Originally Posted by
ioannis2
Βρε βρε βρε τι βλέπω σήμερα.............
Τρία πουλλάκια, Θεοφανία και Μαριαν απ τα παλια κι ενα νέο πουλλάκι το Μνημόνιο (πίκρα για απαντησεις που του εδωσα που το πειραξανε κι ευκαιριας δοθεισης η πικρια επρεπε να εκδηλωθει) βρηκανε την ευκαρία να μου κανουν την επιθεση τους. Στη σειρα τα μηνυματα σας όπως τα στρατιωτάκια.
Όπως γουστάρω και όποτε γουστάρω και σε όποιον γουστάρω θα απαντώ και ότι θα μου βγαίνει θα λέω! Το Δημοκρατικοευγενικό και το καλο παιδί με τιμάνε, όντως αυτο ειναι το στιλάκι μου κι όποιος δεν γουσταρει τον τροπο που γραφω και τα όσα λέω ας με βαλει στη λίστα αγνόησης. Εμένα απλα με αρκεί το ευχαριστω από ατομα που μπαινουν στο φορουμ και η ικανοποίηση ότι προσφερα κατι και η θετικη ανατροφοδοτηση μεσα απ αυτο. Εσας τους τρεις τι να σας κάνω?
Εκανα μια περιδιαβαση στα θεματα στην ενοτητα γενικα, ουτε για αγαπημενο φαγητο βρήκα ουτε για αγαπημενο ηθοποιο, κι αν τυχον υπάρχουν απλα τα απομονωσατε από το όλο για σκοπους επίθεσης, ηταν η καλη ευκαιρια. Μονο που οταν παλια ο Κεπ εγγραφε ενα κατεβατο μηνυματα δεν ειχε προβλημα.
Μα για ποιο "εναυσμα για επωφελη συζητηση για σκοπους αυτοβελτιωση σας" μιλαμε? Εκει που ησασταν και περσι και προπερσι εκει ακριβως εισαστε απ όλες τις πλευρες της ζωης. Μαριαν, αποτυχημένη ύπαρξη που εμπέδωσες μέσα σου τη ψευδαισθηση ότι εισαι καλα. Σε λυπαμαι αν η δυστυχια που - ευτυχως μεχρι τωρα κατορθωσες να κρυψεις βαθια μεσα σου - βγει στην επιφανεια. Θεοφανια, μου αρεσε αυτο το "επισυνάψεις", φραση που συνηθιζω να χρησιμοποιω σε μηνυματα μου. Γιατι με διαβαζεις?
Επικοινωνηστε με την Κερασι να μου απαντησει κι αυτη.
Γνωρισα και στην καθημερινη μου ζωη κι αλλους που με πολέμησαν κι ετσι εμαθα τον τροπο να τους αντιμετωπιζω. Αμα εξαιρεσουμε την πικρία, την ειρωνία και την καικια που υπαρχει μεσα σας, εισαστε πολύ λάιτ άτομα.
Εν κατακλείδι, θα συνεχισω όπως και πριν να εκφραζομαι στο φορουμ με αυτον τον ωραιο τροπο που με περιγραψατε (Μνημόνιο θες κι αλλο εκπαιδευση στην ειρωνια και την πικρια, δεν τα καταφερνεις καλα) επειδη ετσι γουσταρω.
Κι αν ακομα κι απ αυτην μου την παρεμβαση έχετε πρόβλημα, να πάτε να πιείτε ξύδι να σας περάσει. Εφεξής σας αγνοώ πλήρως. Εισαστε στη λίστα αγνόησης από τωρα.