Originally Posted by
Tomhet
Αν γυρίσεις πίσω και διαβάσεις το μήνυμα μου θα δεις οτι μίλησα πολύ ήπια, με διάθεση να βοηθήσω να προβληματίσω και να κάνω την θεματοθέτρια να συνέλθει όπως πιστεύω πως όφειλε να κάνει.
Δεν υπήρχε τίποτα το προσωπικό στο πρώτο μου κείμενο, αλλά οταν η άλλη απαντά προσωπικά για εμένα για την ζωή μου για τους γονείς μου, πράγματα τα οποία δεν έχουν καμία βάση και καμία σχέση με το θέμα, συγγνώμη αλλά απο εκεί και πέρα εστιάζω αλλού.
Δεν ύψωσα κανένα δάχτυλο και αντί αυτού θα σου πω και εσένα πως αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε μιά σχέση που προβληματίζεσαι σχετικά με το εαν θα φας μπάτσους κάποια στιγμή, τι να σου πω...ναι είσαι και εσύ χαζή. Σε προσβάλω? Δεν έχει σχέση με το εαν είχα εγώ αυτοέλεγχο πάντα η όχι...θεωρώ πως απλά έχει να κάνει μια έναν προβληματισμό και με μια διεργασία που θα έπρεπε να έχει γίνει πολύ πριν φτάσεις στο σημείο να ρωτήσεις άλλους για την γνώμη τους πάνω στο θέμα.
Νομίζω πως εστίασες στον χαμό mnimonio. Δεν σε αδικω αλλά καλύτερα να δεις το αρχικό μου ποστ και την απαντηση που πλεον εχει σβησει πριν πεις οτι ειμαι κακος.