ΧουβαρντEli μου εσύ! :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Ναι Τζίνα μου κερδίζεις! Έναν καφέ κερασμένο από εμένα!
Printable View
Originally posted by Eli
Ειμαι ηδη εξω απο την πορτα της ελλης τζινα.τωρα θα χτυπησω το κουδουνι.
πάμε άλλη μία!
Καλέ τώρα το είδα! Δεν το εμφάνισε στην αρχή και μετά αλλάξαμε και σελίδα και το έχασα! Αχ Γιωτίνι μου είναι υπέροχη η καρδούλα σου, ευχαριστούμε! Το αποθηκεύω!Quote:
Originally posted by monahoiot
λάϊκ, λάϊκ?
Γιώτα μου τώρα είδα την καρδιά γιατί προηγουμένως είδα μόνο το λάϊκ λάϊκ χωρίς τη φωτογραφία όμως και λέω μπορεί να της έμεινε από εχθές που έκανε μασάζ και σίγουρα έλεγε στην Ταϋλανδέζα όλη την ώρα λαϊκ λαϊκ! :lol: Πολύ όμορφη η καρδιά με όλες μας μέσα. Ευχαριστώωωωωωω!
Τελειο γιωτα.
monahoiot υπεροχο
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιώτα μου τώρα είδα την καρδιά γιατί προηγουμένως είδα μόνο το λάϊκ λάϊκ χωρίς τη φωτογραφία όμως και λέω μπορεί να της έμεινε από εχθές που έκανε μασάζ και σίγουρα έλεγε στην Ταϋλανδέζα όλη την ώρα λαϊκ λαϊκ! :lol: Πολύ όμορφη η καρδιά με όλες μας μέσα. Ευχαριστώωωωωωω!
κχμ κχμ εεεεε είμαι και στην υπηρεσία του Ξαπλόπουλου τι να κάνω;;; όταν κερδίσω το τζόκερ θα σε κεράσω ένα βάψιμο σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο + μία αποπληρωμή δανείου :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Originally posted by Eli
προς αποφυγή παρεξηγήσεων, η σειρά των ονομάτων είναι τυχαία, το πρόγραμμα τα έβαλε έτσι! τα παράπονα σας εκεί!
και από ότι βλέπω δεν έβαλε τη Τζίνα! το ξαναματαφτιάχνω και έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι!
Λιλάκο μόλις έφυγε ο ανιψιός, στήσε του καρτέρι κάτω από το σπίτι μου με μία τρικλοποδιά τον έχεις καπαρώσει! Όλος δικός σου! :lol:
Το συνεργειο βαψιματος να ειναι μαναρακια οχι κανενας μπαρμπας που απο τη μεγαλη του κοιλια του πεφτει το παντελονι οταν σκυβει και φαινεται ο κ@λος του.
Κοριτσάκια μου πάω να κάνω ένα μπάνιο γιατί βρωμάω τηγανίλες και θα δούμε ταινιούλα μετά, αλλά θα μπω στα κλεφτά να σας μιλήσω λίγο ακόμη ;). Τα λέμε σε λίγο! Μακιαααα
Περιμένουμε την ολοκληρωμένη καρδούλα μας ΜακΓιωτάκι μας! Είναι τόσο όμορφη!
:lol: Έννοια σου Λίλα μου και θα το επιλέξω προσωπικά το συνεργείο! Θα είναι όλη ημίγυμνοι, ψηλοί, αρρενωποί και γυμνασμένοι !!! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
Το συνεργειο βαψιματος να ειναι μαναρακια οχι κανενας μπαρμπας που απο τη μεγαλη του κοιλια του πεφτει το παντελονι οταν σκυβει και φαινεται ο κ@λος του.