Morning!!!
Ακομη αρρωστη, ωστοσο πρεπει να στρωθω στην δουλεια!
Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη !
Και αν αισθανεστε μονοι, ριξτε μια ματια εξω απο το παραθυρο. Υπαρχει μια φυση εκει εξω που σας περιμενει να την ανακαλυψετε :-)
Printable View
Morning!!!
Ακομη αρρωστη, ωστοσο πρεπει να στρωθω στην δουλεια!
Καλημερα σε ολα τα αγαπητα μελη !
Και αν αισθανεστε μονοι, ριξτε μια ματια εξω απο το παραθυρο. Υπαρχει μια φυση εκει εξω που σας περιμενει να την ανακαλυψετε :-)
Καλημέρα σε όλους σας αγαπημένοι...πολύ κρύο,ρίχνει και ελαφρύ αφράτο χιονάκι οπότε νομίζω ήρθε η ώρα να στολίσω το δέντρο...
ωρες ωρες αναρωτιεμαι πως το καταφερνω αυτο..
να πειθω τους αλλους οτι ειμαι γεματος αυτοπεποιθηση
και να πειθω τον εαυτο μου οτι ειμαι γεματος ανασφαλειες
Σκέφτομαι ότι σύντομα θα τελειώσουν όλα και δεν θα πονάω πια...
Kυκνακο , αυτη ειναι η ευκολη λυση . Καταλαβαινω το σκεπτικο σου , τοχω σκεφτει κ για μενα , αλα το απορριπτω . Κ αν αυριο βρεθει ενα φαρμακο που να θεραπευει την καταθλιψη ? νομιζω οτι εισαι σε ασχημη φαση κ τα βλεπεις ολα μαυρα . Κανε κ αλλο υπομονη , κ πιθανον απ ολη αυτη την δοκιμασια να βγει κατι καλο . Θα μου πεις ευκολα τα λογια , αλα λεω αυτο που πιστευω . Θες να τελειωσουν ολα ? δικαιωμα σου , κ αν το μετανιωσεις , μαλλον θαναι αργα .
Μισώ τον χειμώνα, σε καθηλώνει μέσα.
Εγω λατρευω το χειμωνα , γιατι το μυαλο σπινθηροβολει και δεν καθεται αποχαυνωμενο στην γωνια του:) ..... Ειμαι και λιγο μεθυσμενος οποτε μην δινεται σημασια.... viva muchachos
Αυτή τη φορά ο λόγος που θέλω να τελειώσουν όλα δεν είναι τόσο η κατάθλιψη όσο το πένθος μου καταρχήν...θέλω να πάω να βρω αυτόν που έχασα...και μετά είναι η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι και τέλος κάποια γεγονότα του παρελθόντος που μου έκαναν κακό και για τα οποία έχω μετανιώσει αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω...
Προσπάθησα χθες να τελειώσουν όλα για να γλιτώσω αλλά δεν τα κατάφερα και νιώθω πολύ απογοητευμένη που ξύπνησα... :(
Σκεφτομαι οτι πρεπει να συντομευω με το θεμα σπιτι.... Υπαρχουν τοσα που πρεπει να κανω...