Μια χαρά Τζίνα να τον βαπτίσεις και επίσημα λοιπόν να μην το έχεις και άγχος! :lol:
Printable View
Μια χαρά Τζίνα να τον βαπτίσεις και επίσημα λοιπόν να μην το έχεις και άγχος! :lol:
Λιλάκο πως είσαι σήμερα; Καλύτερα;
Το στομάχι πέρασε;
τζινακι η μεση χαλια και το στομαχι ανακατεμενο απο το παυσιπονο.ομως στο κρεβατι δεν μπορουσα να κατσω αλλο.οποτε εκανα μουστοκουλουρα και κολοκυθοπιτα αλμυρη οση ωρα μου βολταρατε για να περασει η ωρα μου.
Ελένη θα μας υιοθετήσεις; :lol:
Λίλα μπορώ να σε υιοθετήσω κι εγώ αν θέλεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, σε έκανα στα 16 μου! :lol:
αλλο που δεν θελω εγω κοσμο για να μαγειρευω
Κι εγώ φαϊ να τρώω! :lol:
Θα σας αφήσω για λίγο να πάω να μαγειρέψω γιατί μας έχω αφήσει χωρίς φαΐ σήμερα και σε λίγο ο άντρας μου θα ψάχνει τα delivery και δεν κάνει! Είπαμε οικονομία! Σε λίγο θα επιστρέψω ;)
επρεπε να ζουσατε σπιτι μας αλλες εποχες που ημασταν 6 ατομα και μαγειρευαμε και μεσημερι και βραδυ τουλαχιστον 2 διαφορετικα φαγητα
ʼσε Λίλα τα έχω ζήσει αυτά με τον πρώην άντρα μου και την πεθερά μου που τον είχε καλομαθημένο και του μαγείρευε πρωϊ βράδυ άλλο φαγητό γι'αυτό πάχυνα κι εγώ τόσο πολύ. Και μετά έκανα δίαιτα με όλα αυτά τα φαγητά να παρελαύνουν από μπροστά μου και κάθε τόσο να κάνουν τραπεζώματα κι εγώ να τρώω βραστά και σαλάτες κι έτσι έχασα 45 κιλά μόνη μου και ήταν μαρτύριο. Τουλάχιστον τώρα δεν έχω αυτόν τον καημό βάζω στο σπίτι μου ότι αντέχω να βλέπω κι έτσι δεν παρεκτρέπομαι.
η κολκυθοπιτα μου εγινε τελεια.
Μπράβο, με πορτοκαλί κολοκύθα την έκανες;
ναι και με φετα, γιαουρτι ,κρεμμυδι φρεσκο,μαιντανο, παπρικα γλυκια και αλευρι.
εφαγε και ο παπαρακος ο ζητουλας ενα κομματι 3φορες πιο μεγαλο απο το δικο μου.
θελω να δω μια ταινια να ειναι πολυ μελουρα ομως.μελουρα του κερατα.παει με επιασε η ανοιξη.