-
Σωστή η funny!!!!! Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο η διατροφή αυτή απλώς να είσαι λίγο ακριβής και προσεκτική στις ποσότητες λαδιού που χρησιμοποιείς και όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί το λάδι έχει 3π (η κουταλιά της σούπας)
Θέλει υπομονή το πρόγραμμα αυτό να ξέρεις αλλά πάντα να έχεις στο νου σου ότι "Εδώ που εφτασες , λιγο δεν είναι τόσο που έκαμες μεγάλη δόξα. Κι αυτό ακόμη το σκαλί το πρώτο πολύ από τον κοινό τον κόσμο απέχει"
Οπότε, βάλε τα δυνατά σου και σιγά σιγά θα γίνουν όοοοοοοοολα και μετά δεν θα μαζεύεσαι από την χαρά!!!!!!! πολύ σωστή η κίνηση να τα γράφεις! έχεις πλήρη έλεγχο! σε φιλώ και πραγματικά σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! όλοι μαζί είμαστε, στον ίδιο δρόμο βαδίζουμε... στον δρόμο της επιτυχίας!!!!!!!! :)
-
Καλημερα σε ολους!
Ευχη και funny καλως ηρθατε!
Διαβαζα, διαβαζα τρεις σελιδες σε μια μερα! Μπραβο μας!
Αστερακι πας πολυ καλα! Να χαιρεσαι προκαταβολικα και τη μαμα σου. Να μας πεις και τι γλυκα ειναι αυτα που θελουν 2 μερες..ειμαι φαν της ζαχαροπλαστικης! Δυστυχως!!
Λοιπον οι χτεσινοι μου ποντοι.
Γαλα με δημητριακα 3,5
Ρυζι 2
Γαλοπουλα 5
4 κουλουρακια 4
Ρυζι 1
Γαλοπουλα 2
Συνολο 17,5
Επειδη ξεκινησα με πολλες ατασθαλιες νιωθω οτι τωρα εχω αρχισει και ακολουθω πιστα το προγραμμα και οτι απο εδω και μπρος θα προσεχω περισσοτερο. Προς το παρον εχω χασει μονο μισο κιλο αλλα δεν θα το περασω ακομα στο τικερακι...θελω λιγες μερες ακομα να φανει η διαφορα...
-
Σε ευχαριστώ Ελένη μου! Την χαίρομαι αν και γκρινιάζει συνέχεια! άντε πουλάκι μου, μην παρασπονδείς συνέχεια! Το μισό κιλό μια χαρά μου κάνει και μην το θεωρείς καθόλου αμελητέο! ;)
Βάλτο και στο τικεράκι σου και θα δεις πόσο όμορφα θα είναι όταν το βλέπεις! Είπαμε, κάθε μικρό επίτευγμα είναι λιθαράκι για τον μεγάλο στόχο! μην το ξεχνάμε αυτό εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεε???????????? :)
Σε φιλώ και καλή συνέχεια!
-
ʼντε πάω να ρίξω και μια ματιά στο τσατ.... δεν εχω δουλεια σήμερα και δεν ξέρω τί να κάνω! όσοι πιστοί προσέλθετε! φιλάκια πολλά και περιμένω κανένα νέο σας! ;)
-
Καλημέρα!
Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα γράφετε για εμένα!
Με συγκινούν αυτές οι αναφορές, δεν έκανα τίποτε παραπάνω όμως από το να εφαρμόσω το πρόγραμμα.
Να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους!
Όποιος πιστεύει στον εαυτό του και εφαρμόζει σωστά το πρόγραμμα, πετυχαίνει το στόχο του.
Το έχω δει άπειρες φορές το έργο: ξεκινάει κάποιος με ενθουσιασμό, χάνει στην αρχή αλλά στη συνέχεια επαναπαύεται και αρχίζει τις "παραχωρήσεις", με συνέπεια να εγκαταλείπει την προσπάθεια.
Πάνω απ' όλα το μέτρο παιδιά. Μην επιδιώκετε ακραία συστήματα αδυνατίσματος, πηγαίνετε με βάση τους νόμους της φύσης και τα αποτελέσματα θα έρθουν. όπως εξάλλου λένε και οι ειδικοί, μισό με 1 κιλό την εβδομάδα είναι η σωστή απώλεια, αυτή που θα κρατησει.
Ο δικός μου μέσος όρος απώλειας ήταν 600 γραμμάρια την εβδομάδα και δεν απογοητευόμουν ακόμη και αν έχανα 100 γρ. ή και καθόλου μια εβδομάδα.
asteraki, φέρνεις πάντα μια πολύ αισιόδοξη και θετική εικόνα! Χαίρομαι πολύ που γράφεις ότι αισθάνεσαι χαρούμενη και χωρίς συγκεκριμένη αιτία. Ένας άνθρωπος που χαίρεται με την καθημερινότητα δεν μπορεί παρά να είναι αισιόδοξος και δημιουργικός. Υπάρχει μια διάχυτη γοητεία σε καθετί κάνουμε, όσο απλό και επαναλαμβανόμενο να είναι, αρκεί να την ανακαλύψουμε και να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας.
Τα ίδια ισχύουν και για την AMALIA, τα λέω χωρίς να γνωρίζω προσωπικά κανένα από τα μέλη, είναι όμως σαν να τους ξέρω καιρό! Μην πτοείστε με τίποτε, ακόμη και τις μέρες που όλα δείχνουν να μην πηγαίνουν όπως τα θέλουμε, εμείς θα βρούμε και το δρόμο και τον τρόπο!
Καλημέρα σε όλους και όλες!
-
ωωω ο λατρεμένος π-κ! Καμια φορά δεν χρειάζεται να κάνουμε συγκεκριμένο κάτι για να κάνουμε τους άλλους χαρούμενους ή καλύτερους ανθρώπους ή για να τους δώσουμε κίνητρο και ώθηση να κάνουν πράγματα σημαντικά! Αρκεί να είμαστε ο εαυτός μας και με την στάση ζωής μας να κάνουμε την διαφορά πρώτα για μας και μετά κατ'επέκταση για τους άλλους! ;)
Δεν θα ξαναπώ, γιατί νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά γίνομαι γραφική, ότι η στάση σου στο θέμα της συγκεκριμένης διατροφής, το πείσμα σου και η αυτοσυγκράτηση μας έκανε να βλέπουμε με άλλο μάτι την προσπάθειά μας. Να πεισμώνουμε και να μην εγκαταλείψουμε με την πρώτη στραβή. Βέβαια να επισημάνω σε αυτό το σημείο ότι δεν αρκεί μόνο το καλό παράδειγμα του π-κ αλλά και η δική μας απόφαση ότι πλέον μπορούμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό μας! :)
Πάμε λοιπόν για τα καλύτερα και δεν μας πτοεί τίποτα! Κάποια στιγμή θα έρθει και το προσδοκούμενο! Στο χέρι μας είναι!
Να συμπληρώσω τέλος, για να μην σας ζαλίζω, ότι η αισιοδοξία είναι βασικό συστατικό της ζωής. Δεν έχω ζησει πολλά και σημαντικά αλλά από αυτά τα λίγα δύσκολα που έχω περάσει (διάφορα ζόρια που όλοι μας πολύ ή λίγο έχουμε ήδη περάσει....ίσως....) κατάλαβα ότι δεν είναι λύση να αφήνουμε τις μέρες τις ώρες τα χρόνια να περνούν έτσι, χωρίς ένα χαμόγελο μια θετική σκέψη. Οσο μπορούμε και εφόσον είναι εφικτό. Μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια πάντα... δεν μπορείς πάντα να είσαι μέσα στην τρελή χαρά!
Το μυστικό της μονίμως χαμογελαστής φάτσας μου είναι η σκέψη του μπαμπά μου. Ενός ανθρώπου που μέσα από πολλές δυσκολίες κατάφερε να δημιουργήσει πολύ ξεχωριστά πράγματα... μέσα από την μαυρίλα καταφέρνει πάντα να εκπέμπει λάμψη και να μας παρασύρει. Γιατί λοιπόν να μην είμαι χαρούμενη για την κάθε μου μέρα? Είναι στο χέρι μας να την κάνουμε ξεχωριστή ;)
Σ'αγαπώ πολύ μπαμπά και ας μην σου το λέω συχνά.... και ας μην το δεις ποτέ εδώ γραμμένο γιατί δεν ξέρεις να μπαίνεις στο ιντερνετ.
Του το χρωστάω να είμαι χαρούμενη!
Αλλάζοντας θέμα τώρα, έχω αρχίσει να πεινάω πολύ μου φαίνεται!!!! Πρέπει να κρατηθώ μέχρι τις 2 που θα φάω μεσημεριανό και έχω σκοπό το βραδάκι να πάρω ένα τοσοδούλι παγωτάκι! από αυτά που εχουν απέξω καραμέλα και ακόμη πιο έξω σοκολάτα!
φιλάκια πολλά πολλα!!!!
Η Ούρσουλα που πήγε??? έχεις δουλίτσα γοργόνα σήμερα ε? απαπα! τον χειμωνα δηλαδή θα σε χάσουμε τελείως που θα έχεις περισσότερη? :D :D :D
-
Χαιρετω και εγω!Ελενη ευχαριστω για το καλωσορισμα στο προγραμμα!Αστερακι εισαι αισιοδοξη και μ αρεσει!Να χαιρεσαι και τη μανουλα σου!Θελει και λιγο να το φιλοσοφησουμε το πραγμα,με τη μιζερια δε βγαινει τιποτα.Η εξυπναδα ειναι να ειμαστε ευχαριστημενοι με οσα εχουμε καθε στιγμη και να τα χαιρομαστε,αυτα τα απλα και καθημερινα,γιατι τιποτα δεν ειναι δεδομενο.Συνεχισε ετσι με θετικη σταση απεναντι σε ολα και δε θα χασεις!
Στα των ww τωρα...
Διαπιστωσα απο χθες πως 19 ποντοι που μου αναλογουν ειναι υπεραρκετοι ωστε να χανω κιλα,μην πω πως μου φαινονται και πολλοι.Ισως επειδη εχω ηδη χασει 6 κιλα και εχει κλεισει σχετικα το στομαχι μου.Ειναι και τα 3 φρουτακια που ειναι "δωρεαν" και μου φαινεται παραδεισος το ολο συστημα!Γι αυτο θα παρω 2 κουμπαραδες!Εναν που θα βαζω τους ποντους που μου περισσευουν καθε μερα απο το φαγητο και εναν που θα βαζω τους ποντους δωρο απο την ασκηση.Στοχος μου ειναι να μην χρησιμοποιω τους ποντους δωρο απο την ασκηση.Για να δουμε αν θα τα καταφερω..
Λοιπον εως τωρα:
Πρωινο = 1 φετα ψωμι του τοστ + 1 φετα τυρι =2π
1/2 φλιτζανι γαλα στον καφε 1.5% =0,5π
Δεκατιανο= 2 κριτσινια και 1/2 φετουλα μικρη τσουρεκι =2π μαζι
(Και ο κουμπαρας των ποντων εχει 2,5π και ο κουμπαρας των ποντων της ακησης εχει 2π απο χτες)
Παρεπιπτοντως σημερα ξυπνησα πιασμενη σε ολο μου το σωμα,ενδειξη του ποσο τραγικα αγυμναστη ημουν.Απαραδεκτο!Και σιγα τι εκανα,περπατησα πολυ γρηγορα για μιση ωρα χτες.Λοιπον,εχω πεισμωσει με τον εαυτο μου,θελω να πηγαινω για περπατημα σχεδον καθε μερα και να αρχισω και λιγα βαρακια,βαρεθηκα τη μουχλα της ακινησιας νεος ανθρωπος!Παρ ολο το πιασιμο νιωθω τοσο ομορφα σημερα που λιγο κουνηθηκα χτες..
Να σας ρωτησω,καθε ποτε ζυγιζεστε?Μια φορα την εβδομαδα μονο?Και κατι αλλο!Το αβγο γιατι εχει τοσους πολλους ποντους?2 ποντοι δεν ειναι παρα πολλοι?
Σας ζαλισα!Λοιπον πολλα φιλακια!
-
Συνεχιζω για σημερα:
Μεσημερι:
1 ενισχυμενο πιατο φακες =8π
4 μαυρες ελιες =1π
Απογευμα:
1 μηλο και 1 νεκταρινι =0π
2 κριτσινια =1π
Βραδυ:
2 φετες ψωμι και 1 φετα τυρι =3π
αυτα για σημερα,μαζι με τα προηγουμενα εχω συνολο 17,5 ποντους.
Στον πρωτο κουμπαρα εχω 4 ποντους και στον κουμπαρα με τους ποντους δωρο απο την ασκηση προσθετω και αλλους 2 απο ενα μισαωρο γρηγορο περπατημα σημερινο και παω στους 4.
Καληνυχτα σε ολους!!
-
Καλημέρα σας ζουζουνοφιλαράκια μου!!!!
Έφτασε επιτέλους το σβκ! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Ευχή μου βλέπω ότι πας μια χαρά αν και έχω να δηλώσω ότι με 19 πόντους εγώ δεν θα χόρταινα!!!! :D :D
O κουμπαράς σου γεμίζει με πολλούς πόντους και σκεφτόμουν μήπως μου δανείσεις μερικούς! ;)
Να θυμάσαι πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας σου πρέπει να τους καταναλώσεις. Τον έναν κουμπαρά τουλάχιστον! Μια φορά την εβδομάδα πρέπει να ζυγίζεσαι και αυτό γιατί όταν κλείνεις μια ολοκληρωμένη εβδομάδα διατροφής μπορείς να έχεις ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα και επιπλέον βοηθά και την ψυχολογία σου! Καταγράφεις το αποτέλεσμα και συνεχίζεις στην επόμενη εβδομάδα κ.ο.κ ! Έτσι λειτουργεί καλύτερα! :)
Να σας πω λοιπόν και εγώ ότι χθες απόλαυσα ένα παγωτό από αυτό που σας έλεγα ότι έχει πολλές στρώσεις... :D :D :D
Χρωστάω λοιπόν σήμερα 7π και έτσι πρέπει να καταναλώσω 14π και όχι 21! Δεν με προβληματίζει σχεδόν καθόλου μιας και έχω πάρει μπρος και δεν κολλάω πουθενάααααααα!!!!!!! :)
Έμαθα και για το περιβόητο γλυκό που θέλει 2 μέρες για να γίνει! Είναι ένας κορμός σοκολάτας με παντεσπάνι. Υποθέτω ότι το παντεσπάνι θέλει πιο πολύ προετοιμασία! Επειδή όμως δεν θα έχουμε κόσμο σπίτι το Σάββατο στην γιορτή μιας και λείπουν όλοι σε καλοκαιρινές διακοπές κατάφερα και έπεισα την μητέρα μου να μην φτιάξει έναν κόσμο γλυκά διότι το μόνο που θα καταφέρει είναι να με οδηγήσει σε ανεξέλεκτη κρεπάλη! Θα φτιάξω σήμερα ένα μωσαικό για να υπάρχει κάτι μέσα στο σπίτι (just in case) και έτσι μάλλον ξεπέρασα και αυτό το εμπόδιο! ;)
Κατα τα άλλα πως είστε? τι πλάνα έχουμε για το σβκ?
Σας φιλώ γλυκά και περιμένω νέα σας!!!!!!!
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά πολλά :) :) ;) :P
-
γεια σας και πάλι! ;) μόλις έφτιαξα το μωσαϊκό (διπλή δόση) και υπολόγισα τους πόντους του. Κρατηθείτε λίγο γιατί και εγώ ταραγμένη είμαι από το σόκ!!!!!!!!!
211 πόντοι παρακαλώ. τώρα βέβαια αν αυτό μοιραστεί σε 40 κομμάτια όπως ελπίζω να γίνει γιατί είναι μεγάλα ρολά τότε αυτό μας κάνει 211/40=5π. κάτι είναι και αυτό. δεν έφαγα κομμάτι αλλά πήρα στα κλεφτά ένα κομμάτι μπισκότο και το χρεώνω 3π. σύνολο με το μεσημεριανό 10π. εχω αλλους 11π. θα τα πούμε και αργότερα. σας φιλώ γλυκά! :)
-
τα χω χασει τα μυαλά μου! υπολοιπο 4π για το βραδυ. δεν ειχα υπολογισει το χθεσινο παγωτο με τις στρωσεις :)
-
Αστερακι μου μια με τους κορμους σου,μια με τα μωσαικα σου,μια με τα παγωτα σου,θα τα βλεπω στον υπνο μου μου φαινεται σημερα,αχ,αχ,αχ!Και καποτε (ελπιζω να συνεχιστει ο αοριστος) ημουν αθεραπευτα γλυκαντζου!Χαιρομαι που το ελεγχεις ετσι ωραια!Και τρως αυτο που πεθυμησες και κανεις καλο "κουμαντο" στους ποντους,φτου,φτου!
Λοιπον εγω σημερα:
ΠΡΩΙΝΟ:
1 τοστ με 2 φετες τυρι =4π
μισο φλ.γαλα 1,5% στον καφε =0,5π
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ(μετα την ασκηση):
1 μικρο ποτηρι χυμο πορτοκαλι εμποριου =1π
ΜΕΣΗΜΕΡΙ:
1 τονος 150 γρ. σε λαδι στραγγισμενος = 6π
2 φετες ψωμι μαυρο του τοστ =2π
ντοματα = 0π
ΑΠΟΓΕΥΜΑ:
1 φετα τσουρεκι λεπτη = 2π
1 αχλαδι = 0π
ΒΡΑΔΥ:
2 κομματια πιτσα μαργαριτα(τυρι-ντοματα) μικρα = 7π
ΣΥΝΟΛΟ = 22,5 ποντοι.
Ξεπερασα κατα 3,5 ποντους οποτε τους παιρνω απο τον κουμπαρα Νο 1 που ειχε 4 και ο κουμπαρας μενει με 0,5 ποντο.Στον κουμπαρα Νο 2 βαζω αλλους 2 ποντους απο την μισαωρη ασκηση μου και σημερα και γινονται συνολικα 6.
Καλα να περασετε ολοι το σκ,καληνυχτα!!
-
Καλημέρα κι από μένα,
Έπηξα τρελλά τις δύο τελευταίες μέρες, με μάτιασες αστεράκι και μπήκα στα κλεφτά νυχτιάτικα και διάβασα όσα γράψατε αλλά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στα εξής:
το λάδι να το μετράτε πάντα με κουτάλι του γλυκού που αντιστοιχεί σε ένα πόντο. 3 πόντοι για ένα κουτάλι της σούπας είναι πολύ εκτός κι αν είναι πολύ μεγάααλο. γι'αυτό καλύτερα πάντα με το κουτάλι του γλυκού.
Ευχή καλά κάνεις και έχει 2 κουμπαράδες , κι εγώ το ίδιο κάνω.
Δανείζομαι από τον κουμπαρά των πόντων της άσκησης στο τέλος της εβδομάδας αν μου λείπουν πόντοι από τον κουμπαρά της διατροφής.
Να θυμάσε όμως πως δεν πρέπει να δανείζεσαι πάνω από 12 πόντους την εβδομάδα γιατί μετά επιβραδύνεται ο ρυθμός απώλειας.
Επίσης δεν πρέπει να τρώμε λιγότερο από 17 πόντους την ημέρα. Εντάξει σίγουρα τυχαίνει μία μέρα ή και 2 την εβδομάδα προκειμένου να ισορροπήσουμε στους πόντους να φάμε λιγότερους, αλλά δεν πρέπει να γίνεται συστηματικά νομίζοντας πως θα χάσουμε πιο γρήγορρα γιατί μετά επιβραδύνουμε τον μεταβολισμό.
Πολύ χαίρομαι που η ομάδα μας μεγαλώνει,
Αστεράκι μου να χαίρεσαι την μανούλα σου και την φιλενάδα σου την Αμαλία-Γοργόνα-Ούρσουλα:D
Το πρωί θα σας ενημερώσω για όποια απώλεια έχω
Σας φιλώ
-
Χρόνια πολλά Αμαλία-Ούρσουλα-γοργόνα μου!!!!!!!!!!! να χαίρεσαι το όνομά σου!!!!!! σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής, χαμογελαστή και ευτυχισμένη!!!!!!!!! Με πρόλαβες αγαπημένη μου φίλη να γράψεις τα χρόνια πολλά, δεν θα σε ξεχνούσα ουτε 1 στο εκατομμύριο!!!!!!!!!!!
Περιμένω να μου πεις για την σημερινή σου απώλεια με αγωνία! Δεν σε μάτιασα εγώ αλλά μάλλον παραείσαι απαραίτητη στο πόστο εργασίας σου!!!!!!!! αρκεί που μας θυμήθηκες έστω και στη μία τα ξημερώματα!!!!! Να περάσετε τέλεια σήμερα σε ότι κάνετε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Θα μπώ και αργότερα αν τα καταφέρω να σας δώσω μια μικρή αναφορά των πεπραγμένων μου! τώρα φεύγω γιατί έχω σκούπισμα, σφουγγάρισμα και οτι άλλο μπορεί να φανταστελι ο γυναικείος νους!!!!!! :D
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
-
ξέκλεψα λίγο χρόνο πάλι και μπήκα να δώσω ραπόρτο για τους πόντους!
Ξεκινάμε λοιπόν, το μεσημερι εφαγα
6 κουταλιές της σούπας ρύζι νερόβραστο 3π
κοτόπουλο κοκκινιστό 6π
τριμμενη φετα 2π
σύνολο λοιπόν για το μεσημέρι 11π
τώρα η αλήθεια είναι ότι εχω προβληματιστεί για αποψε μιας και ειμαι καλεσμενη μιας φιλης για φαγητο εξω και δεν ξερω τι θα γινει.... θα δειξω αυτοσυγκρατηση....ελπιζω.... ;)
αλλιως.... δεν πειραζει Χρυσα, θα κανεις αλλη μια βδομαδα να δεις το 79 και κατι στη ζυγαρια..... :D :D
Αυτάααααααααα......... για πείτε κανένα αλλο νεο βρε παιδιά!!!!!!!!! :)