Ποσο πολυ γουρουνιασα με αφορμη τη Καθαρα Δευτερα ..........
Printable View
δε πειραζει αλμα,ολοι σημερα φαγαμε κατι παραπανω.
εγω εφαγα λαγανα,ενω επρεπε να φαω μαυρο ψωμι.
με μια μερα δε χαλαει το προγραμμα.ας συνεχισουμε σα να μη συνεβη τπτ :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
σε ευχαριστω lineal .....................
τπτ κοπελα μου,ευτυχως που εχουμε το φορουμ και ο ενας τον αλλον για να μη παρασυρομαστε και στεναχωριομαστε τζαμπα.
Πάει και ο Τσιβιλίκας...
Αγαπημένος, με πήγαινε πιτσιρικά η νονά μου κάθε χρόνο και τον έβλεπα στο θέατρο. Απίστευτη χημeία και επικοινωνία με το κοινό του, φοβερός κωμικός με τους συμπρωταγωνιστές του σχεδόν ποτε να μη μπορούν να συγκρατηθούν και τις παραστάσεις να "διακόπτονται" για μεγάλα διαστήματα μέχρι να συνέλθει το κοινό από τα γέλια. Φαινόταν και πολύ καλός άνθρωπος.... RIP...
Αρχίζουν και φεύγουν καλλιτέχνες που τους θυμάμαι νέους... Μουστάκας, Τσιβιλίκας... μεγαλώνουμε...
Και εγώ σήμερα [που το άκουσα το ίδιο σκεφτόμουν!ένας-ένας φεύγουν και το ίδιο ένιωσα όταν αρχίσαμε να χάνουμε τα αδέλφια του μπαμπά μου πριν 3 χρόνια,στην αρχή έφυγε η αδελφή του και νουνά μου μέσα σε ένα μήνα και ακριβώς μία εβδομάδα μετά τον "χρόνο" της έφυγε ο θείος μου που έμενε σε απόσταση αναπνοής απότο σπίτι μου μέσα σε μία στιγμή τον χάσαμε από ανακοπή,και στην κηδεία θυμάμαι να κλαίω στην αγκαλιά του ξαδελφού μου και να του λέω "κωστα μου τους χάνουμε έναν-έναν,μεγαλώσαμε χωρίς να το καταλάβουμε " σκ@τά από τότε αν το καλοσκεφτώ κάθε χρόνο έχουμε και από έναν θάνατο και πάντα από Οκτώμβρη μέχρι Δεκέμβρη ,που θα πάει δεν θα σπάσει ο Διάολος το ποδάρι του και θα γλυτώσουμε κάποια χρονιά???
άλμα μου dont worry ,σήμερα είναι μιά άλλη μέρα,σκέψου μέχρι και εγώ έφαγα 2 φέτες λαγάνα που στο συνηθισμένο μου τρώω μισή φέτα ψωμί την ημέρα και αν ;)Quote:
Originally posted by Alma libre
ναι ρε παιδια και γω στεναχωρηθηκα για τον τσιβιλικα...ειχε ενα στιλ πολυ διαφορετικο.
δυστυχως σε θεατρο δε τον ειχα δει-εκτος αυτα που εβαζε η τηλεοραση-
οντως μεγαλωνουμε...
αντε καλη αναπαυση ας εχει,τουλαχιστον δε βασανιστηκε ο ανθρωπος
σκεφτομαι φαγητο και μ'εχει πιάσει αγχος.θ'ελω να σταματήσει...
ειναι αραγε καλο που βλεπω πο'σα
κιλα χανουν όλοι σε αυτο το φόρουμ;
Ο χρόνος περνάει τρομακτικά γρήγορα!!! Ήταν άραγε πάντα έτσι;
Περίεργο πράγμα ο χρόνος... σα να ήταν χθες η μέρα που τελείωσα το σχολείο(πάνε πια 11 χρόνια!!!)... σα να είναι 200 χρόνια από τότε που ήμουν ακόμη σχολείο.
Εξηγείται όμως, μπορεί πλέον να μην είμαι φοιτητής αλλά εργαζόμενος αλλά στη πραγματικότητα λίγα έχουν αλλάξει, εννοώντας οτι δεν έχω ακόμα τις υποχρεώσεις ενός "ενήλικα"... κι όμως τόσα πολλά ταυτόχρονα...
Αμπελοφιλοσοφώ πάλι...πετάξτε καμιά ντομάτα!
σκεφτομαι οτι αυριο ενδεχεται να μην εχω δουλεια.... αν οχι αυριο σε μικρό χρονικό διαστημα... και δεν με νοιαζει για μενα... για τον μικρό μου με νοιαζει (να φρικάρω τωρα ή αργότερα?):thumbdown::(:no:
Nα μη φρικάρεις angel... κυρίως επειδή ψυχραιμία χρειαζόμαστε στα δύσκολα. Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι φόβοι σου αλλά και στο χειρότερο σενάριο πρέπει να είσαι ήρεμη και να οργανώσεις ένα πλάνο για το πως θα κινηθείς μέχρι να βρεις κάποια άλλη δουλίτσα. Και είμαι σίγουρος οτι θα καταφέρεις να μη λείψει τίποτα σημαντικό από το παιδάκι σου ούτε για μια στιγμή.
¨Quote:
Originally posted by filipparas
Περίεργο πράγμα ο χρόνος... σα να ήταν χθες η μέρα που τελείωσα το σχολείο(πάνε πια 11 χρόνια!!!)... σα να είναι 200 χρόνια από τότε που ήμουν ακόμη σχολείο.
Εξηγείται όμως, μπορεί πλέον να μην είμαι φοιτητής αλλά εργαζόμενος αλλά στη πραγματικότητα λίγα έχουν αλλάξει, εννοώντας οτι δεν έχω ακόμα τις υποχρεώσεις ενός "ενήλικα"... κι όμως τόσα πολλά ταυτόχρονα...
Αμπελοφιλοσοφώ πάλι...πετάξτε καμιά ντομάτα!
:lol::lol::lol:
Εγώ πάλι σκεφτόμουν όταν έμεινα άνεργη ότι ο χρόνος θα κυλάει ποιο αργά αλλά αμ δε!!! Το ίδιο γρήγορα περνάει και ας μην κάνω και πολλά πολλά! Αποτέλεσμα αυτού να αγχώνομαι με το τίποτα και να νιώθω σα να με κυνηγάει κάτι συνεχώς!!! :mad:
angel79 μην ταλαιπωρείς την ψυχή σου με περιττά άγχη. Προσπάθησε στον ελεύθερο χρόνο σου, τον λίγο που θα έχεις, να ψάχνεις για νέα δουλειά και όταν θα έρθει η μέρα της απόλυσης θα την αντιμετωπίσεις και αυτήν. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και σου προσφέρει τίποτα γόνιμο και χρήσιμο. Αυτό που προέχει είναι να είσαι γερή και δυνατή για την οικογένεια σου, βαθιά ανάσα, ψυχραιμία και κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου ;).Quote:
Originally posted by angel79
σκεφτομαι οτι αυριο ενδεχεται να μην εχω δουλεια.... αν οχι αυριο σε μικρό χρονικό διαστημα... και δεν με νοιαζει για μενα... για τον μικρό μου με νοιαζει (να φρικάρω τωρα ή αργότερα?):thumbdown::(:no:
σκεφτομαι ποσο κουρασμενη κ απογοητευμενη νιωθω..
καθε φορα αποφασιζω να κανω διαιτα, ειμαι συνεπης καμποσο καιρο, δε χανω,απογοητευομαι κ τα παραταω η περιμενω να δω αποτελεσματα (παντα δυσαναλογα μικραγιατην προσπαθεια) και τα παραταω μετα...
ξαναπεφτω με ταμουτρα στο φαγητο λες κ δε θα ξαναβρω φαγητο αν φαω!!!
μεχρι να μαζεψω παλι τη γ******νη μου ψυχολογια, να παρω παλι τη μεγαλη αποφαση, να δοκιμασω μια σωστη διατροφη, μια μεσογειακη διατροφη, μια διατροφη με λιγα λιπαρα, (με πολλα λιπαρα δεν εχω δοκιμασει ακομη!!), με λιγες πρωτεινες κ πολλες σαλατες, μελιγεςσαλατες κ πολλες πρωτεινες, με λιγους υδατανθρακες, με συνθετους υδατανθρακες, με απαγορευμενες τροφες, με περιορισμενες θερμιδες, με απαγορευομενους συνδυσμους, με επιβαλλομενους συνδυασμους.. με... με.. με...
καικαθε φοραναελπιχω οτι δε θαταπαρατησω,οτι θα χασω, οτι δε θα νιωσω στερηση... και οντως .. σε καποιες δεν ενιωσα....
ωσπου κατι γινεται, μου γυρναει το μυαλο,μου πηδιεται η ψυχολογια, χρειαζεται ναδιοχετευσω αλλου το κουραγιο μου, για πραγματα που ειναι η φαινονται πιο επιτακτικα-επειγοντα-σημαντικα,και ξαναπεφτω παλι με τα μουτρα στο φαι και παιρνω τα πενιχρα γραμμαρια που ειχα χασει...
και με απογοητευω παλι, και θυμωνω που ειμαι τοσο αδυναμη και νιωθω πολιτης β κατηγοριας γιατι θα πρεπει να περιοριστω σε ρουχα που απευθυνονται σε ηλικιες κατα πολυ μεγαλυτερες απο τη δικη μου, γιατι θα πρεπει να αντιμετωπισω ανθρωπους που θεωρουν επιτυχια το καλλιγραμμο κορμι κ αποτυχια το μη καλλιγραμμο-ασχετως αλλων αποτυχιων η αποτυχιων που φερει το καθε κορμι κ το περιεχομενο του- και μακαρι να μπορουσα να πω οτι ειναι ολοι μικρονοες αλλα δεμπορω γιατι κ εγω πιστευω οτι ειναι ελλειψη σεβασμου προς τον εαυτο σου το νατον αναγκαζεις να ζει φυλακισμενος σε ενα "σπιτι" κατωτερο αποαυτο που του αξιζει (κ μονο αποαποψη υγειας αν το δουμε).
και γενικα, οπως ισως υποψιαστηκατε, κουραστηκα κ βαρεθηκα αυτη την αεναη,ανιση, αδικη μαχη:(
απο τη δευτερα σκεφτομαι,γιατι να κολλησα στα κιλα και που ειναι η περιοδος να ξεπρηστω λιγακι;
σκεφτομαι σκεφτομαι σκεφτομαι... ποσό μου λειπουν κάποια άτομα από την ζωή μου: το αδερφάκι μου που το έχω χασει εδω και 15 χρονια περίπου, τον φιλο μου τον Βασίλη που εχει φύγει για Κίνα και δεν ξέρω πότε θα ξαναρθει (ευτυχώς που υπάρχει το msn και χαζομιλαμε) και τον κολλητο μου από την σχολή που με την δουλεια του εχουμε χαθεί εντελως τουλαχιστον ξέρω ότι είναι καλα και ότι με σκεφτεται!!!!
λυπαμαι για το αδελφακι σου :(Quote:
σκεφτομαι σκεφτομαι σκεφτομαι... ποσό μου λειπουν κάποια άτομα από την ζωή μου: το αδερφάκι μου που το έχω χασει εδω και 15 χρονια περίπου, τον φιλο μου τον Βασίλη που εχει φύγει για Κίνα και δεν ξέρω πότε θα ξαναρθει (ευτυχώς που υπάρχει το msn και χαζομιλαμε) και τον κολλητο μου από την σχολή που με την δουλεια του εχουμε χαθεί εντελως τουλαχιστον ξέρω ότι είναι καλα και ότι με σκεφτεται!!!!
Σκεφτομαι να τα μαζεψω κ να παω στην Αγγλια,να βρω μια οποιαδηποτε δουλεια τωρα με τους Ολυμπιακους κ να κατσω εκει μερικους μηνες.Αλλα τι θα κανω με τις γατες μου;:sniff:
σκεφτομαι οτι μολισ αγορασα το προακτολ κ μου αυτο μου δεινει κινητρο να καταφερω κατι μεσ τουσ επομενουσ μηνεσ...ειναι η τελευταια μ ευκαιρια......
μαζι με διατα φυσικα ......ευχομαι να πανε ολαααααα καλα !!!! δν αντεχω αλλη αποτυχια.....!!
Σ' ευχαριστώ πολύ. Είναι καόμα και μετά από τόσα χρόνια δυσκολο δυστυχώς για όλους. Anyway... we are moving on!Quote:
Originally posted by lineal
λυπαμαι για το αδελφακι σου :(Quote:
σκεφτομαι πως δε νιωθω ενοχες που εφαγα τα παραπανω σουτζουκακια με το ψωμι....
μαλλον θα νιωσω αυριο οταν ζυγιστω....
angel φανταζομαι παντα θα ναι δυσκολο οσος καιρος και να περασει,απλα οπως λες συνεχιζουμε :yes:
Οτι εκανα επιτελουσ την επεμβαση που κινηγουσα εδω και σχεδον 2 χρονια και τωρα δεν το πιστευω!!!
σκεφτομαι οτι βαρεθηκα να βλεπω ειδησεις και με αναγουλιαζουν οι πολιτικοι,οι δηθεν εργατοπατερες και οι ψευτοσυνδικαλιστες...αι σιχτιρ νυχτιατικα...:mad:
Τι σκέφτομαι.. πολλά!
Τελευταία, εδώ κ κανα μήνα και.. δε μπορώ να κοιμηθώ, σίγουρα τις 3 απ'τις 7 μερες δε κοιμάμαι ή κοιμάμαι το πρωί όταν δεν έχω καποια υποχρέωση. Δεν είναι οτι θέλω να κοιμηθώ κ δε μπορώ, δε θέλω να κοιμηθώ.. κ όλο με πιάνουν σκέψεις, ειδικά για τη σχέση μου..
Επίσης κάτι τελείως άσχετο, τα τελευταία βράδια πίνω τσάι(πράσινο) και μετά απο καμια ώρα ή 2 στο περίπου, με πιάνει τάση για εμετό (ανακάτεμα) κ ζαλάδα :S ενώ κάθομαι, όχι όρθια. εχει τωρα 3 βράδια συνεχόμενα. Μπορεί όμως να'ναι κ άγχος. ποιος ξερει.. αλλά είναι περίεργο..
να σε ρωτησω κατι;μηπως εισαι εγκυος;το χεις σκεφτει αυτο;σε ρωταω γιατι εγω οταν εμεινα εγκυος τη μια και μοναδικη φορα που εκανα εμετο,ειχα πιει καφε-ο οποιος εχει καφεινη οπως το πρασινο τσαι-αλλα δε με ειχε παει καθολου το μυαλο.Quote:
Originally posted by Ciciliana
Τι σκέφτομαι.. πολλά!
Τελευταία, εδώ κ κανα μήνα και.. δε μπορώ να κοιμηθώ, σίγουρα τις 3 απ'τις 7 μερες δε κοιμάμαι ή κοιμάμαι το πρωί όταν δεν έχω καποια υποχρέωση. Δεν είναι οτι θέλω να κοιμηθώ κ δε μπορώ, δε θέλω να κοιμηθώ.. κ όλο με πιάνουν σκέψεις, ειδικά για τη σχέση μου..
Επίσης κάτι τελείως άσχετο, τα τελευταία βράδια πίνω τσάι(πράσινο) και μετά απο καμια ώρα ή 2 στο περίπου, με πιάνει τάση για εμετό (ανακάτεμα) κ ζαλάδα :S ενώ κάθομαι, όχι όρθια. εχει τωρα 3 βράδια συνεχόμενα. Μπορεί όμως να'ναι κ άγχος. ποιος ξερει.. αλλά είναι περίεργο..
οσο για τις αυπνιες σου ειναι δυσκολο με επιανε και μενα μια εποχη αλλα τωρα με τη κουραση που εχω...δε το παθαινω.
οσο για τη σχεση σου,πρεπει να δεις και να αποφασισεις τι θα κανεις για να μη σε βρουν οι μαυροι κυκλοι:wink1:
φιλικα ε...:smug b:
lineal, όχι δεν είμαι έγκυος. αλλά με αυτά τα θέματα ποτέ δε ξερεις πότε θα σου'ρθουν. Έχω ακούσει και περιπτώσεις που στην αρχή της εγκυμοσύνης είχαν περίοδο :|
παντως δεν εχω καθυστερηση ούτε εμετό έχω κανει.
who knows...μπορεί να'ναι φαση , θα δείξει.
επίσης σήμερα εχω κ κάτι άλλο, πόνο λίγο πιο πάνω απο τον αυχένα, κάπου εκεί, ελαφρύ πονοκέφαλο, αρχίζω σιγα σιγα να διαλύομαι :P
ισως να ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα...
δε πας να ρωτησεις και καποιον ειδικο να βγεις απο την απορια;;;
καλησπερα! σκεφτομαι πως ξεκινησα διαιτα και δεν πιναω...ενω πριν που ετρωγα τα παντα πινουσα σαν λύκος! πως γινεται αυτο???
μάλλον κάτι τέτοιο παίζει..Quote:
Originally posted by lineal
ισως να ειναι ψυχοσωματικα ολα αυτα...
δε πας να ρωτησεις και καποιον ειδικο να βγεις απο την απορια;;;
γιατί έχω αυτες τις μέρες μια εργασία που μέχρι αύριο πρέπει να τη παραδώσω και με πιέζει ο χρόνος.. και είμαι κ μπερδεμένη με τη σχέση που έλεγα, μια λεω χωρίζω, μια όχι :\
τεσπα...αν συνεχιστεί θα το ψάξω!
ευχαριστώ πάντως για την απάντηση :-)))))
zimaraki το παθαίνω κ γω αυτό.. όχι αν κάνω αυστηρή δίαιτα, αλλά όταν τρώω φυσιολογικά-ισορροπημένα. και δε στερούμαι πχ γεύματα.Quote:
Originally posted by zimaraki!
καλησπερα! σκεφτομαι πως ξεκινησα διαιτα και δεν πιναω...ενω πριν που ετρωγα τα παντα πινουσα σαν λύκος! πως γινεται αυτο???
ίσως πρίν να έτρωγες κ για ψυχολογικούς λόγους κ όχι τόσο λόγω πείνας.. ισως..
Το φόρουμ αυτό έχει φοβερή θεματολογία.
Εγώ πάλι σκέφτομαι, πότε επιτέλους θα βρω δουλειά!!!
Καλημέρα!! εγώ πάλι σκέφτομαι οτι θέλω την γνώμη σας...
Ψάχνω για δουλειά και εχθές πήρα τηλέφωνο σε μία ασφαλιστική εταιρεία που ήθελαν κοπέλα για γραμματειακή υποστήριξη. Έκλεισα ρεντεβού για συνεντεύξη σήμερα το απόγευμα. Το πρόβλημα μου είναι οτι ξέρω ποια είναι αυτή η ασφαλιστική γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και πάνω κάτω έχω δει τις κοπέλες που δουλεύουν εκεί..είναι όλες σαν να πηγαίνουν για τα καλλιστεία! Δεν φοβάμαι τόσο οτι θα είμαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα αλλά φοβάμαι την απόγοητευση που θα πάρω όταν θα μιλήσω με τον υπέυθυνο..
Ξέχασα να σας πω πως η αγγελία έλεγε οτι θέλουν κοπέλα 20-22 χρονών(άρα με συγκεκριμένες προδιαγραφές)
Δεν ξέρω αν θέλω να πάω και μετά να πέσει η ψυχολογία μου στο πάτωμα επεδή θα ξέρω ποιος είναι ο λόγος που δεν με πήραν ή αν θα πρέπει να πάω για να μάθω επιτέλους να αντιμετωπίζω καταστάσεις και οτι βγει..
Ξέρω μπορεί να φαίνεται απλό αλλά για μένα δεν είναι..
Το συζήτησα και με φίλες μου αλλά ξέρω πως δεν είναι αντικειμενικές γιατί με αγαπάνε..
εσείς τι λέτε????
ελπίζω να μην σας κούρασα :yes:
Αν δε πας είναι σα να σε έχουν ήδη απορρίψει ήδη λόγω βάρους/εμφάνισης. Είναι ακόμα χειρότερο, έχεις απορρίψει τον εαυτό σου για θέματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλεια.
Από την άλλη δεν αποκλείεται να θελήσουν μια αδύνατη κοπέλα, ειδικά αν έχει να κάνει με συναναστροφή με κοινό η δουλεια. Ομως πίστεψε με, ακόμα κι αν δε τη πάρεις μάλλον δε θα είναι αυτό ο λόγος. Στις μέρες μας υπάρχει τεράστια προσφορά εργατικού δυναμικού και δεν είναι εύκολο να πάρεις κάποια θέση, συγκεκριμένα για μια θέση γραμματειακής υποστήριξης που δεν απαιτεί τρελά προσόντα πιθανότατα θα υπάρχουν αρκετές υποψήφιες εξίσου ικανές και ΟΚ, δεν είναι υποχρεωτικό να επιλέξουν εσένα.
Εγω λέω λοιπόν πήγαινε, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου και εξάντλησε τις πιθανότητες σου, και περίμενε το αποτέλεσμα. Οποιο και να'ναι αυτό μες στη ζωή είναι και δε πρέπει να σε ρίξει/απογοητεύσει.
καλησπερα σε ολους και ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
εγω σκεφτομαι πως την αλλη βδομαδα θα στελνω τα χαρτια μου για το sleeve και δεν το πιστευω...επισης ειναι η πρωτη φορα που ενω λατρευω οσο τιποτα αλλο το καλοκαιρι , ανυπομονω να ερθει ο σεπτεμβρης γιατι λογικα τοτε περιπου θα κανω την επεμβαση εαν πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!
καλη σας μερα!!!!!!!!!!!!
Για πες ελαφάκι! Πήγες; Πώς πήγε;
Καλημέρααα!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Είχα αποφασίσει να πάω αλλά με πήρε μία ώρα πριν για να μου το ακυρώσει και έτσι θα πάω σήμερα!!
θα σας ενημερώσω το βραδάκι λογικά..:grin: