http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...42_700b_v1.jpg
Printable View
Τσακωθηκα με την κορη μου και θελω να αδειασω ολα τα ντουλαπια απο τα νευρα μου ...... οτι σοκολατα υπαρχει να την φαω............... τα νευρα μου.........
σημερα πολυ σκ@τ@ ψυχολογια...
πολλα νευρα!!!
μου χει γυρισει το μυαλο!!
δεν εχω εμφανεις λογους!!!
Οτι σημερα σηκωθηκα με χαλια ψυχολογια ...........ενα γεγονος το αφηνω και με κανει κουρελι ........ Αν ειναι δυνατον ........Ποτε θα μαθω να διαχειριζομαι τα συναισθηματα μου οεο;;;;;;;;;
Δεν μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τη δίαιτα!!!
οτι ειμαι καλυτερα ψυχολογικα απο το πρωι και οτι ενω εφαγα νοιωθω να πειναω ακομα ..........:(
ααααααααααααααααααα!!!
γιατι δε με ειπε κανεις οτι εχει πανσεληνο???
εετσι εξηγειται!!
εδω η καλη επιστημη:P
ουφ!!! θα περασει :crazy:
Σήμερα πειναω ολη μέρα, πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο σε τετοιο βαθμο.......... Ενας θεος ξερει πως κρατιεμαι να μην φαω.........
Έχει κρυο , εχει και φεγγαρι και ολο Π Ε Ι Ν Α ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
Είμαι τόσο μπουμπούνας σε μερικά θέματα; Ποτέ δε θα καταλάβω μου φαίνεται...
θες ν απαντησουμε ? :bigsmile:Quote:
Originally posted by filipparas
Είμαι τόσο μπουμπούνας σε μερικά θέματα;
σκέφτομαι οτι πειναω, θελω να φαω μια τονοσαλατα με απολα και βαριεμαι να κουνηθω για να την κανω :(
ΒΑΡΓΙΕΜΑΙ!!!!!!
γκομενοδουλειά μου μυρίζει..:smirk:Quote:
Originally posted by filipparas
Είμαι τόσο μπουμπούνας σε μερικά θέματα; Ποτέ δε θα καταλάβω μου φαίνεται...
ΕΙΜΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ!!
( Κ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑς!)
Σήμερα αποφάσισα και εγώ να δω για λίγο ειδήσεις καθώς σιδέρωνα και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Τι το ήθελα η έρμη; Είμαι τόσο απογοητευμένη :(
Τι το ήθελα να δώ την Χατζηβασιλείου(Πάμε πακέτο) και να τρώω συγχρόνως?
Και έφαγα πιο πολύ και κατάλαβα οτι είμαι και γαιδούρα που ούτε με το δράμα των άλλων δεν σταματάω να τρώω..αχχχ :D
αρε Ελαφάκι :lol::lol::lol:
που είσαι εσύ καλέ σε χάσαμε για λίγο! Όλα καλά; Για πέρνα να μας κάνεις καμία επίσκεψη στο γνωστό τόπικ ;), άντε μας έλειψες!
ηταν συναισθηματικη πεινα...ετρωγες απο στεναχωρια :PQuote:
Originally posted by elafaki20
Τι το ήθελα να δώ την Χατζηβασιλείου(Πάμε πακέτο) και να τρώω συγχρόνως?
Και έφαγα πιο πολύ και κατάλαβα οτι είμαι και γαιδούρα που ούτε με το δράμα των άλλων δεν σταματάω να τρώω..αχχχ :D
Καλά είμαι Eli μου είχα κάτι προβληματάκια και χάθηκα για λίγο..
και να σου πω την αλήθεια δεν κάνω τα τρίωρα και τις δυάδες γιατί την εβδομάδα που τα έκανα πήρα ένα κιλό ενώ δεν έτρωγα παραπάνω! αλήθεια. Μάλλον δεν μου ταιριάζει..δεν ξέρω..και ξαναγύρισα στην παλία μου διατροφή..τρώω απο όλα αλλά λίγότερο..
λες smart? να το ρίξω εκεί?? χαχα:smilegrin:
ε ναι!!! τι αλλο? :puzzled: :rolleyes:
ειναι που εισαι ευαισθητος ανθρωπος!!! :tumble:
elafaki20 και εγω στην αρχη εβαλα ενα κιλο με τα τριωρα αλλα στη συνεχεια εχασα δυο κιλα ...........
σωστά! Το παίρνω πίσω το γαιδούρα που είπα γιατί αν πληγωθώ θα πάω να φάω και δεν το θέλωωωω!!!!!! :saint:
αχαχαχ!! ναι,.... μη σε πληγωνεις :P
Αναρρωτιεμαι αν κανω σωστα να υποκυψω στο χατηρι των αλλων... θα το μετανοιωσω να βαλω κιλα; οι εξετασεις μου ειναι αριστες, δεν καταλαβαινω τι τους ενοχλει...
τελικα, ενδιαφερει κανενα πως αισθανομαι εγω με τον εαυτον μου; εφοσον ειμαι υγειες, μηπως προβαλουν τις δικιες τους ανασφαλειες πανω μου; τι μανια που εχει ο κοσμος με τα μεγεθη....
εφαγα πολυ και νοιωθω φουσκωμενη ......................
alma τώρα το είδα..Quote:
Originally posted by Alma libre
elafaki20 και εγω στην αρχη εβαλα ενα κιλο με τα τριωρα αλλα στη συνεχεια εχασα δυο κιλα ...........
στην φάση που είμαι δεν μπορώ να βλέπω το νούμερο στην ζυγαριά να ανεβαίνει! Με πιάνει κατάθλιψη,δεν μπορώ..
Τώρα όσον αφορά αν βοηθάει ή όχι στην μείωση υπερφαγικών δεν ξέρω..:smug:
Δεν πειράζει Ελαφάκι μου ότι σε βολεύει καλύτερα καλή μου. Ότι και να κάνεις να το κάνεις ισορροπημένα και με ποικιλία τροφών για να είσαι ισορροπημένη και πλήρης όσο γίνεται. Μην μου πιέζεσαι πολύ εντάξει; Καλή συνέχεια γλυκιά μου σου εύχομαι και με ανεβασμένη ψυχολογία εεεεε; Ελπίζω τα προβληματάκια που είχες να ξεπεράστηκαν και να είσαι καλά τώρα :DQuote:
Originally posted by elafaki20
Καλά είμαι Eli μου είχα κάτι προβληματάκια και χάθηκα για λίγο..
και να σου πω την αλήθεια δεν κάνω τα τρίωρα και τις δυάδες γιατί την εβδομάδα που τα έκανα πήρα ένα κιλό ενώ δεν έτρωγα παραπάνω! αλήθεια. Μάλλον δεν μου ταιριάζει..δεν ξέρω..και ξαναγύρισα στην παλία μου διατροφή..τρώω απο όλα αλλά λίγότερο..
λες smart? να το ρίξω εκεί?? χαχα:smilegrin:
και να περνάς να μας λες ένα γεια και τι που δεν κάνεις τα τρίωρα δεν θα μιλάμε κιόλας;;; :smug b:
σε ευχαριστώ καλή συνέχεια και σε εσένα θα περνάω απο τα τρίωρα να τα λέμε :wink1:
εντάξει τα προβλήματα είναι προβλήματα και δεν φεύγουν εύκολα αλλά δεν θα σκάσω κιόλας! :tumble:
Εχω αγχωθει τρελα για το μελλον της χωρας και φυσικα το δικο μου... Εκανα μεγαλη βλακεια που εφαγα ολα τα μπισκοτα pti-beur! δεν μου εφτανε το αγχος, τωρα εχω και τις τυψεις! Συν ολα αυτα πρεπει να διαβασωωωωωωωω :mad:
Σκεφτομαι τι καλο που θα ειναι να κατεβει ολη η Ελλαδα αυριο στην πορεια!!
υποτιθεται οτι η ελπιδα πεθαινει τελευταια. σε αυτη τη χωρα τη σκοτωσαν και αυτη. τι εμεινε?
Σκέφτομαι τι να κάνω? τι να κάνουμε??
Πριν λίγο είδα και το δεύτερο βιντεάκι των Anonymous και με έπιασε μία μεγάλη απογοήτευση!
Δεν ξέρω αν μου αρέσει αυτή η οργάνωση και απο ποιους υποστηρίζεται αλλά σε πολλά πράγματα έχουν δίκο και με έχουν φρικάρει εντελώς!
Εχτές το βράδυ έμαθα οτι μία γυναίκα άστεγη γύρω στα 40 πέθανε δύο στενά πάνω απο το σπίτι μου απο το κρύο!!
Είναι σοκαριστικό όλο αυτό που συμβαίνει!
σκεφτομαι οτι μαλλον μονο εγω εχω αυπνιες!!
οτι καπου ειχαμε ξεκινησει καποτε ενα θεμα για χομπι κ δεν το βρισκω!
οπως δεν βρισκω κ ενα ...χμ...τρυπητηρι τροπον τινα... σαν αυτα που ανοιγουν τρυπες στις ζωνες...
οοοοοοχι!!! δεν αδυνατισα τοσο που να πρεπει να σφιξω κ αλλο το ζωναρι....απλα ξεκινησα μια κατασκευη κ θα σκασω που δεν μπορω να την τελειωσω, να τη δω ολοκληρωμενη κ να παραδοθω ησυχη στις αγκαλες του μορφεα :)
Ότι δεν θέλω να γράψω τεστ
καλημερα και χρονια πολλα!!!(οσοι γιορταζουν)
εγω σκεφτομαι πολλααααααα
κυριως ομως μου τη δινει η ασυνεπεια που διακρινει ορισμενους ανθρωπους και επισης οτι λενε λενε λενε λενε και βασικα ψεμματα στον εαυτο τους λενε...
anyway δεν θελω να συγχιστω αλλα ηθελα να τα πω σορρυ.
Αραγε οταν χασω αλλα 10 κιλα θα μειωθει καθολου η κοιλια μου ή θα προεξεχει παλι μια κοιλια ..............ουφ αγχος με εχει πιασει με αυτο ......:puzzled::puzzled::puzzled:
Alma μου με αυτό που έγραψες συνειρμικά σκέφτηκα....πως θα βγω με τόση χαλάρωση στην παραλία το καλοκαίρι οεο??? (κοίτα να δεις που θα φτάσω σε σημείο να σκέφτομαι πως χοντρή και τσουπωτή τουλάχιστον ήμουν συμπαγής και έβγαινα πιο εύκολα με το μπικινάκι μου εις τας παραλίας!)
Εγώ πάλι λέω πως με κομμένα τα αναψυκτικά, με πολύ νερό, φρούτα και λαχανικά θα καταφέρω να διώξω την κυτταρίτιδα που σιχαίνομαι ή θα είμαι σαν το πόδι της γιαγιάς μου???
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...wTF/weight.png
elpizw na ftiaksei to pc, kai elpizw na ta kataferw na mh frikarw....
σκεφτομαι πως θα ειναι οταν με δουν στη δουλεια με λιγοτερα κιλα.
οσο και να πεις θα ναι κατι διαφορετικο για μενα μετα απο τοσα χρονια στα ιδια ρουχα να δειξω λιγο διαφορετικη...
οπως καταλαβαινετε η διαιτα μου ειναι συνεχεια στο μυαλο μου:starhit: