μου λεει πως αν ανοιχτω στο γιατρο θα με κλεισει στο ψυχιατρειο και γενικα μου λεει να μην εμπιστευομαι κανεναν ουτε εδω ουτε στην εξω ζωη.. οτι μονο αυτη ξερει τι χρειαζομαι
Printable View
μου λεει πως αν ανοιχτω στο γιατρο θα με κλεισει στο ψυχιατρειο και γενικα μου λεει να μην εμπιστευομαι κανεναν ουτε εδω ουτε στην εξω ζωη.. οτι μονο αυτη ξερει τι χρειαζομαι
οτι κανεις δε θελει το καλο μου
και μου λεει πως ολοι με μισουν και θελουν να με εκμεταλλευτουν
Μιλα της. Λεει τοσα πραγματα, εχεις και εσυ να της δωσεις απαντησεις. Αφου φοβαται τοσο, εξηγησε της οτι στο γιατρο θα πας γιατι αυτος ειναι ο καταλληλος να σε βοηθησει με τα φαρμακα σου και επειδη υποφερεις πολυ στο σπιτι, χρειαζεσαι τη βοηθεια του.
Η φωνη ειναι τρομαγμενη και προσπαθει να τρομοκρατησει και σενα. Καθησυχασε την να ηρεμησει λιγο.
μπααα με νευριαζει και μετα δεν μπορω να ηρεμισω
Ενταξει ειναι λιγο σπαστικια η καημενη, αλλα ειναι σπαστικια επειδη ειναι τρομοκρατημενη μην παθετε τιποτα και εσυ και αυτη. Αμα δεν την καθησυχασεις, θα συνεχισει τη γκρινια. Θελει λιγο κουπεπε κι αυτη, τι να κανει?
Βασικα τετοια ωρα μπορει να θελει και κανενα νανουρισμα.
@σαβ ωραιο αυτο!
λεω να κανω προσπαθεια για υπνο σε λιγο ας ελπισουμε οτι θα καλμαρει αλλιως θα παρω ταβορ
θενκς
Καλοπιασε την ομορφα, ολα θα πανε καλα αυριο, δε χρειαζεται να ανησυχει τοσο.
Καληνυχτα!
παιδια καταθλιψη..
η ζωη μου ειναι σκατα παλι
νομιζα οτι το ειχα ξεπερασει
αλλα τελικα δεν φευγει ποτε
Γεια σου εσωτερική!!
Η κατάθλιψη πολλές φορές είναι αποτέλεσμα της ψύχωσης και των δυσκολιών που φέρνει.
Είσαι από τα άτομα που νομίζω ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο εδώ μέσα.
Είδες κάποια βελτίωση στα συμπτώματα με το Leponex? Εχεις φωνές που είναι επικριτικές και σκληρές απέναντί σου;;
Όχι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εγώ είμαι η τρελή που πρέπει να παίρνω φάρμακα
Όλη η κοινωνία είναι τρελή
Εμένα μου την έφεραν
Πάρτα και φάτα
Αισχος!
Εμένα κυνηγάνε μετά
Αυτο λεμε εσωτερικη δεν υπαρχει ψυχικα ασθενησ
Η ναταλια θελω να μου πει αποψη υπαρχει η δεν υπαρχει
Που εισαι ναταλακι ζεισ;