Σκστα... Φοβάμαι φοβάμαι φοβάμαι
Τρέχω σε γιατρούς
Μέτα βρίσκω κάτι άλλο κ πάλι φοβάμαι
Printable View
Σκστα... Φοβάμαι φοβάμαι φοβάμαι
Τρέχω σε γιατρούς
Μέτα βρίσκω κάτι άλλο κ πάλι φοβάμαι
Έχεις κάνει κάτι για να το αντιμετωπίσεις; Ή απλά κάθεσαι και υπομένεις;
Κάνω διάφορα... Πότε πιάνουν κ πότε όχι
Προσπαθώ πάρα πολύ... Έχω ξεπεράσει τα όρια της προσπάθειας για μένα!!! Θα τα καταφέρω που θα πάει
Ουφ.... Μόνο η ψυχούλα μου το ξέρει... Πόσα χρόνια παλεύω με φοβίες.... Πρώτη φορά είπα θα το παλέψω να πάει να γαμηθει... Αι να δω!
Σ ευχαριστω
Τέλειο πουσαρισμα!
Καλή είναι αν και έχει πολύ καιρό που την είδα, θυμάμαι ότι μου άρεσε
Καλά αυτό με την οικογένειά το αποκλείω και εγώ για μένα.
Έρχεται και το κράτος και σου ζητά να πληρώσεις ΕΝΦΙΑ, δηλαδή ενοίκιο στο ίδιο σου το σπίτι! Παραλογισμός.
Να δω πως θα πάω στη δουλεια πάλι. Κάθε μέρα και με ζορι. Φοβάμαι τη κατάρρευση.
Δυστυχώς έχω κρίσεις πανικού, Γαδ, κατάθλιψη και φοβίες πολλές.
Στο παρελθόν έχω προσπαθήσει να πάω σε συνέντευξη για δουλειά αλλά μόλις έφτασα κάτω από την εταιρία με έπιασε κρίση και έφυγα, έκτοτε δεν ξαναπήγα.
Οπότε ζω έναν φαύλο κύκλο.
Δεν μπορώ να πληρώσω ιδιωτικούς γιατρούς για θεραπεία αποτελεσματική λόγω μη δουλειάς . Το δημόσιο είναι σάπιο, πρέπει να περιμένεις μήνες για μία συνεδρία με κάποιον ψυχίατρο/ψυχολόγο. Οπότε απλά κάθομαι και ζω σαν σε επανάληψη.
Κατάλαβα. Το άγχος και οι κρίσεις πανικού έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια. Το έζησα πρόσφατα με κάποιον συνάδελφο και νόμιζα ότι παθαίνει έμφραγμα! Σε διαγωνισμούς και προκηρύξεις δημοσίου το σκέφτεσαι να κάνεις αίτηση; Τώρα το Καλοκαίρι θα γίνει κι ο μεγάλος γραπτός, δε χάνεις τίποτα να δώσεις. Οι ρυθμοί είναι πιο χαλαροί, πέρα από τον τομέα της υγείας και της αστυνομίας. Και τα ωράρια σαφώς πιο ανθρώπινα. Πιστεύω αν πιάσεις δουλειά, θα ζοριστείς τον πρώτο χρόνο, αλλά μετά θα γίνει κομμάτι της ρουτίνας σου και δε θα έχεις τόσο άγχος.
Το τελευταίο καιρό περνάω φάσεις αδράνειας ..
Σκέφτομαι ότι ΠΡΈΠΕΙ να σκάσει πια μέσα μιυ η φωνή που κάνει σενάρια!
Ότι μου λέει ως τώρα είναι μια μπαρούφα αχαχχα μόνο φοβάται αυτή η φωνή!
Χμ..... Εχουμε σαν οικογένεια οικονομικό πρόβλημα!
Αυτο να φωνάζει; και ποιος δεν έχει;
μήπως είσαι πιεσμένη και το άγχος σου βγαίνει έτσι ?
Με φοβίες; πιεσμενη είμαι από μωρό παιδί μάλλον αχαχαχαχα
ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ!! που θα πάει! Χμ.. Τώρα σκέφτηκα ίσως πρέπει να το αγαπήσω κ αυτό! Έχω στρες τι να κάνουμε!
και εγώ αγχώνομαι γενικά, και πολλές φορές ιδρώνουν και τα χέρια μ απ' αυτο.. στην αρχή με ενοχλούσε αλλά πλεον το έχω αποδεχτεί
Ναι! Ίσως αυτό να είναι η λύση!
Να πω.... Οκ έτσι είμαι, ας μ αγαπήσω ως έχω! Φοβισμένη!!
ναι :)....
Δεν είσαι φοβισμένη. Είσαι άνθρωπος. Κάποιες μέρες είναι δύσκολες. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.. Και να καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο για τα πάντα. Προσπαθείς συνέχεια να προλάβεις αυτό που μπορεί να έρθει (που φοβάσαι ότι θα έρθει).. Ε δεν πάει έτσι..
Άστο! Αχαχαχα
Ε μα... Για να το πιάσεις είναι; ένα αφήνω άλλο έρχεται! Να χαμε να λέγαμε κ να ασχολείται έτσι το μυαλο μου!
Ναι αλλά δεν βαριέσαι. Σκέψου να μην είχες τίποτα να κάνεις όλη μέρα.
Το μυαλό είναι υπέροχο. Μπορεί να σου φτιάξει κάστρα και αμέσως να τα γκρεμίσει. Μη το φοβάσαι. Δικό σου είναι. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρεις και πάλι τον έλεγχο αλλάζοντας μοτίβα. Δηλαδή, αν κάθε φορά που φοβάσαι κάτι μπαίνεις ίντερνετ να ψάξεις... τότε εκείνη την ώρα θα ήταν καλό να κάνεις κάτι άλλο. Όχι αυτό που κάνεις πάντα. Σπας ένα μοτίβο, το αλλάζεις. Να πας περπάτημα, να ακούσεις μουσική. Οτιδήποτε άλλο. Ή όταν ακούς κάτι δυσάρεστο, αν επηρεάζεσαι, τότε να αποφεύγεις τέτοιες συζητήσεις.
Τώρα, αυτό το διάστημα αυτό κάνω! Κάνω αππσπαση συνεχώς!!!
Αχαχαχαχ
Κάτσε... Η αληθινή μου σκέψη θα ήταν, σιγά μη φτάσω ως εκεί!
Η κατευθυνομενη πρέπει να είναι χαχαχαχα ναι ναι!
όλοι κάνουμε άθελα μας και αρνητικές σκέψεις ταυτόχρονα, αλλά αυτή που υπερέχει σχεδόν πάντα είναι η θετική
δηλαδή πάντα υπάρχει μια φωνή που θα σου λέει δεν είναι έτσι, έχεις αυτό εκείνο κτλ αλλά έχουμε και τη φωνή της λογικής μέσα μας. Το θέμα είναι πόσο αφήνουμε το άλλο να μας επηρέασει. Για παράδειγμα έχω πονοκέφαλο, θα υπάρξει μια φωνή μέσα μου θα πει μήπως δεν είναι απλός πονοκέφαλος ..? αλλά θα σκεφτώ αμέσως δεν είναι κάτι θα περάσει. Αν το αφήσεις να σε επηρεάσει, θα κάτσεις να το γκουγκλάρεις στο ιντερνετ, θα σου βγάλει 10 ασθένειες, θα κλείσεις ραντεβού σε γιατρό που θα σου πει οτι δεν έχεις κάτι και ούτω καθεξής..Εγώ δεν έχω αρρωστοφοβία, αλλά έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και καμιά φορά σκέφτομαι αρνητικά αλλά προσπαθώ να το ισορροπήσω
Ναι καταλαβαίνω τι λες, εκεί είναι το λάθος,οτι πιάνω κουβεντούλα Με την αρνητική σκέψη, τα λέμε πολλή ώρα κ στο τέλος πάω σε γιατρό κ φτου κ απ την αρχή! Αλλά ζωή είναι αυτή; έχω μια όμορφη ζωή με πολλές ευλογίες κ χαρές κ δν τη χαίρομαι επειδη το μυαλο μου δεν είναι ελεύθερο!
Θα το καταφέρεις κ εσύ μ την αυτοπεποίθηση, εφόσον το δουλεύεις! Κάποτε η προσπάθεια μας θα βγάλει καρπούς!!
Σκέφτομαι ότι το «δύναμή μας η ροή μας» από διαφήμιση γνωστής μάρκας εμφιαλωμένου νερού παραπέμπει περισσότερο σε διαφήμιση για σερβιέτα. Or maybe it’s just me..