Παραδόξως αισθάνομαι αρκετά καλά, αλλά το έγραψα αυτό γιατί ο θείος μου ξεκίνησε χημειοθεραπεία κι επιπλέον παρουσίασε αλλεργική αντίδραση στο φάρμακο...αντιμετωπίζεται βέβαια αλλά δεν ήταν κι ότι καλύτερο...
Printable View
Aσχημο αυτο , αλλα οχι καθοριστικο . Μην απογοητευεσαι , διοτι εχω τον κολλητο μ επι 35 χρ. , κ προ 8 ετων παρουσιασε καρκινο στους λεμφαδενες ( η στο λεμφικο συστημα , δεν θυμαμαι ) , στο τελος του δευτερου σταδιου ( ασχημο αυτο ) . Παρουσιασε κ αυτος αλλεργικη αντιδραση στο φαρμακο , αλλα με καποιον τροπο , που δεν καταλαβα , το αντιμετωπισαν κ αυτο , κ τωρα ειναι καλα , εκτος απο μια μονιμη κοπωση που τουχει μεινει απο τις ισχυροτατες ( πιο ισχυρες δεν υπηρχαν ) χημειοθεραπειες . Παντως λειτουργει κανονικα , κ εργαζεται .
ΝικοsD να σου ριξω και εγω μια προειδοποιηση για τα κολληματα του φορουμ? :P
εεεεεε????????
Σκεφτομαι τα τρια παιδια που μου ειπαν κατ ιδιαν ποσο τους ' ξεκουραζαν ' τα θεματα μου , κ ενας νεαρος ακομη που μουειπε ( αυτο μουκανε εντυπωση ) οτι τα θεματα μου , του προκαλουσαν ενδιαφερον κ μου ζητησε να μιλαμε με skype . Αυτο το παιδι ( οταν λεω παιδι , εννοω 30αρι ) μουκανε τοσο μεγαλη τιμη , που με σκλαβωσε . Δεν προκειται σε καμμια παριπτωση ναποκαλυψω τονομα του . Αλλα λεω , μηπως ωρισμενα μελη , μεταξυ των οποιων κ εγω , εχουμε κουραστει απο τα θεματα τυπου ' δεν αντεχω αλλο ' , 'απατω την γυναικαμ ' , το εξωφρενικο ' ποσες φορες το κανετε ' . Δεν λεω , σε φορουμ αλληλουστηριξης ειμαστε , αλλα κ τα ξεκουραστα θεματα , , μηπως εχουν κ αυτα την χρεια τους ?
εμενα με κουραζει αυτη η αποξενωση που συμβενει σε αυτη την εποχη.. πολες φορες βλεπω οτι οι ανθρωποι δε μπορουν να ξεχωρισουν το τι ειναι οφελιμο για αυτους κ το τι τους βλαπτει μια κ η αιτια ολων των ψυχολογικων προβληματων η των περισσοτερων ειναι οτι οι ανθρωποι εχουν χασει την επαφη μεταξυ τους καθονται αμιλιτοι μονιμος κ βλεπεις οτι αυτο τους επιδηνωνει φαινονται ανεκπεδευτοι στο πως να γνωριζονται μεταξυ τους αφου αν προσεξει κανεις καλυτερα θα δει οτι εκατο χιλιδες φορες θα ακουσεις τις φρασεις ξεμινα να διαβαζω συμβουλες εμαθα να ζω στη μοναξια ειμαι μονος κ ξαναειμαι μονος κ παει λεγοντας που αυτο τελικα φτανει τα πραγματα στο απροχορητο.. αυτο συμβενει γιατι.. πολοι πιστευουν οτι αν μιλανε σε καπιον που δε ξερουν δε θα ξερουν τι θα συμβει αυτο ειναι μεν αληθεια ομως.. μιλοντας με ανθρωπους οσο περναει ο καιρος κ οσο πιο πολα λες τοσο πιο ικανος γινεσε σε αυτο το θεμα... αφου ετσι μαθαινεις τυπους κ τυπους ανθρωπων κ ετσι αποκτας γνωσεις πανω σε αυτο
ισως Άλέξανδρε επειδη ο καθενας έχει κλειστει στα προβλήματα και τις σκεψεις του, αυτα ειναι στο επίκεντρο της προσοχης του, κι απ την αλλη η αγχώδης καθημερινότητα στην οποια έχει ενταχθει η οποια δεν του αφηνει χρονικα περιθωρια, κι ετσι δεν του απομένει χρονος για τους αλλους. Εχουν συρρικνωθει τα υγιη χαρακτηριστικα των διαπροσωπικων σχεσεων, ήτοι η εμπιστοσυνη, το ανιδιοτελες νοιάξιμο του ενος για τον αλλο, η ειλικρινεια, η απλότητα. Ετσι παρα το ότι ποθεις την επικοινωνία, αυτο το διαστρεβλωμενο πλαισιο του συγχρονου τροπου ζωης σε απωθει απο το να πλησιασεις και να ξανοιχτεις στους αλλους. Για τους ιδιους λόγους αυτοι που εχεις απεναντι σου αρνουνται να σε πλησιασουν και να σου ξανοιχτουν. Ωστόσο ψάχνοντας μπορει να πετυχεις τα καταλληλα για σενα πρόσωπα.
οποιος εχει εργαστει στα κοινωφελη προγραμματα του ΟΑΕΔ να ριξει ενα πμ που θελω να ρωτησω κατι.
Σκεφτομαι οτι οταν υπαρχει ενα ' ροζ ' θεματακι , ολοι τρεχουν ναπαντησουν , κ το ιδιο ισχυει αν μυρισει ' αιμα ' . Συνφωνω με betel οτι κατι πρεπει να γινει απο την μερια του φορουμ , αλλα δεν προκειται να γινει τπτ . Δυστυχως .
Σκέφτομαι ότι αν περάσει κι αυτό το σοκ θα είμαι καλύτερα, το θέμα είναι τι γίνεται μέχρι να περάσει...