Originally Posted by
ioannis2
Κι όταν σου λέω άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο εννοώ να εισαι ο εαυτός σου ο πραγματικός κι όχι ο εαυτός σου που κομπλάρει να μιλήσει, που αποτρέπει τον πραγματικο σου εαυτο από του να εκδηλωθεί. Μέσα σου αναγνωριζεις το ωραιο σου κομματι. Αυτο το κομμάτι το οποιο μεχρι τωρα εμποδιζεις να εκδηλωθει βγαλε το προς τα εξω. Και αμα λεω να εκδηλωθεί σίγουρα δε μιλώ για αντικοινωνικές συμπεριφορες, μετριότητες, χουφτωματα και τετοια. Έχεις τις ικανότητες να κανεις κατι και μαλιστα καλύτερα απ τους άλλους αλλά δεν το κάνεις, μπορεις να μιλησεις και να πεις πιο σπουδαια πραγματα απ τους άλλους αλλά δε μιλάς, μονο καθεσαι και θαυμαζεις άλλους που αμα εξαιρεσουμε το οτι ειναι πιο κοινωνικα αποδεκτοι σε σχεση με σενα κατα τα λοιπα ειναι κατωτεροι σου αλλά τους θαυμαζεις για την κοινωνικη αποδοχη που εχουν που εσενα σου λειπει, δεν επιδιωκεις να κανεις πραγματα παρα το ότι εχεις μεσα σου τις ικανοτητες επειδη αυτες σκιαζονται από σκέψη δε θα τα καταφερω και χαμηλη αυτοεκτίμηση. Άρα δεν αφηνεις τον εαυτο σου ελευθερο. Με το χαρακτηρα που παρουσιαζεις στο φορουμ, αν στο παραεξω αφηνες τον εαυτο σου πιο ελευθερο όπως κανεις εδω, όπως αυτο σου το επεξηγουμε τοσο εγω οσο και αλλα μελη θα ειχες προτασεις από κοπέλες που γουσταρεις, ειμαι σιγουρος γι αυτο. Τότε ειναι που χωρις να το καταλάβεις καλα καλα όλα όσα λες στο πρωτο σου μνμα, ειτε κοινωνικως ορθα ειναι ειτε οχι, θα εμπαιναν στο περιθωριο της σκέψης σου και στη θεση τους η χαρα μιας σχεσης.
Το ευστροφος και καλος χαρακτηρας τα βγαζω μεσα από τα μνματα σου στο φορουμ που τα διαβαζω τον τελευταιο καιρο, χρησιμοποιείς λεξιλόγιο που χαρακτηρίζει καλλιεργημενους ανθρώπους για να πεις με ακρίβεια αυτα που νοιώθεις και μεσα απο αυτο προκύπτει η ευστροφία, η ωριμότητα σου και ο καλος σου χαρακτηρας. Δυστυσχως όμως κατι μου λέει πως μόνο εδω εκφράζεσαι τόσο ωραία, στο παραέξω δεν εκφράζεσαι καθόλου μ αυτο τον ωραιο τροπο γιατι συνηθιζεις να μενεις κλειστος ή λιγομίλητος ή εκφράζεσαι ελάχιστα.