Το αντίθετο της χειμερίας νάρκης δηλαδή; Δεν ξέρω.
Printable View
Το αντίθετο της χειμερίας νάρκης δηλαδή; Δεν ξέρω.
Ε τωρα πια που δεν ειμαι αρκουδα ειπα να πεσω σε θερινη ναρκή.
:lol::lol::lol::lol:
Δεν εχουμε κινηση σημερα βρε αδερφε.σαββατοβραδο βλεπεις.
καλησπέρα!
το τερπνόν(βολτάρισμα απολαυστικόν!) και το ωφέλιμο(εργασία να πέφτει κανένα ευρώ) συνδυάστηκε και αυτό το Σάββατο, από αύριο μόνο τερπνόν και συγκεκριμένα ραχάααατι!
Βλέπω είστε ακάθεκτες στο γέμισμα σελίδων, αν δεν σας τις κλειδώσει η Ναταλία για να καταφέρει να τις διαβάσει, να μη με λένε χουζούρη!
Καλέ η οικοδέσποινα Αβα που είναι?
Καληνύχτα έμορφες και ζωηρούλες!
Tρελλοκομειαπου γεμιζεται τις σελιδες κ δεν σας προλαβαινω ουτε εγω που μπαινω κ 1-2φορες την ημερα!Το καημενο το Ναταλακι που εχει κ 2.000τηλ την ημερα τι να κανει?Βολτες μαγειρεματα πιττες ,τα μονιμα λαλαγκια φυσικα τι να πρωτοσχολιασεις?
Μακ οχι απο τωρα για υπνο!Σαβατοβραδο ειναι,κατσε να μας κανεις λιγο παρεα.
Γιώτα καλησπέρα και καληνύχτα! Αλλά γιατί μας λες καληνύχτα από τώρα; Αφού αύριο έχει ραχάααατ! Για την ʼβα αναρωτιέμαι κι εγώ, ελπίζω να είναι καλά.
καλησπερα και απο μενα
πατερας και γιος βλεπουν το μογλη η κορη βολτα το μπαμπα τον κοιμησα και ηρθα να σας δω! τι κανετε κοπελες μου?
ολα καλα??
τελικα δεν αντεξα γυρισα τοσες σελιδες πισω να δω τα περιφημα λαλαγγια!!!!
Γιωτα μονο για καληνυχτα μπηκες?πολλα κρουσματα ξεπετας αυτες τις μερες.
:lol::lol::lol::lol: Μπράβο Καλλιόπη, πολύ χαίρομαι που σε χαλάσαμε και σένα! :lol:
έ οχι και ξεπέτα εγώ! που είμαι των μόνιμων σχέσεων, με αδικείτε!
τζινα μου χαλασμενη ημουν χρονια στο τσατ
απλα τωρα το εχω κοψει γιατι δεν μου ελεγε και τιποτα οι παρεες του τοτε δε μπαινουν και εγω δεν ειμαι πια καθολου καλη παρεα για κουβεντες
απλα εδω με σας δε ξερω μου βγηκε αλλιως
Η οικοδεσποινα ακομα να εμφανιστει.
Επέστρεψα και εγώ μετά από έναν μαραθώνιο τηγανίσματος!:lol:
Ειλικρινά δεν έχω χειρότερο από το τηγάνισμα! Τηγάνισα πατάτες και πανσέτες για τον άντρα μου και τον ανιψιό του που είναι εδώ τα πουλάκια μου από το απόγευμα και ρεμβάζουν :lol:. Είδα και έπαθα να καθαρίσω την κουζίνα και τώρα εννοείται πως μυρίζει τηγανίλα όλο το σπίτι και συνέχομαι αυτή τη μυρωδιά! Αέρισα πέρασα χλωρίνες αλλά τζίφος :mad:
Και να πω ότι μου αρέσουν και εμένα τα τηγανιτά να πω χαλάλι αλλά δεν μπορώ να τα φάω με αηδιάζουν. Έτσι την έβγαλα με μία χωριάτικη σαλάτα και λίγες τηγανιτές πατάτες και δυο μπουκιές πανσέτα. Τουλάχιστον έφαγα σχετικά λίγο χιχιχιχι. Τι κάνω για να αποφύγουμε τα delivery!
Καλλιόπη η αλήθεια είναι ότι αυτό το τόπικ παρεκκλίνει λιγουλάκι από τα υπόλοιπα! Λίγο πολύ όλες μας εδώ μέσα μία τσαντιά την έχουμε φάει στο κεφάλι!! :lol: