνω πρόγραμμα απλώς δεν έτυχε 83 λοιπόν κορίτσια στην διατροφολόγο μου την δευτέρα συνεχίζω πρόγραμμα ελπίζω μέχρι το πάσχα να δω 7...
και μέχρι τον ιούνιο 69 ή 68 και τέλος.....
όσο για καλοκαίρι αχ το περιμένω πως και πως μου αρέσει πολύ... ακόμα και αν δεν πάω πολλές μέρες διακοπές πάω τα σκ έστω και για ένα μπανάκι .....
φιλιά πολλά σε όλες άντε για γράφτε κάτι και
ΦΙΛΙΑ ειδικά στην ΛΗΔΑ που μπαίνει και μας διαβάζει ελπίζω να σου πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην ζωή σου..... λιδάκι μας λείπεις ....
ΝΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ????????????
Μπαρμπούνι μου τι είναι αυτά που λές? διαλύεται ποτέ η ομάδα R? αστειεύεσαι?Quote:
Originally posted by BARB3
καλημερα κι απο εμενα. εγω μυριζομαι διαλυση. η ναταλια μας γραφει και δεν γραφει, η λιντα μας αφησε και μονο μας διαβαζει, μερικες προσπαθουμε να το κρατησουμε και οι υπολοιπες δεν γραφετε μια κουβεντα......
ενα χαλι και μισο δηλαδη
και δεν μου εφταναν ολα αυτα, εχω και υπερβολικη δουλεια και δεν μπορω κι εγω να γραφω οσα θα ηθελα....
κοριτσια ανασυνταξη τωρα.....αντε, αρχιστε να γραφετε
απλώς μας λείπει η φιλενάδα μας, έχουμε όλες κατα ένα περίεργο και ανεξήγητο τρόπο τα προσωπικά μας, και φαίνεται οτι εγκαταλείψαμε.!
Όχι όμως εδώ είμαστε παρούσες και που θα πάει θα φιάξει η bitch!! μας πέθανε πια, αει στο καλό.
Για τα νέα μου δε σας λέω τίποτα, κρίμα είναι να σας χαλάσω κι εγώ τη διάθεση....
(να φανταστείτε πόσο καλά είμαι που έχασα ακόμα ένα κιλό)
Σας φιλώ όλες και θέλω, το απαιτώ να είσαστε καλά!
'Οσο για το Ναταλάκι μας και το Ληδάκι μας, από τη στιγμή που εκείνες αποφάσισαν μια μικρή αποχή, ας τις αφήσουμε να το κάνουν, για αυτό είναι οι φίλοι, για να μας αποδέχονται με τα όλα μας, και τα καλά και τα άσχημα!
Γεια σε ολα τα κοριτσια...καλημερα κ καλησπερα μαζι...καλο μηνα σας ειπα??? Δεν θυμαμαι..κ αν δεν σας ειπα σας λεω τωρα...Οντως πολυ ερημια διακρινω...αλλα οπου να ναι θα ανασυνταχθουμε....Σημερα το βραδυ γυριζω κ εγω στη βαση μου ....11 φτανω θεσσαλονικη κ απ οτι μου χουν πει εχουν απεργια τα ταχι...να δω τι θα κανω..τεσπα...θα την βρω την ακρη....ασε που μεχρι τοτε μπορει να πεισω κανεναν να ερθει να με μαζεψει την καημενη....
Σημερα αν δεν κανω λαθος ειναι η μεγαλη μερα της γεωργιας(Georgiap)...νομιζω πως ειναι η μερα που θα κανει το χειρουργειο της..ισως κ να το εχει κανει μεχρι τωρα....ελπιζω ολα να πανε οσο καλυτερα γινετε...αντε γεωργια κ γρηγορα κοντα μας....ολη η θετικη ενεργεια μας μαζι σου....
Μαλλον σε λαθος τοπικ το εγραψα ε??? αλλα δεν πειραζει.... :)
Γεια σας κορίτσια!!!! Με τα νέα μέτρα εγώ τρέχω να μανικωθώ για να μην πηδηχτώ από το παράθυρο!!!!!!!!!!
Σήμερα έκανα τον προεγχειριτικό και αύριο 10 η ώρα χειρουργούμαι!!!!!
Τελειώνουν τα ψωμιά μου !!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια σε όλους και όλες!!!
Γειά σας,εγκαταλελειμμένες!
Μη λείψουμε μία μέρα κι άλλη μία να είμαστε λακωνικές,αμέσως βαράει διάλυση και καλά το μαγαζί!Ωραίες είστε!
Δηλαδή δεν επιτρέπεται σε κάποιον να του συμβεί κάτι και να έχει ανάγκη ν'απομονωθεί;Αν απαγορεύεται,τότε
να φροντίσετε να μην έρχονται άσχημες ειδήσεις στ'αφτιά μας!Ακόμα καλύτερα και για μας φυσικά!Εδώ σας θέλω!
Τέλος πάντων...δεν έχω χρόνο τώρα γιατί είμαι με τη βαλίτσα στο χωλ.Πάω να συναντήσω ακόμα μία δικιά μας,
αλλά ακόμα δεν την ειδοποίησα.Θα επιστρέψω Σάββατο πουρνό πουρνό γιατί έχω εργαστήριο το Σ/Κ ολοήμερο
για το τραύμα και τη μετατραυματική διαταραχή.Οπότε αν βρω ευκαιρία,θα μπω για λίγο στα πεταχτά,αλλά
μην περιμένετε κατεβατά!Ειδοποιώ για να μη βρω λουκέτο όταν με το καλό επιστρέψω,ε;Να σας προσέχετε!
Φιλάκια πολλά πολλά κι ας είστε λίγο γκρινιάρες!Τι να κάνουμε;Αγαπάμε τον άλλον όπως ακριβώς είναι!Byeeee!
Συνάντηση δεν παίζει αυτό το Σ/Κ και γιατί εγώ έχω το εργαστήριο,που σας είπαQuote:
ναι, κι εγω θελω να βρεθουμε. σαββατο? παρασκευη απογευμα? οπου θελει η ναταλια. η πεννυ τι κανει? νεκταρια? βολευεσαι να βρεθουμε?
και η σύζυγος έχει κι αυτή δουλειά και δεν μπορεί.Θα δούμε για το επόμενο ή το μεθεπόμενο
(μετά εγώ θα λείπω άλλωστε,μετανάστης στη φάμπρικα).Εκτός αν θέλετε να περάσετε μια ήρεμη συνάντηση
οπότε την πραγματοποιείτε χωρίς εμένα!Τόσο δημοκρατικός δικτάτορας είμαι!Όχι,για να μη λέτε!
Ο λόγος είναι πως στην Αθήνα θα είμαστε πιο καλυμμένοι,αν κάτι δεν πάει καλά...Quote:
Originally posted by alexandra79
Κ να ρωτησω κατι??? Γιατι θα χειρουργηθεις Αθηνα κ οχι Θεσσαλονικη????Υπαρχει λογος ή ετσι απλα????
Είμαι γνωστός Μητσοτάκης,έχω πολλά κιλά κι επίσης είναι κι ένας δακτύλιος να βγει.
Φυσικά και θα με βόλευε εδώ στη Θεσσαλονίκη,αλλά αν εκείνος νιώθει καλύτερα
στην έδρα του,θα του το κάνω το χατήρι!Μη μου επηρεάζεσαι όμως.ʼλλο εσύ,άλλο εγώ.
Στις 11 Μαρτίου,αν κατάλαβα καλά θα έρθεις για το ραντεβού;Αν θέλεις μπορούμε
να πιούμε κι ένα καφεδάκι.Δεν ξέρω κι αν έχεις δικούς σου εδώ να μείνεις.Αν όχι,
θα μείνεις σ'εμένα!Κι όχι για να σε βάλω να μου καθαρίσεις το σπίτι.Στείλε μου
αν θέλεις το κινητό σου,να οργανωθούμε,Αλεκουζάκι μου!ʼντε,έφυγα,πειρασμοί!
Φιλάκια σε όλες τις αγάπες μου!Και αυτές που δεν πολυέδωσα σημασία κι ας επέστρεψαν...;)
Καλημέρα,γκρινιάρες!Είναι που κρατάτε το οχυρό μερικές μερικές και γράφω κάτω από τον εαυτό μου...
Τέλος πάντων...Μπήκα να σας πω μια καλημέρα και ν'αφήσω ένα επείγον μήνυμα για τη Μαίρη Λου.
Μη μου θυμώσεις,αλλά ήρθα στην πόλη σου και για να σε συναντήσω και δε βρίσκω το τηλέφωνο σου τώρα.
Στο σημείο αυτό νομίζω πως είναι χρήσιμη η πληροφορία πως είμαι 1/4 πόντια από το μπαμπά του μπαμπά μου.
Βέβαια το μόνο που τώρα θα έσωζε την κατάσταση θα ήταν να μην είσαι εσύ και να δεις εγκαίρως το μήνυμα μου
και να μου τηλεφωνήσεις.Θα είμαι εδώ σήμερα και αύριο,αλλά το τέλειο θα ήταν να συναντιόμασταν ως εκ θαύματος σήμερα
γιατί αύριο είναι τα γενέθλια της Παλιολουλούς για τα οποία και ήρθα.Θα σκάσω αν δεν τα καταφέρουμε,αλλά καλά να πάθω!
Χίλια συγνώμη,Μαίρη Λουλού μου!Δεν ξέρω πού είχα τα μυαλά μου...Και να πεις πως είμαι ερωτευμένη,κομμάτια να γίνει...ουφ!
Λοιπόν,σας αφήνω τώρα να πάμε σ'ενα ωραίο μέρος για πρωινό.Φιλάκια πολλά σ'όλες τις όμορφες,παρούσες και απούσες...
Μαρικάκι για κάνε κι εσύ μια γκεστ έστω εμφάνιση σαν την πριγκίπισσα και το Χανελέλι.Σαν πολύ λάσκα σε άφησα,δε νομίζεις;
Πόση κατανόηση πια να δείξω,που ούτε στο τηλέφωνο δεν τα λέμε πια;Να μου φιλήσεις και το αγόρι μου,που μου έλειψε!
Αχ!ʼτιμες αποστάσεις!Ειδικά αυτό το Θεσσαλονίκη-Πάτρα!Τέλος πάντων...Αγάπη,εσύ κράτα γερά,ε;Και πάρε με όταν θελήσεις.
Έφυγα,πειρασμοί!Να σας προσέχετε!Μάκιαααααααααα
βρε ναταλια μπηκες που μπηκες, τι δεν μας τα εγραψες αναλυτικα να τα καταλαβουμε? που πας? ποιο τραυμα εχεις το σαββατο? ποτε θα πιουμε καφε? ταχα εσυ εισαι παντα μεσα, και παντα δεν εχεις υποχρεωσεις ταχα....και η πεννυ δεν μας λες αν ειναι καλα....
και επισης να εχεις υποψη σου οτι δεν επιτρεπεται να θελεις να απομονωθεις και να εχεις τις μαυρες σου, δεν επιτρεπεται να φευγεις και δεν επιτρεπεται να μας γραφεις. ακουσες?
εχω κι εγω προβλημα επισης το σαββατο αλλά θελω και καφε. μου ελειψε αυτο το να τα πω καπου βρε παιδι μου.....προσπαθω να κανονισω και με τα παιδια τι θα τα κανω....εχει και η κορη αγγλικα και δεν μπορω να τα ακυρωνω συνεχεια...βασια θα σου τηλεφωνησω, οκ?
αννεζινα μου αν τα καταφερεις μεχρι το καλοκαιρι μη μας παρατησεις οκ?? μακαρι να φτασεις στο στοχο σου. εγω δεν μπορω για αλλη μια φορα να συγκρατηθω. ισως φταινε τα φεγγαρια...μπα, η περιοδος μου φταιει αλλά δεν φευγει να δω κανενα καλο νουμερο στη ζυγαρια...ισως και να μη δω ομως.....μεχρι τη δευτερα, θα το εχω ενα ψιλοχαλι.....
λιλακι μου καλα που εχουμε κι εσενα και τη αλεξανδρα και μας θυμαστε! μεχρι και η σημεροσλιβωμενη μας επισκεφτηκε. Να πανε ολα καλα σου ευχομαι γεωργια μου και μολις συνελθεις, στειλε ενα μυνηματακι....
λιλακι, κι εσυ απο οτι καταλαβαινω δεν εισαι καλα. με τα νοσοκομεια ε??
ληδα, μακαρι αν εισαι καλα....
ναταλια δες u2u
εχω το τηλεφωνο της
Καλό μεσημέρι κοριτσάκια, δεν ξαναγκρινιάζω για ερημιά στο τόπικ δεν μου αρέσει να γκρινιάζω γενικώς..
όσο μπορεί η καθεμιά μας μπαίνει ...και βέβαια
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΤΣΑ μην ξαναδιαβάσω κουλά ότι άμα χάσω τα κιλά δεν θα ξαναμπω δεν ΎΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!όσο για το ότι δεν κρατιέσαι ...καταρχάς χαλάρωσε περνάς ΦΑΣΗ κι εγώ έχω περάσει μην κάνεις διατροφή αλλά προσπάθησε και να μην κάνεις πολλές τρέλλες !!! θα δης που θα το ξεπεράσεις και θα συνεχίσεις κανονονικά, το έχω κάνει άπειρες φορές και μέχρι να φτάσω τον στόχο μου θα το ξανακάνω....
βέβαια εμείς οι δύο έχουμε κι ένα ραντεβού για τσουρέκι σοκολάτα εγώ και τσουρέκι κάστανο εσύ + πουράκια στα μέρη σου αυτο δεν το ξεχνάμε φιλιά κοριτσάκι μου...
ναταλία καλό ταξίδι να περάσεις καλά...να προσέχεις και όχι άλλα κακό feeling ξέρεις εσύ..
αλεξάνδρα λιλάκι μαιρυ λού πριγκίπισσα λήδα (ξέρω ότι μπαίνεις και μας διαβάζεις εύχομαι να σου πηγαίνουν όλα καλύτερα) και σε όλα τα ύπέροχα κορίτσια του τόπικα φιλάκια φιλάκια φιλάκια
γεωργία μου πολύ καλή σου επιτυχία όλη η θετική μας ενέργεια κοντά σου κούκλα μου...
το σαββατο σε σκεφτομουν λοιπον!!! ημουν στο med cosmos στη Θεσσαλονικη μετα του συζυγου και πεσαμε στον Τερκενλη!!!! κρατηθηκα, δεν αγορασα τιποτε αλλά κοιτουσα να δω εχει τσουρεκια, δεν εχει τσουρεκια και ελεγα αρε αννουλα που εισαι!!!!!Quote:
Originally posted by ANNEZINA
βέβαια εμείς οι δύο έχουμε κι ένα ραντεβού για τσουρέκι σοκολάτα εγώ και τσουρέκι κάστανο εσύ + πουράκια στα μέρη σου αυτο δεν το ξεχνάμε φιλιά κοριτσάκι μου...
τελικα ενα μικρο παγωτακι χτυπησα μονο και οχι απο τερκενλη και ενα καφεδακι παραδιπλα. αλλά οτι σε σκεφτομουν σε σκεφτομουν.
ασε και την αλλη κακια σκεψη "τι καλα να ημουν με τα κοριτσια τωρα να καναμε ψωνακια, ολο και θα βρισκαμε κατι σε προσφορα....." ο δικος μου ουτε να μπει σε μαγαζια. τι ηθελε να παει δεν καταλαβα....
Quote:
ναταλια δες u2u
εχω το τηλεφωνο της
λοιπον ειμαι πολυ χαζη. την πηρα τηλ να της δωσω το τηλ αλλά δεν το χειριστηκα σωστα. επρεπε πρωτα να επιμεινω να μου πει αυτα που δεν ελεγε και μετα να της δωσω το τηλεφωνο.......
Καλησπερα!
Αχ.... σημερα βρεθηκα με το Ναταλακι... μα τι καταπληκτικος ανθρωπος ειναι αυτος?
Επαθα πλακα... Φοβερος χαρακτηρας, αληθινος ..... Ομορφος ανθρωπος εσωτερικα και εξωτερικα!
Κουκλαρα!!! Περασα καταπληκτικα μαζι της! Φυσικα θα θελα να ευχαριστησω και την Barb γιατι χωρις αυτην δε θα βρισκομασταν!
Ναταλακι γλυκο περιμενω την επομενη συναντηση μας .. και με τα υπολοιπα κοριτσια.
Φιλια πολλα, καλο βραδυ.
Καλησπέρα κοριτσια μου γλυκά,
πέρασα κι εγώ να σας διαβάσω, να πάρω το μπανάκι μου, αλλά και τη δύναμη σας, αυτή που παίρνω όταν
σας διαβάζω.
Γεωργία μου καλή επιτυχία, να μας γυρίσεις γερή και δυνατή.!
Αλεξάνδρα μου, γλυκιά μου θα έρθει και η δικη σου ώρα όπου νάναι, τα καλύτερα σου εύχομαι.
Ναταλάκι μου, ξέρω οτι δε μας ξέχασες, όμως έχεις αφησει πολύ μεγάλο κενό πίσω σου. Να περνάς καλά γλυκό παιδί.
Μαίρη Λου , πόσο σε ζηλεύω με αυτά που γράφεις....
Μπαρμπούνι μου ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί κι εγώ, αυτές τις ατέλειωτες ώρες σε κρύο αφιλόξενο περιβάλλον,
πόσες φορές σκέφτηκα τι όμορφα θα ήταν αν είμαστε μαζί όλες και τα λέγαμε, όσο χάλια κιαν ήταν τα πράγματα....
Εγώ δεν έχω και πολύ καλά νέα γενικότερα, ο φίλος μου ο παιδικός, που μεγάλωσα μαζί του από 2 χρονών, περνάει τη δυσκολότερη
φάση της ζωής του, μάλλον παλεύει για τη ζωή του... Είμαι δίπλα του όσο γίνεται περισσότερο, αδύναμη όμως να προσφέρω κάτι, να δώσω ελεπίδες και κουράγιο...
Από την άλλη έχω και τη μαμά μου στο νοσοκομείο, ευτυχώς σε πιο νορμάλ συνθήκες, δεν παύω όμως να μοιράζομαι μεταξύ δύο
δυσάρεστων καταστάσεων.
Τι να γίνει, δε ξέρω πως μου βγήκαν αυτά έτσι τελείως αβίαστα και ελπίζω να μη σας χάλασα τη διάθεση.
Να είμαστε καλά κορίτσια, υπάρχουν πολλά προβλήματα, όμως η υγεία είναι το πρώτο και μεγαλύτερο αγαθό, όσο κοινότυπο κι αν φανεί αυτό..
Σας φιλώ όλες, μια μια ξεχωριστά, να είσαστε καλά χαρούμενες και λαμπερές
καληνύχτα και καλό Σ/Κ
τον ευατο σου να ευχαριστησεις κουκλα που μου ειχες δωσει το κινητο σου και μετα εμενα που δεν ειχα σβησει το email!!!Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Καλησπερα!
Αχ.... σημερα βρεθηκα με το Ναταλακι... μα τι καταπληκτικος ανθρωπος ειναι αυτος?
Επαθα πλακα... Φοβερος χαρακτηρας, αληθινος ..... Ομορφος ανθρωπος εσωτερικα και εξωτερικα!
Κουκλαρα!!! Περασα καταπληκτικα μαζι της! Φυσικα θα θελα να ευχαριστησω και την Barb γιατι χωρις αυτην δε θα βρισκομασταν!
Ναταλακι γλυκο περιμενω την επομενη συναντηση μας .. και με τα υπολοιπα κοριτσια.
Φιλια πολλα, καλο βραδυ.
λιλυ μου υπομονη κοπελα μου. τιποτε αλλο δεν μπορεις να κανεις. η μανουλα θα γινει συντομα καλα και οσο για τον κολλητο σου, ο θεος ας κανει οτι νομιζει καλυτερο. δεν ξερω τι προβλημα εχει αλλά ας το αφησουμε στα χερια του θεου να αποφασισει τι ειναι καλυτερο γι'αυτον.
πραγματι περνας πολυ δυσκολα. το θεμα ειναι να μη σε παιρνει απο κατω. κοιτα λιγο και τον ευατο σου και επειδη χανεις χωρις να το επιδιωκεις κιλα και μαλλον δεν τρεφεσαι καλα, κοιτα να παρεις καμια βιταμινη να μην σε τρεχουμε μετα εσενα οκ? εχεις καιρο που ταλαιπωρεισαι και καλα ειναι να κανεις κατι να μη σε τρεχουμε κι εσενα οκ???
οσο για δυναμη, ναι κι εγω παιρνω δυναμη και νιωθω πολυ καλα οταν μπαινω και διαβαζω. ειμαστε μια πολυ ωραια παρεα. δεν ξερω πως θα ημασταν αν ζουσαμε ολες στον ιδιο χωρο εργασιακο, γειτονια κλπ. η καθημερινοτητα ειναι διαφορετικη. εδω μπαινεις, εχεις φιλες που θα σε δεχτουν οταν μπορουν οταν βολευει. ενα παραξενο πραγμα. σπανια ειμαστε ολες μαζι μεσα και σπανια μπορουμε να μπουμε σε τσατ ή να μιλησουμε στο τηλεφωνο για διαφορετικους λογους ο καθενας μας, ομως ειμαστε μια παρεα που αλληλοσυμπαθιομαστε και αλληλουποστηριζομαστε και ας μην εχουμε γνωριστει ποτε πολλες μας.
αχ, τι με επιασε?? φταιει μαλλον που θελω καφε και δε μπορω και μου την εδωσε γιατι ηθελα να παω να βρω τουλαχιστον τη βασια και δεν μπορω λογω υποχρεωσεων.....
καλα, ουτε καλημερα δεν ειπα ε??
και σημερα επισημη μερα ζυγισματος της ομαδας -τρομαρα μας- και ειμαι 85,3. δηλ δεν εχασα τιποτε σε μια εβδομαδα αλλά μπορει να ειμαι και πρησμενη λογω του οτι μολις ειχα περιοδο και. και μαλλον και φορτισμενη συναισθηματικα? δεν ξερω
σαββατοκυριακο θα ζυγιστω και θα εχω ελπιζω καλυτερα νεα. εστω και μισο την εβδομαδα να χανω μια χαρα θα ειμαι.
Καλά δεν καταλαβαίνω τίποτα που πάτε, ποιόν βλέπετε, κάτι για τραύματα, βαλίτσες, χειρουγεία, ταξίδια, ένας χαμός, και εγώ έχω πολύ δουλειά και δυστυχώς δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω.
Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ. Εγώ έχασα 3 και είμαι 88, άντε να δούμε γιατί κάτι αρχίζει να γίνεται..
Φιλάκια πολλάααααααααααα
Γεια σας κ απο μενα...επιτελους σπιτακι μου..
Μπαρμπουνακι μου οταν θα ερθω ελπιζω να πιουμε κ εναν μαζι...αμα βολεψει οπως ειπαμε...
Λιλικακι μου κουραγιο κ υπονη....ειναι δυσκολες οι καταστασεις αυτες...ξερω τα εχω περασει....Ευχομαι να πανε οοοοοοοολα καλα κ να επανελθει ο φιλος σου....κ περαστικα ευχομαι να ειναι κ της μητερας σου!!!!!
Ναταλακι μου ψιλοκολησα με το θεμα Θεσσαλονικη-Αθηνα..αλλα αφου μου λες οκ ολα μια χαρουλα....Βασικα σημερα μιλησα με τη γραμματεα θα μου στειλει τις εξετασεις κ τα προεγχειρητικα με κουριερ θα τα κανω κ μετα θα κλεισουμε ημερομηνια....Δεν ξερω αμα θα το πιουμε το καφεδακι...αλλα αν τελικα δεν το πιουμε τωρα ..θα το πιουμε καποια στιγμη σιγουρα.......το τηλ μου θα στο αφησω στο u2u σου....Αν βεβαια τα καταφερω...
Μπαρμπουνακι εσυ το χεις το τηλ μου....καταφερα τελικα να στο στειλω η μπαααααααα.....α κ κατι αλλο το μσν μου ειναι [email protected] αν θελετε μου κανετε add κ τα λεμε κ απο κει...
Ενα υπεροχο ΣΚ σε ολες σας....