το πιλατεσ ποσεσ φορεσ την εβδομαδα πρεπει να γινεται?
Printable View
το πιλατεσ ποσεσ φορεσ την εβδομαδα πρεπει να γινεται?
μπραβο!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by tato
Κορίτσια έκλεισα για αύριο το πρωί ραντεβού στα Curves της περιοχής μου! Ελπίζω να μου αρέσουν ... θα γράφω στο σχετικό τοπικ. Επιτέλους αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι για τον ευατό μου!!!
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
Ευχομαι να σου αρεσουν! Εμενα που σιχαινομαι την γυμναστικη με κερδισαν. Οχι οτι ξετρελενομαι αλλα το οτι σε μιση ωρα εχω τελειωσει και ειναι μονο γυναικες ειναι σουπερ κινητρο για να πηγαινω. Οποτε αρχισω να ψιλοβαριεμαι λεω ελεος ντροπη μονο ενα μισαωρο ειναι μεχρι να παω φευγω! Και οντως μεχρι τωρα εχω καταφερει να πηγαινω το λιγοτερο 3 φορες την εβδομαδα που ειναι υπερ αρκετο!Quote:
Originally posted by tato
Κορίτσια έκλεισα για αύριο το πρωί ραντεβού στα Curves της περιοχής μου! Ελπίζω να μου αρέσουν ... θα γράφω στο σχετικό τοπικ. Επιτέλους αποφάσισα να ξεκινήσω κάτι για τον ευατό μου!!!
20΄λεπτα διαδρομο.
δεν ειχα κουραγιο για παραπανω :(
αλλα 20΄λεπτα..
τι χαζος μυθος ειναι αυτος που μας εχουν εμποτισει οτι πρεπει να γυμναζομαστε απο 20 λεπτα-30 λεπτα κ πανω για να καψουμε λιπος?
δλδ αμα κανουμε οσο μπορουμε καθε φορα μεσα στη μερα, ασχημα ειναι?
διοτι μπαινει κανεις στη διαδικασια να πει "αφου δεν μπορω-δεν προλαβαινω να κανω τουλαχιστον μιση ωρα, ας μην κανω καθολου, τζαμπα κοπος"
+25΄διαδρομο
νομιζω οτι ο,τι συνοδευεται απο τη φραση "καυση λιπους" ειναι μπουρδα. εγω παντως τοχω δει και στην πραξη και οσες παπαρολογιες και να ακουω πλεον δεν ασχολουμαι
μπραβο για το 20λεπτο!!!
σημερα σηκωθηκα νωρις, πηρα πρωινο και υπαρχει ελπιδα να παω γυμναστηριο!!!!!!!!!!!
εστω και με περιοδο
κλικλικω ΜΠΡΑΒΟ εκανες την υπερβαση κ ξυπνησες!!!!
:lol::thumbup::D
οντως ηταν υπερβαση
ακομα δεν μπορω να το συνειδητοποιησω πως συρθηκα απτο κρεβατι :P
Σήμερα πρώτη μέρα πιλάτες...και το λάτρεψα...όσο έκανα, δηλαδή, γιατί μερικές από τις ασκήσεις δεν έβγαιναν από θέμα ευλυγυσίας...
μπραβοοοοοοο :spin:Quote:
Originally posted by tidekpe
Σήμερα πρώτη μέρα πιλάτες...και το λάτρεψα...όσο έκανα, δηλαδή, γιατί μερικές από τις ασκήσεις δεν έβγαιναν από θέμα ευλυγυσίας...
Ιανουαριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
04/1/11 - 30' curves
10/1/11 - 30' curves
11/1/11 - 30' curves
12/1/11 - 30' curves
13/1/11 - 30' curves
Και σημερα 30 λεπτα διαδρομο!
Σημερα πηγα για γιογκα αλλα ηταν αρρωστη η γυμναστρια και εκανα
10'διαδρομο
10' ποδηλατο
10' ελειπτικο
ραχιαιους
κοιλιακους