Originally Posted by
RainAndWind
Βρε τον ευαίσθητο ποιητή Instant που καιρό τώρα έπρεπε να είχε φάει από μένα ένα ωραιότατο ignore, από την εποχή του θρεντ με τις σταλες και τις καταιγίδες. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Το τρως και τώρα.
Επίσης να σημειώσω στον administrator και στους moderators, ότι ένα κολλημένο άτομο, σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων η Lou πρώην και νυν καθώς παρατηρώ Lucifer, συνεχίζει να μου στέλνει u2u με προσβλητικό περιεχόμενο. Xτες ήταν δύο, σήμερα άλλο ένα με καινούργιο username και τίτλο eisai egwkentrikh.
Γνωστό της παιχνιδάκι η αλλαγή usernames όπως μου είχε πει προσωπικά παλιότερα είχε το alice (in wonderland όπως γνωρίζω πια τώρα) και ο κάροτ ίνσεκτ παπάροτ που εμένα μου έχει δημιουργήσει και άλλοτε θέμα εδώ μέσα με τις μαλακίες του που δικαιολογεί κάτω από την ομπρελίτσα της ασθένειας. Από δω και πέρα όποιος μου κολλάει θα παίρνει τον πούλο στεγνότατα, με ignoraki και αφού χτυπήσω το κουμπάκι της ειδοποίησης του moderator.
Δυστυχώς για σας, δεν μπαίνω σε κανένα σάιτ για να χαλιέμαι. Να πω στον administrator και στην/στον moderator πως το νέο "φυντάνι" λέγεται marinag, και ζητώ να ελεγχθεί η IP του