ναι στη σχολη του κατ για βοηθος νοσηλευτριας
Printable View
ναι στη σχολη του κατ για βοηθος νοσηλευτριας
"Τελείωσες;Τσιγαράκι;Μπανά� �ι;Τούφα;"Και μάλιστα επιτέλους;Βασανίζεσαι κι εσύ Γιωτάκι να τελειώσεις;Quote:
Originally posted by giotaki
Επιτέλους τελείωσα!!!!!Θα κάνω ένα τσιγαρακι,ένα μπανάκι και τούφα!!!!!!!!!!Τα λέμε!!!!!!!!!!
Ακόμα ένας άντρας που χρειάζεται συντεταγμένες να βρει το κουμπί της γυναίκας του;Μα τόσο δύσκολο είναι πια;
σημερα πηρα παυσιπονα για τη μεση μου με προστασια για το στομαχι και παρολα αυτα με τραβαει σαν τρελο οποτε καθε δυο ωρες αναγκαστικα πρεπει να τρωω κατι για να μην ποναει
ο στυλοβατης του τοπικ ταπερτζινα ειναι ακομα offline:wow::wow::wow:
Νά'μαι κι εγώ! Επέστρεψα. Διότι όποιος νομίζει ότι θα γλυτώσει από μένα πλανάται πλάνην οικτράν!:lol: Φυσάει πολύ έξω και πήγα και ήρθα κοιτώντας ψηλά, στον ουρανό ένα πράμα, για να μη μου προσγειωθεί καμία γλάστρα στο κεφάλι και για να μη πάει στράφι και το αυχενικό έκανα και καμιά προσευχή εκεί ψηλά που κοιτούσα!
Λίλα συγνώμη γιατί ξέχασα να σε ρωτήσω πως είναι η μέση σου σήμερα που σε πονούσε χθες και την έβγαλες στο κρεβάτι. Είσαι καλύτερα σήμερα; Θέλω να ρωτήσω και για τις πορδές του παπαράκου αλλά μετά, πες μου τώρα για τη μέση σου και μιλάμε μετά για πορδές! :lol:
Λιλάκι σήμερα δεν είμαι ταπερΤζίνα είμαι ψώνιαΤζίνα ή ψώνιο Τζίνα ότι προτιμάς! :lol:
Αύριο θα είμαι ταπερΤζίνα γιατί η μητέρα μου θα φτιάξει λαχανοντολμάδες. Γιούπιιιιιιι! Μου είχε πει στην αρχή της εβδομάδας ότι θα φτιάξει λαχανοντολμάδες αλλά είπα να φανώ διακριτική η λιγούρο και να μην τη ρωτήσω πότε. Και σήμερα με το που μπήκα σπίτι της έπεσε το μάτι μου στον κιμά που ξεπάγωνε και άρχισα να πανηγυρίζω λες και μπήκε γκολ! Με ρωτάει η αδερφή μου γιατί κάνεις έτσι καλέ; Και της απαντάω μα δε βλέπεις τον κιμά που ξεπαγώνει και μου απαντάει και που ξέρεις ότι είναι κιμάς αφού είναι στο χαρτί μέσα και δεν φαίνεται τι είναι. Της λέω ξέρω γιατί αφού μου είπε τις προάλλες η μαμά ότι θα κάνει λαχανοντολμάδες σημαίνει ότι έβγαλε να ξεπαγώσει τον κιμά για να τους μαγειρέψει αύριο. Οπότε μου λέει η αδερφή μου τι να σου πω, απορώ με το συνειρμό σου και της απαντάω φυσικά απορείς γιατί εσύ ήσουν πάντα αδύνατη και δεν γνωρίζεις το συνειρμό του παχύσαρκου!! :lol:
Τι έγινε κορίτσια; Μόνη μου θα τα γράφω μόνη μου θα τα διαβάζω; :lol: Για κοπιάστε. Κι εσύ ʼβα που είσαι από το πρωί που ούτε καλημέρα δε μας είπες; Πάλι παλεύεις με τις σκόνες;
Καλησπέρα Αβουλινόκοσμε!!!
Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω ώρα που επέστρεψα σπίτι από την όπως για μία ακόμα φορά αποδείχτηκε αρμένικη καφεδοβόλτα μου! Ναι ναι του έδωσα να καταλάβει γιατί μετά από τόσες μέρες κλεισούρας λάλησα στην κυριολεξία και είχα αρχίσει να παθαίνω κατάθλιψη! Ντύθηκα, φτιάχτηκα πήγα στην αγορά, πήρα δώρο για την εορτάζουσα κουμπάρα μου, έχει αύριο τα γενέθλιά της και μπαίνει και σε νέα δεκαετία των 30, και ψώνισα και τους κλασσικούς μου ξηρούς καρπούς. Συναντήθηκα και με μία φίλη και ήπιαμε τα καφεδάκια μας, κάναμε και τις βόλτες μας και όλα καλά! Σαν να στάνιαρα λίγο! Ένιωσα άνθρωπος!
Εσείς από τι βλέπω ήσασταν σεμνές όσο έλειπα, ούτε δύο σελίδες δεν γεμίσατε! Πως το πάθατε; Είναι που λείπει και η ʼβα, ποιος ξέρει που σουρτουκεύει και αυτή;;;
Στις διαταγές σας ψωνιοΤζίνα!!! Την στιγμή που αναρωτιόσουν έσκασα μύτη :smug:!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Τι έγινε κορίτσια; Μόνη μου θα τα γράφω μόνη μου θα τα διαβάζω; :lol: Για κοπιάστε.
Έλα βρEli! Πήγα να ψωνιστώ και μέχρι να γυρίσω είχαν φύγει όλες! Χαίρομαι που πέρασες καλά και ξέσκασες σήμερα.
Τζινάκο μου πάλι καλά που δεν μένετε με την μάνα σου μαζί και έτσι έχεις κάπου να πας να ξεσκάς και να κάνεις και την βόλτα σου!
Λαχανοντολμάδες διαβάζω ε; Μμμμμ αγαπάω λαχανοντολμάδες! Όταν έρχεται η μάνα μου στην Αθήνα την βάζουμε να μας φτιάχνει ή λαχανοντολμάδες ή γεμιστά που και τα δύο από τα χεράκια της απλά δεν παίζονται. Μάλιστα πάντα κάνει μία μεγάλη ποσότητα με αποτέλεσμα να τρώμε για 2 μέρες τουλάχιστον :lol:. Ε μετά από αυτό κάνουμε καιρό να ξαναφάμε αλλά για δύο μέρες κάνουμε πάρτυ! :lol:
Τώρα πια κάνω και μόνη μου γεμιστά αλλά λαχανοντολμάδες ακόμη δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω με τα χεράκια μου, αρκούμαι στους μαμαδίστικους που είναι και μούρλια!!!
Σ' ευχαριστώ Τζινα μου ειλικρινά το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη και ένιωσα μία ανάταση σήμερα! Ένα περίεργο πράγμα, επειδή τόσα χρόνια δούλευα τις καθημερινές νιώθω λίγο κάπως να αλωνίζω γιατί ποτέ δεν το έκανα, όταν έρχεται το Σάββατο με πιάνει μία μανία να πάρω τους δρόμους! :lol:
Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν πολύ δύσκολα έχω να δηλώσω...
Να σου πω και τι σκέφτηκα για το λαλαγγομασάζ. Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό. Όπως σου είπα τις ξέρει τις φωτογραφίες με τα περίεργα λαλάγγια, οπότε όταν έρθει θα του πω από μόνη μου ότι με τη Ρονίτα κάνουμε πλάκα και βάζουμε το λαλαγγο μπροστά από όλες τις λέξεις και κάποια στιγμή θα του πω "λαλάγγι μου εσύ"! Κάνοντας πλάκα και καλά. Οπότε έτσι θα μου φύγει και το άγχος που είχα μην τον αποκαλέσω λαλάγγι και τώρα θα μπορώ να τον λέω έτσι και με τη βούλα που λένε!! Μ'ένα σμπάρο δυό λαλάγγια! :lol:
κυριες μου λειπατε την κοπανισα και εγω τι να κανω μονη μου εδωμεσα σε τοσα τετραγωνικα