Ευχαριστώ κυρία οικοδέσποινα για την απενοχοποίηση της απουσίας μου, αν θέλεις βέβαια μπορείς να μου στείλεις το όργανο για να με δέσει μπροστά από το pc με χειροπέδες και να μην το κουνήσω ρούπι :lol:, θα είμαι υπάκουη το υπόσχομαι! :lol::lol:
Printable View
Ευχαριστώ κυρία οικοδέσποινα για την απενοχοποίηση της απουσίας μου, αν θέλεις βέβαια μπορείς να μου στείλεις το όργανο για να με δέσει μπροστά από το pc με χειροπέδες και να μην το κουνήσω ρούπι :lol:, θα είμαι υπάκουη το υπόσχομαι! :lol::lol:
παλι χαλασε ο καιρος μαμωτο
Τζίνα μου, ευτυχώς όργανα σαν κι αυτό σπανίζουν.. Αλλιώς θα το είχαμε ρίξει όλες στην παρανομία.. Θα είχε γίνει συνωστισμός στα κρατητήρια! Θα είχαμε γίνει φίλες στη φυλακή! :dork:
ʼστα Λιλάκο μου άστα! Και εδώ χάλια είναι! Και δεν μας έφτανε ο μανιασμένος αέρας που από χθες μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει άρχισε να ψιλοβρέχει λάσπη! Το Βορινό μας μπαλκόνι μαζί με τα τζάμια έχει γίνει ένα χάλι :mad:
Εσύ, κυρία Eli μου, είσαι άτακτο κορίτσι.. Τι να σου κάνει ένα απλό οργανάκι.. Ας σου στείλω κάτι πιο ενισχυμένο..
εδω εχουμε αυτη τη σιχαμενη σκονη και με εχει πιασει η αλλεργια μου
ουυυυυυυ γουστάρω μηχανόβια μανάρια! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εσύ, κυρία Eli μου, είσαι άτακτο κορίτσι.. Τι να σου κάνει ένα απλό οργανάκι.. Ας σου στείλω κάτι πιο ενισχυμένο..
Θα σας αφήσω για λίγο πάω να μαζέψω μία τέντα που ξέχασαν να μαζέψουν η γονείς μας στο σπίτι της Κατερινοοικογένειας και φοβόμαστε μην γίνει κάνα κακό με τόσο αέρα. Τα λέμε σε λίγο. Φιλιάαααα τρελοκόριτσα μου!
Λιλάκο και εγώ αλλεργική είμαι αλλά όχι μόνο στην σκόνη αλλά και στην γύρη. Με έχουν σώσει οι πλύσεις με ορό πρωί, βράδυ. Έχω σταματήσει να παίρνω και αντισταμινικά από τότε που ξεκίνησα πλύσεις. Θα στα πω μόλις γυρίσω αν σε ενδιαφέρεσαι.
να μου τα πεις ελλη γιατι βασανιζομαι
Τρελαίνομαι για μηχανόβιους με δερμάτινες στολές!!! Μπορεί κάποιος να είναι κακάσχημος και μόλις τον δω με στολή μηχανόβιου να τον ερωτευτώ!! Έτσι την πάτησα και με το λαλάγγι που καβαλούσε την zxr 750 μηχανή του, φορούσε και το δερμάτινο μπουφάν της Dainese και πάρτην κάτω! Στη Γερμανία είναι πολύ τυπικοί με τον κ.ο.κ. όπως γνωρίζετε και οι μηχανόβιοι φοράνε ολόσωμες δερμάτινες στολές και το καλοκαίρι με τη ζέστη! Κάθε φορά που πήγαινα να δω την αδερφή μου στο Μόναχο ήταν η καλύτερή μου γιατί έβλεπα συνέχεια μηχανόβιους με δερμάτινες στολές, μάλιστα πολλές φορές όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο και μας προσπερνούσε κάποιος μηχανόβιος έλεγα στην αδερφή μου τρέξε να τον προλάβουμε! :lol:
Μία από τα ίδια, Τζινάκο μου! Η στολή αυτή κάνει κάτι... Δε πάει ο άλλος να έχει το μαύρο του το χάλι, να μη βλέπεται, να μην ακούγεται.. Αν δω Ζητάδες, παθαίνω παράκρουση!
θα παρω και του παπαρακου στολη μηχανοβιου
Συννεφιασμένη Κυριακή που λένε και όχι μόνο, ψιλοβρέχει κιόλας και φυσάει πολύ. Πάντως εμένα ούτε ο Κατρίνα δε με σταματάει από το να πάω να πάρω τους λαχανοντολμάδες!
Καημένε παπαράκο... :lol::lol: