https://youtu.be/n2RGleYl5e0
Printable View
Το πρόγραμμα αυτό είναι πολύ καλό για αυτό που θέλεις εσύ την σύσφιξη..
Θα μπορούσες να βρεις διαφορά τέτοια πρόγραμμα και να τα κάνεις εναλλάξ κάθε μέρα γιατί καταντάει κουραστικό μόνο ένα και όντως θα βαρεθείς.
Εγώ ενω δεν χρειάζεται να χάσω κιλά πάντα κάνω 20 λεπτά διάδρομο στο γυμναστήριο.
Οπότε θα μπορούσες και εσύ να κάνεις πριν μια βόλτα για περπάτημα για μισή ώρα η μετά.
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας ολους
ποτε δεν ευθυγραμιστκε πραγματικα απλα υποψιαζομουν οτι θα κανουν τα παντα ανω κατω αν δε το εκανα αυτο και οσο εβλεπα οτι τσιμπανε το συνεχιζα και ελεγα οσο με παιρνει δε θα μπω σε συγκρουση αλλα δε γινοταν να τους δουλευω δια παντως για εδω ηρθα για να αλαξω το κοσμο και αυτο δε γινετε για πολυ στα κρυφα ομως λεω αληθεια οτι εγω δε γνωριζα γιατι ηρθα στο κοσμο αυτο και ολα αυτα τα εκανα υποσινεδητα αρα ειμουν σε κατασταση υπνωσης για πολα χρονια το οτι ο χειροτερος εχθρος μου ηταν αυτος που υποτιθετε ειμουν θαυμαστης του αυτο φυσικα δε το ηξερα το εμαθα ομως μετα..
ετσι και αλλιως δε μπορουν να με αντιμετωπισουν πηγαινω πολυ γρηγοροτερα απ αυτους
Το ίδιο νιώθω κι εγώ, οτι δεν προλαβαινω την μερα.
Εμένα εντωμεταξύ δεν μ αρεσει καν ο χειμωνας εκτός κι αν ειμαι διακοπες σε κανα χιονοδρομικο ξερω γω που δεν παιζει προς το παρον. Δεν έχω χειρότερο απ το να ανοίξω τα μάτια μου το πρωί και να δω ότι έξω είναι σκοτεινά απτην συννεφιά.
Ισως παιζει ρολο κ το γεγονος οτι δουλευω απ το μεσημερι κ μετα, οποτε τον χειμωνα μεχρι να τελειωσω ειναι νυχτα κ πραγματικα δεν προλαβαινω να δω την μερα αν κατσει κ καμια δουλεια το πρωι.
Από τι γεμίζουν; Απο υγρασία ; :)
Εντάξει ακόμα έχει καλό καιρό και δεν παραπονιέμαι, αλλά όταν αρχίζουν οι ατέλειωτες βροχες πραγματικά δεν την θελω την ζωή μου. Νιωθω ότι μουχλιάζω κι εγώ μαζί με τα ρούχα που δεν στεγνώνουν με τίποτα, βαριέμαι τις ομπρέλες , κρυώνω συνεχώς ...τι να μου αρέσει απο αυτό;
Εγώ είμαι παιδί του ήλιου. Έχει ήλιο, είμαι καλά. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι έχω περισσότερο ανάγκη την φωτοσύνθεση κι απτα τα φυτά τα ίδια. Δεν έχω καλύτερο από ένα καφεδάκι δίπλα στην θάλασσα με χειμωνιάτικο ήλιο.
Ίσως επειδή χάνεις όλη την μέρα σου. Η αλήθεια είναι ότι επηρεάζει την ψυχολογία μου η αλλαγή του καιρού. Εννοώ το διάστημα που αρχίζουν οι βροχές. Αυτή η συννεφιά αλλα μετά είμαι εντάξει. Προτιμάω τον χειμώνα. Βροχή, κρύο (καιρός για δύο). Κρυώνεις ντύνεσαι. Το καλοκαίρι είναι τόσο ζέστη που δεν αντέχεται (εδώ στην Κύπρο τουλάχιστον). Το μόνο του θετικό είναι ότι η μέρα είναι μεγάλη.
Ο μόνος εχθρός μας είναι το κακό κομμάτι του εαυτού μας, το οποίο τολμώ να πω ότι δεν το δημιουργήσαμε εμείς, και ο χώρος σ' αυτόν που επιτρέπουμαι σε τρίτους να εισχωρήσουν.
Είναι πιο ψηλές θερμοκρασίες από εσάς. Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει το καλοκαίρι και γ θάλασσα. Αλλά ο χειμώνας είναι καλύτερος.. Αλλά και πάλι τον βαριέσαι γιατί διαρκεί περισσότερο (όπως και το καλοκαίρι). Πλέον είναι σαν και έχουμε δύο εποχές.
Και το θέμα είναι ότι θα κανουμε κι άλλα. Είμαστε βλέπεις οι κυρίαρχοι. Έτσι νομίζουμε
Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την αλλαγή ώρας. Η διάρκεια της μέρας είναι μικρή το χειμώνα (στα γεωγραφικά πλάτη της Μεσογείου και βορειότερα) είτε έχουμε τη χειμερινή είτε τη θερινή ώρα.
Και από υγρασία. Το νερό είναι φρεσκάδα και ζωή. Αλλά γενικά ξεκουράζομαι, νιώθω μια καταπραϋντική δράση πάνω μου, σαν να φεύγει μια φλεγμονή.
Σε μένα αρέσει αυτό ακριβώς. Το ότι έχει σκοτάδι, μπορεί να σιγοβρέχει με τις ώρες, ο καιρός είναι μουντός και γκρίζος, μ' αρέσει να βλέπω τα φύλλα των δέντρων να περιδινούνται στον αέρα, τη νύχτα να απλώνει το πέπλο της νωρίς ... Αλλά εγώ δεν κρυώνω ούτε χρησιμοποιώ ομπρέλες. :D
Κι εγώ παιδί του σκότους. :p Υπάρχουν στιγμές, όταν χάνομαι με ζωηρό βήμα στις ομίχλες και τα σκοτάδια, που νιώθω ότι έχω γίνει ένα με τον καιρό. :D Είναι όμορφη αίσθηση να μη δυσανασχετείς και να δέχεσαι τα στοιχεία της φύσης όταν εκτίθεσαι έξω σ' αυτά.
Νιωθω μεγαλη οικειοτητα με το φοιτητικο περιβαλλον και τη διαδικασια της μαθησης.