καλησπερα...
κ ελπιζω να δουμε κ καμια ασπρη μερα.
Printable View
καλησπερα...
κ ελπιζω να δουμε κ καμια ασπρη μερα.
Όλα θα γίνουν αλεξ...Εκτος αν εννοείς χιόνια :P
Και γω αυτη την ασπρη μερα περιμενω, ποτε θα τελειωσει αυτη η μοναξια και η μελαγχολια. Οσο και αν προσπαθω, δυσκολευομαι να βγω απο αυτη την κατασταση.
Eγω απλα περιμενω να παει 3 να σχολασω για να παω να χαλαρωσω, μετα απο 2 βδομαδες τρεχαλα....
σκέφτομαι οτι δε μου κάνει εντύπωση οι αυτοκτονίες που γίνονται λόγω κατάστασης της χώρας(ανεργια - οικονομικα - αδιεξοδο κλπ)
είναι ώρες που απορώ πραγματικά στις μέρες μας ποιος ο λόγος να ζεις πια. ειναι κ ώρες που τα βλεπω θετικα δε λεω, αλλά όχι όπως παλια.
και απορώ πως αντεχουν ακομη καποιοι ανθρωποι.
ειδικά το θεμα της ανεργιας με απελπίζει.
σε κανενα δε τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια εκτος απο αυτους που ζουν για αυτο το σκοπο ενω στους αλλους στη γερμανια στη φρανκφουρτη που ειναι η εκτ (ευρωπαικη κεντρικη τραπεζα) οταν περασα απο κει τουριστας ειδα την απολυτη χλιδη κ το πιο σκοτεινο κ μουντο καιρο που ειχα δει ποτε στη ζωη μου τετοια πλουτη στους 9 βαθμους δε μου χρειαζονται ελλαδα for ever λιακαδα κ τις ομπρελιτσες μας κ στη παραλια κ ανακτορα πιο πανω βορεια υπαρχουν για εκδρομουλες κ αποδρασεις.. αν θελει καπιος
καλα κρασια.. τι καθομαι κ συζητάω κ γω!
Ο Έλληνας έχει ποοολύ λίπος ακόμη...ουτε με ντουκαν δε φεύγει ουτε με τροικαν...
Καλησπερα απο την μελαγχολικη και μουντη Αθηνα!!