Καλλιοπη μου ο ορος φυσιολογικες δεν ταιριαζει κ πολυ εδω γι αυτο περναμε καλα κ γι'αυτο κολλησαμε ολες!
Printable View
Καλλιοπη μου ο ορος φυσιολογικες δεν ταιριαζει κ πολυ εδω γι αυτο περναμε καλα κ γι'αυτο κολλησαμε ολες!
λάϊκ, λάϊκ?
Ο ανηψιος ποσο χρονων ειναι?γιατι η πρωινη ξωβεργα δεν επιασε τιποτα.
Καλέ Γλαύκη τώρα είδα το προηγούμενο ποστ που έγραψες! Καλέ πως πας και χώνεσαι έτσι και δε σε βλέπω; Πιάσατε βλέπω τον Chuck Norris. Το λαλάγγι του το έχει καμιά να μας το βάλει σε φωτογραφία; :lol:
εκτος την eli ειναι καμια αλλη απο εσας αθηνα?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Ο ανηψιος ποσο χρονων ειναι?γιατι η πρωινη ξωβεργα δεν επιασε τιποτα.
Παρούσα κ εγώ κοπελιές!!!!!Μόλις ξεφουρνισα ένα κέικ σοκολάτας και τρέχω να διαβάσω αυτά που έχασα!!!!!
Λιλάκο μου είναι γύρω στα 28 αν δεν κάνω λάθος και ελεύθερος και με δουλειά! χιχιχιχιχι
Εγώ μένω στην Αθήνα. Κερδίζω κάτι; :lol:
Ναι Τζίνα μου κερδίζεις! Έναν καφέ κερασμένο από εμένα!
Και μόλις έκλεισε την τελευταία της βαλίτσα η Λίλα και αποχαιρετάει τους δικούς της! Τι ώρα είπαμε ότι φτάνεις Αθήνα Λίλα; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Λιλάκο μου είναι γύρω στα 28 αν δεν κάνω λάθος και ελεύθερος και με δουλειά! χιχιχιχιχι
... και την φανταστική συντροφιά μου επίσης ;)
ναι λαχανοντολμαδες!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Και μόλις έκλεισε την τελευταία της βαλίτσα η Λίλα και αποχαιρετάει τους δικούς της! Τι ώρα είπαμε ότι φτάνεις Αθήνα; :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
...λένε ότι ήδη το μόνο που βλέπουν είναι την σκόνη που άφησε πίσω της!
σας αρέσει καλέ αυτό που σας έφτιαξα παραπάνω?