-
Καλημέρα από το σπίτι των ανέμων!
Μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει για μια ακόμα φορά αλλά που θα πάει θα έρθει και η άνοιξη κάποια στιγμή για τα καλά. Ευτυχώς είναι ΣΚ και θα έχω παρεούλα γιατί κάνα 2 μέρες λάλησα μέσα στο σπίτι. Επιβάλλεται να ξεκουνηθώ από το σπίτι μου σήμερα να ντυθώ και α βγω έξω στον κόσμο! Δεν είμαι πολύ καλά με έχουν πιάσει λίγο τα νευροφυτικά μου αλλά θα το παλέψω! Ξέρω ότι με το που θα φορέσω ρούχα θα φτιάξω το μαλλάκι μου και θα ξεμυτήσω θα νιώσω καλύτερα :)
-
Μπράβο Ελλάκι αυτο να κάνεις για να νιώσεις καλύτερα!!!!!Δεν πέφτουμε είπαμε!!!!!!!!!!Σας φιλω,τα λέμε μετά,το σπίτι είναι σαν να πέρασαν Κοσοβάροι από μέσα !!!!!
-
Καλές δουλίτσες Γιωτάκι μου να τα λάμψεις όλα και μετά να τα χαρείς :)
-
φτιάξε μαλλί και φόρεσε τα ωραία σου ρουχαλάκια, μη σου πω κάνε και ένα ωραίο μακιγιάζ, βγες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έξω από το σπίτι και να είσαι σίγουρη Ελάκι ότι αυτόματα θα δεις με άλλα μάτια τη σημερινή μέρα!
-
Καλημερα κοριτσια μου!Καλο σκ να εχουμε ολες!Ανοιξιατικο στην ψυχη κ ας μας κανει νερα ο καιρος!Εχετε βλεπω ολες οργανωθει για την εβδομαδα σας κ μονο εγω που ειναι κ κοντα δεν εχω κανει τιποτε.Ηταν πολυ δυσκολη εβδομαδα για μενα,ελπιζω τη Δευτερα να παει σπιτι της η γιαγια,εχω εξουθενωθει ψυχικα κ σωματικα.Δεν κοιμαμαι,ειμαι σε ενταση συνεχεια ,βριζει,εχτες εφαγα κ ξυλο κ ματωσαν τα ουλα μου.Κ εχτες ενω σας διαβαζα δεν ειχα το κουραγιο να γραψω.Α,το αποκορυφωμα,σε πιανει ο αντρας σου?Ετσι που εισαι ποιος αντρας να σε πλησιασει.Τα ξαναλεμε το απογευμα.Φιλακια!!!
-
Καλημέρα Eli. Θα δανειστώ την ατάκα του Χρόνη Εξαρχάκου από ελληνική ταινία που έλεγε "τράβα μαλλί ανεβαίνουμε..." και θα σου πω "φτιάξε μαλλί ανεβαίνουμε"!!! :lol: ʼσε τα νευροφυτικά σου στο σπίτι και πήγαινε βόλτα να αλλάξεις παραστάσεις και να ξεχαστείς. Καλή συνέχεια. Φιλάκια.
-
να εχουμε ολες ενα τελειο σκ και να φυγουν οι καημοι.εμας γλαυκη ο παππους μου μας κανει χειροτερα.ανοιγει το παραθυρο και κατεβαζει τα παντελονια του και δειχνει το μαραμενο του λαλαγγι στη χηρα γειτονισσα που ειναι ερωτευμενος μαζι της.επισης δεν παιρνει τα φαρμακα του γιατι ερχεται ενας αγγελος λεει που του ειπε να μην τα πινει γιατι του τα δινουμε για να τον σκοτωσουμε.αποτελεσμα καθε 10 μερες κανουμε ντου στο νοσοκομειο.
-
Η έξοδος μου οργανώθηκε, πάω να γίνω άνθρωπος, να πετάξω τις σκόνες από πάνω μου και την μίζερη διάθεσή μου και να βγω να χαρώ λίγο.
Γλαύκη μου μην δίνεις σημασία στα λόγια της γριάς πεθεράς σου, άστην να λέει. Αλλά να τις φας κιόλας βρε παιδί μου;;;:o Τι να πω βρε χαρούλα μου, όταν μεγαλώνουν οι άνθρωποι ξεκουτιάζουν και δε ξέρουν τι κάνουν και τι λένε. Ελπίζω από Δευτέρα να βρεις την ησυχία σου γιατί θα είσαι και η οικοδέσποινα μας οπότε σε θέλουμε δυνατή και ορεξάτη!!! Εμείς εδώ θα είμαστε, το πιστό κοινό σου να σε στηρίξουμε και να σε αποθεώσουμε!!!!
-
Καλημέρα Γλαύκη. Μη δίνεις σημασία στις ασυναρτησίες που σου λέει η πεθερά σου και στενοχωριέσαι. Εγώ από τη γιαγιά μου που είχε και αυτή γεροντική άνια είχα φάει γαμοσταυρίδι που είχα βάλει και στην τσέπη μου! Μη δίνεις βάση στα λόγια της πεθεράς σου προσπαθώντας να επιβεβαιώσεις με αυτόν τον τρόπο τα ήδη πολλά προβλήματα που έχεις. Από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν! Και πρόσεχε τα ξεσπάσματά της ώστε να μην σε ξαναχτυπήσει πάλι και έχεις κι άλλα μετά. Ελπίζω να πάει στο σπίτι της σύντομα για να ησυχάσεις κι εσύ λίγο. Καλή συνέχεια. Φιλάκια.
-
καλημερα και απο μενα !
διαβασα οσα γραψατε απο εχθες βραδυ
eli εχω την τελεια ζυμη για παστα φλωρα αν αυτο ηταν το προβλημα της και δεν εγινε καλη
eleni198621 πρωι πρωι μονο γερους θα εχει τα μαναρια μετα τις 3 πανε για ψωνια :)
εγω απο το πρωι παιδευομαι με κατι γεμιστα τωρα τα εβαλα στο φουρνο και σηκωσα το γιο απο τπ πσ να σας πω καλημερα
παω να κανω καμια δουλιτσα και μετα τα ξαναλεμε
φιλια να εχετε μια ομορφη μερα
-
Καλημέρα σε σένα Καλλιόπη και στα νόστιμα γεμιστά σου. Έχεις κανένα νέο από τη Marymary;
-
Καλλιόπη μου εννοείται πως η ζύμη ήταν που δεν μου έκατσε! Εμ δεν έχει και κάτι άλλο να σου χαλάσει στην πάστα φλώρα! :lol:
Είπα να την κάνω με αλεύρι ολικής άλεσης αλλά κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά. Μου βγήκε ολίγον στόκος και επειδή και το αλεύρι ολικής είναι βαρύ αλεύρι ε δεν φτούρησε. Γράψε στις συνταγές όποτε έχεις χρόνο τα υλικά για την ζύμη και τα μυστικά της...
-
Επειδή έξω ο καιρός είναι μουρτζούφλης ειπα να φτιάξουμε λίγο τον καιρό εδώ μέσα γι'αυτό σας αφιερώνω αυτό το τραγούδι. Έλα να κουνιόμαστε λίγο!!!
http://www.youtube.com/watch?v=H43c1XLJA-w
-
καλλιοπη οταν εμενα αθηνα στους αμπελοκηπους καθε σαββατο που ειχαμε λαικη ειχε κατι μαναρακια που πηγαιναν να αγορασουν ζαρζαβατικα σκετα μπιζουδακια
-
Τώρα κατάλαβα Λίλα γιατί έλεγες χθες να ψάξεις και στις λαϊκές για μαναροκατάσταση. Το έχεις μελετήσει το θέμα! :lol: