Originally Posted by
λιλιουμ
Εγω εχω να πω οτι δε νομιζω να σου χρειαζονται ηρεμιστικα, δεν κανεις που δεν κανεις τπτ και εισαι ολη μερα και οηλ νυχτα με ονειροφαντασιες και σκεψεις και λες οτι εισαι κατατονικος, αν παρεις και ηρεμιστικα τοτε τι? θα πεσεις σε ναρκη? Εσυ το αντιθετο χρειαζεσαι, νεφτι στον πισινο να παρεις μπροστα, να σταματησεις να σκεφτεσαι και να αρχισεις να κανεις.
ΕΠισης εχω να προτεινω, αντι να βαζεις τον εαυτο σου καταναγκαστικα σχεδον να συμμετεχει σε γκει σκηνικα οπως αυτο με τον αυνανισμο και να βλεπει γκει τσοντες, γιατι δεν κανεις το αντιθετο, να κοψεις ολα τα γκει να δεις τι θα γινει αλλα και τον υπερβολικο αυνανισμο για ενα δυο μηνες?
Τριτον,δε μπορεις να καταλαβεις απο οσο φαινεται ποσο μεγαλη διαφορα εχει η φαντασια απο την πραξη, αλλα και ποσο μεγαλη ειναι η δυναμη της επαναληψης. Επαναληψη μητηρ μαθησεως γαρ! Αν οτι φανταζομασταν μας χαρακτηριζε, τοτε ολοι θα ειμαστε κλεφτες, δολοφονοι, απατεωνες, μοιχοι κτλ. Φαντασου το πιο ακραιο, πολλες γυναικες υποτιθεται εχουν σα νουμερο ενα φαντασιωση να τις βιαζει καποιος αγνωστος! 'Η και πεντε εξι μαυροι μαντραχαλαδες μαζι! Πιστευεις οτι θα θελανε ποτε να τους συμβει αυτο στην πραγματικοτητα?? ΑΝ σκεφτονταν σαν εσενα, οτι αφου το σκεφτομαι ετσι ειναι και θελω να μου συμβει, θα βγαινανε με το βρακι στη Μενανδρου κατα τις 12 το βραδακι.
Οπως ελεγε ενας γερμανος, δε θυμαμαι πως τον λενε, "λεγε λεγε κατι μενει". Αν παρεις ενα αδυναμο ατομο λογω ψυχολογικων παραγοντων και ηλικιας και απειριας και του τριβελισεις το μυαλο, εχεις πολλες πιθανοτητες να τον κανεις να πιστεψει αυτο που του λες, η τουλαχιστον να αρχισει να αμφιβαλλει, ετσι δημιουργουνται υποκουλτουρες κινηματα αιρεσεις και αλλα πολλα. Ετσι ενας Χιτλερ εκανε ολοκληρο εθνος φονιαδες! Δε μπορεις να κανεις εσυ τον εαυτο σου μπαι με το ζορι?
Πες οτι εχεις μια ταση μεσα σου, οπως ειχανε απο οτι φαινεται (γιατι τπτ δεν ειναι ντε φακτο) τοτε οι Γερμανοι φονικα ενστικτα. Με το ζορι να ανακαλυψεις τα φονικα σου ενστικτα? Και χωρις να στο επιβαλλει κανενας Χιτλερ, παρα μονο το μυαλο σου? Και αποδεικνυεται οτι ακομα και η αμφιβολια να σου μπει μονο δηλητηριαζει τα παντα χωρις να σκοτωνει τιποτα!