Originally Posted by
ΧωρίςΣκιά
Lonely , συγνώμη άμα γίνομαι αδιάκριτος αλλά οικογένεια δεν έχεις ? Είχες πει σε καποιο παλιότερο post οτι έχεις και εναν αδερφό , έχεις πει στην οικογένεια σου τίποτα? Ολοι οι άνθρωποι εδώ πέρα έχουμε τα όρια μας , αμας χρειαστείς βοήθεια στην χειρότερη περίπτωση δεν μπορούμε να τρέξουμε για να σε βοηθήσουμε , συνετό θα ήταν να πεις σε κάποιον κοντινό συγγενή τι γίνεται , αυτό που σου κάνει ο σύντροφός σου είναι έγκλημα και ειναι μια διαταραγμένη προσωπικότητα , είπαμε είναι ενα forum αλλα εγω προσωπικά δεν μπορώ να κάθομαι σταυρομένα τα χέρια .Πρέπει να έχεις και συ κάποιον γνωστό μια φίλη , πρέπει να τους πεις τι γίνεται να ενημερώσεις κάποιον έμπιστο να τρέξει όταν το χρειαστείς .Καμία οικογένεια δεν θα καθόταν με σταυρομένα τα χέρια πάνω στο θέμα , μάλλον δεν τους έχεις ενημερώσει και αυτό είναι οτι χειρότερη βλακεία μπορεί να έχεις κάνει , δεν είναι ντροπή οτι συμβαίνει , εγώ είμαι περήφανος για σένα μόνο και μόνο επειδή το έβγαλες απο μέσα σου ακόμα και σε ενα forum υποστίριξης αλλα έχει και τα όρια του .Δεν τον προστατεύεις με αυτό που κάνεις , ίσα ίσα χειροτερεύεις τα πράγματα εις βάρους σου , άμα τον αγαπούσες θα έχεις κάνει το βήμα να αναφερθεις σε κάποιο ειδικό για να αρχίσουν να αλλάζουν τα πράγματα , δεν πρόκειτε να αλλάξει κάτι έτσι . Άρχισε επιτέλους να μιλάς ! Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνη σου , μίλα στην οικογένεια σου !