για καποιους τα βασανα και τα δυσκολα και τα απιθανα και τα κυνηγημενα και τα κρυφα και τα δραματικα ειναι χαρα, δεν αμφιβαλλω, δεν παυουν ομως να ειναι κατ' ουσιαν βασανιστικα.
Printable View
για καποιους τα βασανα και τα δυσκολα και τα απιθανα και τα κυνηγημενα και τα κρυφα και τα δραματικα ειναι χαρα, δεν αμφιβαλλω, δεν παυουν ομως να ειναι κατ' ουσιαν βασανιστικα.
αλλα και η χαρα οταν εισαι μαζι, η ηδονη, η λαχταρα, το παιχνιδι, το παθος, ο ερωτας, η πληροτητα επειδη εισαι με τον ανθρωπο που θελεις και σε θελει, οχι επειδη ειναι δυσκολο...
αλλα ναι, ολες οι δυσκολιες βασανιζουν...
διαλεγεις το βασανιστηριο σου στην ζωη, οταν υπαρχουν δυσκολιες....
when the going gets tough, the though get going...
Κακά τα ψέματα, το ερωτικό πάθος, αν όχι το γεννάνε πάντως σίγουρα το τρέφουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες. Αλλιώς, έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.
Δεν λαχταράς τον άλλον σαν τρελός, όταν τον έχεις κάθε μέρα δίπλα σου στο κρεβάτι!
Από κει και πέρα, ο καθένας επιλέγει αν θέλει ή δε θέλει να ζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή του. (Όχι βέβαια ότι είναι πάντα θέμα επιλογής, λέμε τώρα).
Υπάρχουν κάποιοι που κατάφεραν να μην ερωτευτούν ποτέ.
Προσωπικά δεν τους ζηλεύω καθόλου.
..........................................
ταξιδακια στον Αγιο Σωστη, τον Αγιο Ραφαηλ, με τα ΚΑΠΗ :P σορρυ για το τρολαρισμα εχω τρελα κεφια σημερα!! ειμαι στα απ της κυκλοθυμιας μου, ελπιζω να αργησω να πεσω :p
Zηστο αφου το θες νεαρε, και ρεμ ευχαριστουμε για τις ευχες, ετσι με εναν παππου ολες μας!!!!!!!!! μπουχεχεχεχεχε!!!
Προσπαθώ να βάλω μια φατσουλα και δεν μπορω απο το ταμπλετ!!άντε καλό έρωτα να έχετε :-)
τον κεραση με μια μεγαλυτερη τον βλεπεις?? χμμ δεν το ειχα σκεφτει.. εγω θα ελεγα οτι κανα μικρο και ανηξερο μπορει να ξεγελιοταν να του καθοταν..!
ο κερασης δεν εχει περιθωρια για μεγαλυτερες , ουτε ηλικιακα ουτε ποιοτικα.....
η ευχη ηταν για θυελλωδεις ερωτες με τελειο σεξ και φοβερη παρεα, ανεξαρτητως ηλικιας. οπου τα βρειτε ο καθενας σας. αρκει να σας θελουν κι οι αλλοι ε?:rolleyes:
και να μην ζηλευεις τις μεγαλυτερες που εμπνεουν τετοιους ερωτες.
αν δεν ηταν με αυτες, δεν σημαινει οτι θα ηταν μαζι σου...
μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια!!! γιατι αν απευθυνεσαι σε μενα δεν ειμαι ανθρωπος που ζηλευει!!! οσο για τις ευχες ευχαριστω ευχαριστω καλοδεχουμενες!! μενει να τεσταρω αν ο μελλον συζυγος μου ειναι φωτια στο κρεβατι!! θα μαθω συντομα ελπιζω!!!! χαχαχα!!!
Λοιπον κοριτσια..θελω συμβουλες.
εγω εχω συντροφο και ειμαι πολυ ικανοποιημενη, και στα δικα σου το συντομοτερο:o.
επιφυλασσομαι να ζηλεψω οταν θα μεινω μονη :p
για τα υπολοιπα, μπορει να μην εισαι ζηλιαρα, αλλα δειχνεις το εντελως αντιθετο και μαλιστα περιπαθως!ισως μια αντιφαση ακομα?
καλη τυχη με τον μελλοντα συζυγο :)
Αμα σε λέω εγω οτι εδώ έχουμε το αρλεκιν : ''Στον λευκό τον Πύργο πήρα τα φιλιά σου'' χαλλλλαρα να πούμε!
Α ρε Αμην,σε 10 μερες,παλι εδω σε κοβω να γραφεις