monahoiot δε ξερω ακομη μεσ τη βδομαδα μαλλον
θα κανω μια εξεταση τη τριτη και θα την παω αμεσως να την δει ο αναισθησιολογος και μετα ελπιζω να μπω αλωστε τη παρασκευη ληγει η εγκριση μου
Printable View
monahoiot δε ξερω ακομη μεσ τη βδομαδα μαλλον
θα κανω μια εξεταση τη τριτη και θα την παω αμεσως να την δει ο αναισθησιολογος και μετα ελπιζω να μπω αλωστε τη παρασκευη ληγει η εγκριση μου
το ειδα τζινακι για αυτο στο ειπα
απλα ειναι και εμενα η σπεσιαλιτε μου !
ήγγικεν η ώρα λοιπόν! τετάρτη με πέμπτη σε βλέπω μανικωμένη!
Χαζοτζινα θα παμε μαζι στη μαμα με το ταπερακι κ ελπιζω να το γεμισει για να μην φαω κ το πτυσομενο!
η κορη μου πολλες φορες αμα βγαινουν εξω και πανε σε κανενα μαγαζι 5-6 ατομα παραγγελνουν μονο τα 2 φανατασου να παρουμε 2 πιατα να χορτασουμε ολες οι σλιβατες και να μεινεις νηστικια εσυ :)Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Καλλιοπακι εγω δεν κανει ακομη επεμβαση κ τα εχω τα κιλακια μου.Περιμενω ημερομηνια απο το Ριο.Αλλα τα κοριτσια με παιζουν!Κανε κ εσυ θα ειναι η καλυτερη μου!Θα βγουμε εξω θα παραγγειλουμε ολες απο ενα πιατο θα φατε απο 2 πιρουνιες οι σλιβαρισμενες θα τα φαω ολα μετα εγω κ θα σας βαλω να πληρωσετε κιολας αφου θα ειμαι φιλοξενουμενη!
Αλλα εγω θα αυτοπροσκληθω στο καφε μινιμαλ σπιτι κ στο σπιτι των ανεμων που οι οικοδεσποινες ειναι καλες μαγειρισσες!
monahoiot και εγω ετσι το βλεπω ελπιζω μονο να τελειωσει γρηγορα γιατι δεν αντεχω τα νοσοκομεια
Γιώτα το πρακτορείο Ρόϊτερ σε ενημερώνει ότι η Καλλιόπη έκανε κανονικά εισαγωγή και στον προεγχειρητικό είχε μία ταχυκαρδία και της είπε ο καρδιολόγος να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις αλλά αναγκάστηκε να πάρει εξιτήριο γιατί την είχαν βάλει σε δίκλινο και έπρεπε να χρεώνεται 35 ευρώ επιπλέον την ημέρα. Ιδιωτικά οι εξετάσεις κοστίζουν 300 ευρώ οπότε έτρεχε να τις γράψει στο ΙΚΑ και της έκλεισαν ραντεβού να τις κάνει την Τρίτη. Αν μετά την εξέταση ο αναισθησιολόγος δώσει το πράσινο φως θα ξανακάνει εισαγωγή. Κοινώς έχει φάει ένα ζόρι. Προέχουν όμως οι εξετάσεις για την ασφάλειά της.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Γιώτα το πρακτορείο Ρόϊτερ σε ενημερώνει ότι η Καλλιόπη έκανε κανονικά εισαγωγή και στον προεγχειρητικό είχε μία ταχυκαρδία και της είπε ο καρδιολόγος να κάνει κάποιες επιπλέον εξετάσεις αλλά αναγκάστηκε να πάρει εξιτήριο γιατί την είχαν βάλει σε δίκλινο και έπρεπε να χρεώνεται 35 ευρώ επιπλέον την ημέρα. Ιδιωτικά οι εξετάσεις κοστίζουν 300 ευρώ οπότε έτρεχε να τις γράψει στο ΙΚΑ και της έκλεισαν ραντεβού να τις κάνει την Τρίτη. Αν μετά την εξέταση ο αναισθησιολόγος δώσει το πράσινο φως θα ξανακάνει εισαγωγή. Κοινώς έχει φάει ένα ζόρι. Προέχουν όμως οι εξετάσεις για την ασφάλειά της.
καλέ τι πρακτορείο είσαι εσύ, ταλέντο μνήμης!
το καφε μινιμαλ σπίτι και η μαγείρισσα του σας περιμένουν δεσποσύνη!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αλλα εγω θα αυτοπροσκληθω στο καφε μινιμαλ σπιτι κ στο σπιτι των ανεμων που οι οικοδεσποινες ειναι καλες μαγειρισσες!
Γλαύκη εύχομαι καλό ταξίδι στην κόρη σου και καλή επιτυχία στην παρουσίασή της.
μην ανησυχείς βρε καλλιόπη, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα μπεις , ποτε θα βγεις , και πότε θα γίνεις στυλάκι! Ρώτα και εμάς!Quote:
Originally posted by καλλιοπη
monahoiot και εγω ετσι το βλεπω ελπιζω μονο να τελειωσει γρηγορα γιατι δεν αντεχω τα νοσοκομεια
Καλλιόπη, ποιος από τους τρεις θα βάλει τα χεράκια του στο στομαχάκι σου, ο Μ.......... . ο Λ................. ή ο Α..............?
αρκετο ζορι να φανταστεις στο ικα μου κλεινανε ραντεβου για τις 23-3
και εψαξα τους γιατρους του εοπυ που ενας μου ελεγε δεν δεχομαι τωρα την αλλαη εβδομαδα ο αλλος δεν γραφετε αλλος ασε να το ψαξο και ξαναπαρε και μια μον ο γυναικα μου λεει οκ ελα να στο γραψω
αρχισα μετα να ψαχνω που θα την κανω οπου ρωταγα μου λεγανε δε την κανουμε και οπου την κανανε θελανε 300ε τελικα οταν βρηκα να την κανω με το ικα μου ειπανε οτι δεν γραφετε θα γραψω τριπλεξ και θα πληρωσω τα υλικα για το δεν θυμαμαι πως το λενε τωρα και μου κλεισανε για την παρασκευη 16-3
αλλα μετα εβαλα τα μεγαλα μεσα ( δουλευε εκει η ανηψια μου πριν μπει στο ιπποκρατειο) και τελίκα θα την κανω την τριτη
Καλλιόπη μήπως το λένε στρες έκο (stress echo);