Μακάρι Λίλα να την πάρεις τη δουλειά. Και το εξάμηνο καλό είναι από το τίποτα. Εδώ εγώ πήγα για 3 μέρες μόνο στη δουλειά που δε με κράτησαν τελικά και με τα 60 ευρώ που πήρα έκανα ένα σωρό δουλειές!!
Printable View
Μακάρι Λίλα να την πάρεις τη δουλειά. Και το εξάμηνο καλό είναι από το τίποτα. Εδώ εγώ πήγα για 3 μέρες μόνο στη δουλειά που δε με κράτησαν τελικά και με τα 60 ευρώ που πήρα έκανα ένα σωρό δουλειές!!
σε γηροκομειο:flaming:
Έχουμε θέμα σε εξέλιξη. Η θεία μου πήρε το λεωφορείο και ενώ χτύπησε το εισιτήριό της (είναι πολύ φοβιτσιάρα και χτυπάει πάντα εισιτήριο) το μηχάνημα προφανώς είχε ξερυθμιστεί και αντί για 13.15 χτύπησε 6.30 το πρωί στο εισιτήριό της. Μετά άλλαξε και πήρε με το ίδιο εισιτήριο που ισχύει για 1.30 ώρα άλλο λεωφορείο. Μπήκε ο ελεγκτής το είδε και την κατέβασε από το λεωφορείο. Η θεία μου είναι έξω φρενών και περιμένουνε τώρα να έρθει η αστυνομία. Είναι πολύ νευρική και τον έχει πάρει τον ελεγκτή και τον έχει σηκώσει! Γι'αυτό μίλησε στο τηλέφωνο με τον ελεγκτή η αδερφή μου και του είπε να εντοπίσουνε ποιό λεωφορείο είχε δρομολόγιο την ώρα που το πήρε η θεία μου και να πάνε να τσεκάρουνε τα μηχανήματα ακύρωσης εισιτηρίων για να δούνε ότι δε λέει ψέμματα κι όντως χτύπησε το εισιτήριό της. Είναι δύσκολο να βγάλουνε άκρη αλλά εγώ ξέροντας τη θεία μου συνεχίζω να λυπάμαι τον κακόμοιρο τον ελεγκτή που του έχει σούρει όσα παίρνει η σκούπα!
γιουπι βρηκα πσ αδειο
ετοιμα τα γεμιστα τους εβαλα να φανε και καθισα
eli εγω ειχα περισυ πολλα πορτοκαλια και εφτιξα 2 βαζα μεγαλα μαρμελαδα για να μη τα πεταξω αλλα τα παιδια δε την γρωγανε και πορτοκαλια ειχα ακομη πολλα ( περισυ ηταν η χρονια της πορτοκαλιας μου φετος λιγα πραγματα ) και ψαχνοτας βρηκα αυτη τη ζημη που ειναι τελεια σαν μπισκοτο να γανταστεις οτι εφτιαχνα 2-3 παστα φλωρες την βδομαδα και φυσικα χαλασα ολη τη μαρμελαδα μου :)
και ειναι και νηστησιμη !
1 κούπα καλαμποκέλαιο
1/3 κούπας χυμό πορτοκάλι
3 κουταλιές κονιάκ
1/3 κούπας ζάχαρη
ξύσμα πορτοκαλιού
3 1/2 κούπες αλεύρι φαρινάπ εχει και ολικης νομιζω
τη διαδικασια τη ξερεις θελει περιπου μιση ωρα ψησιμο
eleni198621 νοσηλευτρια εισαι?
Σαββατιάτικες καλημεροκαλησπέρες!
Ρε κορίτσια,σοβαρά τώρα!Αυτό που συμβαίνει δεν παλεύεται!
Έχω μία εβδομάδα περίπου,άντε βαριά,δέκα μέρες,που δεν παίζει να είναι τόσες,που δεν έχω χρόνο
να διαβάζω καθημερινά κι έχω μείνει πίσω.Ήταν η σελίδα 617 και σήμερα είμαστε στην 710!Εντωμεταξύ
το τόπικ έχει ζωή τρία χρόνια κι είχε φτάσει στις μισές από τις σημερινές κάπου σελίδες!Κβο βάντουμ;Οέο;
Έτσι όπως το πάμε,θα πιάνουμε στον κυβερνοχώρο ολόκληρο του φόρουμ όσο χώρο πιάνουν όλα τα υπόλοιπα
τόπικς μαζί!Θα μας κάνει έξωση ο Νίντο!Τουλάχιστον στην αρχή της κάθε μέρας ας αναλάβει κάποια καλοθελητού
-καθώς ο χαφιές μου έχει ήδη απολυθεί!- να κάνει ένα ποστ άλλου χρώματος για να ξεχωρίζει στο χαμό των πολλών
με περίληψη της μέρας που έφυγε.Μιλάμε για 10-15 σελίδες τη μέρα!Με έχει πιάσει άγχος!Τι να κάνω;Βοηθείστε μεεεεε!
Ναταλία μην αγχώνεσαι γιατί είμαστε καλά. 100 σελίδες πάνω 100 σελίδες κάτω τι σημασία έχει; :lol: Τι να κάνει κι ο χαφιές σου που έχει μπλέξει με το μποξέρ αυτήν την εβδομάδα και τρώει ξύλο κανονικά;! Την έχει βγάλει νοκ άουτ γι'αυτό δεν μπορεί να μας ρουφιανέψει. Show mercy και μην την απολύσεις! :lol:
Πωπωωωωωωω!Παγωμάρααααααα� �αααα
Είκοσι ολόκληρα Σαββατιάτικα μάλιστα λεπτά χωρίς λέξη!
Εντάξει βρε κορίτσια!Μη με φοβάστε τόσο!Μια κουβέντα είπα!
Μην κάνετε έτσι!Μου φέρνετε στο νου εποχές που με αποκαλούσαν
εδώ μέσα Χίτλερ!Ποιόν;Εμένα!Την προσωποίηση της ελευθερίας και του σεβασμού
της προσωπικότητας του άλλου!Για να δούμε!Ποιός είναι ο τολμηρός να βγει στην πρώτη γραμμή;
Έχω ασφαλώς μια ιδέα...αλλά ας είμαι καλύτερα ανοιχτή στις εκπλήξεις...Σι γιου λέιτερ.Ο Ναταλέιτορ!
Αυτός που περίμενα απάντησε όσο έγραφα...Αυτά είναι τα μεγάλα πνεύματα...
Α...ʼμα συμβαίνουν τέτοια γεγονότα θα την αποσύρω την απόλυση.Χαφιεδάκι μου τραυματισμένο,
ελπίζω να μη σου έσπασαν τον δείκτη που καταδεικνύει και δεν μπορείς να συνεχίσεις το Ναταλάρεστο έργο σου!
Για τέλεσε χρέη εκτάκτως ρουφιάνου,Χουτζίνι μου και σφύριξε μου 'Αλτ!Τις ει ο μποξέρ;
Ο μποξέρ είναι η πεθερά της Γλαύκης που έχει γεροντική άνια αλλά και άνια να μην είχε γλυκομίλητη δεν τη λες!! Οπότε καταλαβαίνεις τι τραβάει όλη μέρα για να την κάνει καλά!
Πάω για το Σαββατιάτικο ανεφοδιασμό στο My (mother's) Market και επιστρέφω. Σας φιλώ Αμαζόοοοοοοοοονες μου!!
εγω ειμαι αθωα.επλαθα κουλουρακια με τα δυο χερακια οποτε δεν ειχα με τι να γραψω
ναι καλλιοπη νοσηλευτρια.
και η κορη μου νοσηλευτικη παει αλλα ακομη εχει μελλον
θελει να παρει και ειδηκοτητα οταν τελειωσει
αθηνα σπουδαζει?
Επιτέλους τελείωσα!!!!!Θα κάνω ένα τσιγαρακι,ένα μπανάκι και τούφα!!!!!!!!!!Τα λέμε!!!!!!!!!!