Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by Pappas10
Αναρωτιέμαι αν έγραψες ποτέ σου έκθεση ρε Δημήτρη ή έπαιρνες απαλαγή. Το θέμα δεν είναι αν απαντάς ή όχι και που αλλά πως το να απαντάς στις ερωτήσεις που διατυπώνονται σε κάποιον άλλον δεν συνάδει με την θέση σου περί \"δικαιόματος στην ελευθερία της έκφρασης\" αφού εσύ ο ίδιος το καταστρατηγείς προλαβαίνοντας την απάντηση του άλλου.
Και για να απαντήσω και στα επόμενα σου σχόλια, φυσικά και οφείλεις να σέβεσαι τις θεωρίες σου για να τις υποστηρίξεις. Δεν μπορείς να εμφανίζεσαι θεωρητικά υπέρμαχος αλλά μόλις δεις κάτι που δεν σου πάει να αλλάζεις συμπεριφορά.
Τέλος, σ\' ευχαριστώ που μου θύμισες τους κανόνες του φόρουμ (έπεσες στην παγίδα). Βλέπεις;;;... ΚΑΝΟΝΕΣ. Αλλά προφανώς όπου σε βολεύει τους ακολουθείς... κατάλαβες γιατί γίνεσαι αστείος;;;
Ας απαντησω σε αυτο το κομματι γιατι τα υπολοιπα δεν χρηζουν σοβαροτητας.
Στην εκθεση ημουν μπομπα, οπως και ιστορια.
Μαθηματικα - φυσικη σκραπας.
Στην συνεχεια εγινα και μεντορας στο πως να αλλαζω μια κουβεντα και να την φερνω στα μετρα μου.
Σημερα διαπιστωνω οτι υπαρχουν και αλλοι καλυτεροι απο εμενα. Ευχαριστως να σε παρακολουθω για να σε φτασω καποια στιγμη.
Λοιπον καταστρατηγω το δικαιωμα του αλλου να απαντησει....
Αληθεια πως εβγαλες αυτη την εντυπωση μπορεις να μου πεις???
Λιγο πιο πανω η Λιμπερ απαντησε, η οτι ειχε να πει το εκανε χωρις να νιωσει ολα αυτα τα δικα σου τα κουλα.
Θα σου πω το εξης,
οταν πας να βγαλεις απο την μυγα ξυγκι, δεν ειναι κακο, αλλα τουλαχιστον να το κανεις με στυλ που να φαινεται οτι υπαρχουν σε αυτα που λες ψηγματα αληθειας....
Χεσε με εμενα και αν θα με πεισεις υπαρχουν ομως και τριτοι που σε διαβαζουν, δεν ειναι κριμα να πηγαινουν στραφι αυτα που γραφεις????