νομιζω απο βδομαδα θα βγαλω και το μπικινι αν και για εμενα οι διακοπες δεν περασαν ακομη....
Printable View
νομιζω απο βδομαδα θα βγαλω και το μπικινι αν και για εμενα οι διακοπες δεν περασαν ακομη....
---> Πωλίνα "Το ροζ μπικίνι" / "Itsy Bitsy Teenie Weenie"Quote:
Originally posted by BARB3
Πα πα πα ... δεν κρατιέται αυτή,παιδιά!
Νεραϊδουλες μου γλυκες σας ευχαριστω πολλυ για την εμψυχωση!!!
Μαγισσακι μου περιμενω πολλυ την μαγικη σου σκονη... αυτη μονο μπορει να με σωσει!!!
Σας χαριζω τα νεραϊδοκοματια πιο κατω και ευχομαι ενα καλο χειμωνα!!!
http://www.youtube.com/watch?v=_45W-...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Vu_Gy...eature=related
Μια βροχερή,δροσερή καλημέρα από μια μελαγχολικά υπέροχη Θεσσαλονίκη!
Η μέρα σήμερα εμπνέει για το πρώτο cocooning της χρονιάς,
ζεστό καφεδάκι με καλή παρεούλα κι ό,τι άλλο χαλαρώνει και μεθά?
Σήμερα όντως αλλάζει η εποχή?Καλό μας φθινόπωρο!
Μπαρμπούνι μου,ήταν να μη βγάλεις το μαγιουδάκι σου!
Πριγκιπέσσα μου-λουόμενη,ελπίζω να μην κρυώσεις!
Όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε,να έχετε όλοι μια ξεχωριστή ημέρα!
Φιλάκια νοσταλγικά και τα λέμε αύριο πάλι,που θα έχουμε σχεδόν απαρτία.
,,,καλημερα!!!!!!!!
ζηλευω!!!!!!!!!εδω (στην αφρικη!) εχει ζεστη......γαμωτο!στειλτε και εδω λιγη βροχη....διαφορετικα θα ρθω εγω εκει πανω να μου κανετε αγκαλιτσες!!!!!!!!!!!!!να με κερασετε ζεστο καφε και μπουγατσα!!!!!σλουρπ!!!!!!!(δεν εφαγα ακομα πρωινο και πειναω......)(μην με μαλωσετε που εδω μεσα λεω για μπουγατσες κλπ....η λαιμαργια δεν κρυβεται...'''θελει η ....... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!!!!)χαχαχαχαχα
χαιρομαι παντως που ολες σας συνεχιζετε την προσπαθεια και να πω ενα μεγαλο μπραβο στο χανενελι που συνεχιζει το χορο της και ειναι τοσο δημιουργικη!!!!!!!
οσο για μενα το κοριτσακι μου αργει πολυ την πορεια του προς το ουρανιο τοξο...τουλαχιστον ομως δεν κανει πισωγυρισματα!!!!!!!!!!!!
φιλακια σε ολες σας!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Καλώς ήρθες Μαρικάκι και μη στενοχωριέσαι για το πρόγραμμα που έγινε Σαλάτα. Όλα θα τα βάλουμε σε μια σειρα. Ναντίν μου, αν ήξερες τι ζέστη είχαμε εμείς εδώ...πραγματικά Αφρική παιδί μου. Σας καλημερίζω και σας εύχομαι μια όμορφη εβδομάδα.
Eίναι και μετερεολογικά λοιπόν βεβαιωμένο πως είμαστε δύο άλλοι κόσμοι,οι βόριοι κι οι νότιοι,
πέρα από τα με,σε και τα μου,σου,τα καλαμάκια και τα σουβλάκια,τα τυριά και τα κασέρια,τις μπουγάτσες κλπ.
Εγώ χθες βράδυ κατέβασα την πιο ζεστή μου κουβερτούλα και κοιμήθηκα μια χαρά,πέρα από κάτι τρεχάματα που είχα...
Σήμερα τα φθινοπωρινά χρώματα συνεχίζονται(ευτυχώς δε βρέχει,γιατί χθες το παράκανε)και το αεράκι είναι αρκετά δροσερό.
Και μετά την ενημέρωση σας για τον καιρό εδώ πάνω,να στείλω τα φιλιά μου εκεί κάτω και μια ζεστή καλημέρα!
Και μια που λέμε για πάνω και για κάτω,πριγκίπισσα και Ξενιαλούμπι δε σας κούρασε τα γόνατα τόσο ανεβοκατέβασμα;
Θα μου πείτε άμα έτσι κατεβαίνουν τα κιλάκια...Σωστό κι αυτό!Λέτε ν'αρχίσω κι εγώ τις πτήσεις με τη σκούπα μου
ή θα τρομάξω τον κόσμο με τα νούμερα που θα βλέπει;Θα το σκεφτώ μέχρι τι ζύγισμα της Παρασκευής...
Τα υπόλοιπα ομορφοκόριτσα τι κάνουν;Πώς τα πάνε με την προσπάθεια τους;Επανήλθαμε σε χειμερινούς ρυθμούς;
να μαι κι εγω!!! για μια φορα τηρω την υποσχεση μου για καθημερινη εμφανιση και ελπιζω να τηρησω και μερικες υποσχεσεις που εδωσα στον ευατο μου.
το φθινοπωρο ηρθε. τα ροδακινα συνεχιζουν. διακοπες δεν προβλεπω καθοτι η εγχειρηση του πεθερου αναβληθηκε για μια εβδομαδα, την εβδομαδα των διακοπων μου!!!!. την παρσκευη λεω να παρω αδεια ολη την ημερα να παω στον αγιασμο και μετα μηπως να παρω τα παιδια και να παω θεσσαλονικη? ξερετε καμια που να την βολευει για κανενα καφεδακι?
αληθεια, ξεχασα να σας καλεσω και στο παρτυ της κορης μου. ναι, σημερα εχει γενεθλια και εγω σαν καλη μανα που προσπαθω να ειμαι (τρομαρα μου) σκουπισα, σφουγγαρισα, ξεσκονισα (αφου ειχα την φαεινη ιδεα πριν 10 ημερες να μαλωσω με την αλβανεζα που θα τα εκανε αυτη), εκανα την τουρτιτσα και καλεσα 7-8 φιλες της κορης μου με τις μανες τους για καφεδακι. τυροπιτακια, μπισκοτα και χυμοι θα πλαισιωσουν το "παρτυ". οποια προλαβαινει στις 7 σημερα, κερναω καφε και τα συναφη.
και πριν προλαβετε να με μαλωσετε οτι δεν σας ειχα ειδοποιησει απο πριν, σας λεω οτι ουτε εγω το ηξερα. σαββατο βραδυ το πηρα αποφαση και εκτοτε πηρε φωτια ο κω...ος μου. και ως γνησια κυνηγος των προσφορων η ντουλαπα μου ειχε τα παντα-μεχρι και κερακια για την τουρτα!!!!
Χρόνια πολλά στην πανέμορφη κορούλα σου,μπαρμπούνι μου,
άξια μάνα και πάντα ετοιμοπόλεμη για κάθε τελευταίας στιγμής πρόκληση!
Να είναι πάντα γερή και τυχερή,με το γνωστό λαμπερό της χαμόγελο,τατουάζ στο πέρασμα των χρόνων!Να τη χαίρεστε!
Να έχει μια υπέροχη μέρα γενεθλίων!Ένα ζουμερό φιλί κι από μένα με τις θερμότερες ευχές μου!Ένα και στο σούπερμαν,άμα δεχτεί...
Καλή δύναμη σ'εσένα,κι όσο για την Παρασκευή,το συζητάμε...Γενεθλειοφιλάκι� �ααααααααααα
Να τη χαίρεσαι Barb μου τη κορούλα σου. Να σου ζήσει και να είναι πάντα γερή!!! Πολύ θα ήθελα να ερχόμουν να σου ευχηθώ αλλα δε προλαβαίνω για φέτος. Καλή επιτυχία στο πάρτυ. Φιλιά πολλά και του χρόνου να είστε καλά
α, ειδα και το μπικινι μου και θυμηθηκα οτι πρεπει να το βγαλω ΚΑΙ να βαλω κατι πιο χειμερινο (οχι οτι φανταζονται μερικες-μερικες και το γραφουν κιολας).
ομως λιγο αργοτερα. μπας και φτιαξει ο καιρος και παω για κανενα μπανακι το σαββατοκυριακο
αντε κοριτσια, τιποτε το συναρπαστικο? ουτε εναν σοκογκομενο να εχουμε να σχολιαζουμε?
ναταλια συνεχιζουμε ελπιζω την προσπαθεια? δεν μας λες τιποτε και ανυσηχω.
η μακαροναδα μας παρακολουθει?
το νοσοκομειο και ο φωτης καλα φιλεναδα?
η βασιλικουλα μις ραγαδα πως ειναι? ξεκινησε τον παιδικο?
η κυρια μπαλετο τι νεα? μας ξεχασε παλι?
το μαρικακι μας θα μας παρουσιαστει συντομα αραγε?
η αεροπορικη εταιρια ολα καλα απο οτι βλεπω-ταξιδευει στη αφρικη και σημερα
οι υπολοιπες που μου διαφευγουν πως πανε τα κεφια? αντε, ιδιαιτερη προσκληση θελετε?
Η Ναταλία συνεχίζει την σταδιακή προσαρμογή σε καλύτερες επιλογές...
Ακόμα δε λέγεται δίαιτα κι ούτε σκοπεύω να τη βαφτίσω έτσι...
Τις υπόλοιπες νομίζω τις έπιασα σε ποιές αναφέρεσαι,εκτός από τη μακαρονάδα.
Υπάρχει παρασκήνιο εδώ μέσα που αγνοώ;Ν'αποκατασταθεί πάραυτα η τάξις!
....μπαρμπ να τα εκατοστησει η κορη σου!!!!!!!!!!υγεια και πολλες επιτυχιες στους γκομενους οταν μεγαλωσει....της ευχομαι!!!!!!!(ετσι ειμαι εγω...δινω παντα πρωτοτυπες ευχες...χαχαχαχα)
καλα ειμαι και το νοσοκομειο και ο φωτης...
σημερα απολαμβανω και εγω την βροχη ,,,επιτελους δροσισε λιγακι!
πολλα φιλακια και μακρια απο τις λιχουδιες σημερα!!!!!!!!!!
α, μεγαλη ανταποκριση βλεπω. ευχαριστω για τις ευχες κοριτσια.
ο σουπερμαν μας το εβρεξε τις προαλλες το κρεβατι αλλά μαλλον εφταιγα κι εγω γιατι ζοριζοταν και στριφοφυριζε εντονα, σηκωθηκε κιολας στο κρεβατι και ελεγε κατι ασχετα κι εγω αντι να υποπτευθω να τον στειλω στην τουαλετα προσπαθουσα να καταλαβω τι ελεγε. μεχρι που τα εκανε ολα μουσκεμα και τοτε καταλαβα για τα καλα. στις 3 τη νυχτα ηταν που εβαλα το πλυντηριο!!!!
καλα δεν καταλαβες ποια ειναι η μακαροναδα? το καπακι του τεντζερη? οι πενες αλλα γκρινια? η μαρτυρας στο μουγκο chat? σου λενε τιποτε ολα αυτα?
ή να ανυσηχησω οτι αυτη η σταδιακη προσαρμογη σε καλυτερες προσαρμογες σε πειραζει? μηπως το κανεις επιτηδες?