α σορρυ! δεν χρειαζεται να τις ξερει γιατι οσο και να σαγαπαει εκτιμω οτι δεν πρεπει..θα φρικαρει! οποιος δεν περναει κατι τετοιο δεν κτλβνει!!
Printable View
α σορρυ! δεν χρειαζεται να τις ξερει γιατι οσο και να σαγαπαει εκτιμω οτι δεν πρεπει..θα φρικαρει! οποιος δεν περναει κατι τετοιο δεν κτλβνει!!
αν λοιπον καταλαβα καλα δεν εχετε ψυχοσωματικα! το θεμα σας ειναι μηπως και τρελαθειτε? τι ειναι αυτο ρε γμτ που μας εχει βρει ολους? εγω ναι μεν δεν εχω τετοιες σκεψεις αλλα απο την αλλη νιωθω σχεδον μονιμα "καπως", ατονια, μια αισθηση "τσιτας" ειδικα μετα το φαγητο, ευερεθιστοτητα, ελαφρες ζαλαδες, ψιλοαρνητικες σκεψεις (οτι κι αν ποτε δεν περασει? οτι αν ειναι παθολογικο κλπ) εν ολιγεις χαλια...
Εγώ μόνιμη αγωνία,άγχος,φόβο,ταραχη,Τσ ιτα..φόβο τρελλας..αλλά μου παν οτι επειδή απορυθμιστηκε ο θυρεοειδής μου,γι αυτό τα έχω αυτά..τρεμουλα το πρωι..σκατά.. Είμαι περιεργη ,αν ρυθμισω τον θυρεοειδή θα περάσουν όλα αυτά;;για να δουμε...πάντως τώρα επειδή μου δίνουν Ένα χαπι για την καρδιά ηρεμεί όλο μου το σωμα..
εισαι υπερ η υπο? γιατι απορρυθμιστηκε? λαθος αγωγη?
Έχω υπερθυρεοειδισμό...το καλό είναι οτι ρυθμίζεται...μου έδωσε ο γιατρός πολλή τ4..οποτε ανεβηκε πολύ κ αυτό φέρνει ταραχή..
τα ψυχωσωματικα ειναι πτεσματα μπροστα στους φοβους....
παρηγγειλα ενα βιβλιο του MR.Who..λεγεται "πως ξεπερασα το αγχος" ..μεσα εκει γραφει τα παντα..
αντε να δουμε...
Το παρηγγειλες? Θα σε βοηθησει,κι εμενα με βοηθησε! Πως εισαι σημερα?
σημερα νιωθω πιο ηρεμη..μαλλον επειδη παιρνω τα αντιθυρεοειδικα φαρμακα 2 μερες τωρα κ ηρεμησαν το τερας.(τον θυρεοειδη)..
ανακουφιστηκα διοτι με πηρε τηλ η ψυχοθεραπευτρια μου κ μου ειπε οτι ο θυρεοειδης προκαλει χαοτικη κατασταση κ οτι το εχει κ αυτη..εχει κ αυτη υπερθυρ.σαν εμενα..
οποτε εχω ελπιδες..?τι λετε?
Ελπιδες παντα ειχες,απλα μεσα στην απογνωση σου δε τις εβλεπες. Ο καιρος και τα φαρμακα θα σε επαναφερουν συντομα, μη φοβασαι τπτ!
ΝΑΙ..πηρα τον ψυχιατρο κ μου πε οτι πελον δεν εχει καμια δουλεια ..κ οτι δεν ειναι ψυχολογικο(καλα οχι οτι δεν εχω ψυχολογικα..) αλλα οτι ειναι οργανικο το προβλημα μου.
ρε παιδια εχω κανει 14 χρονια ψυχαναλυση κ ψυχοθεραπεια...
τεσπα..δε ξερω...μου πε οτι θα ηρεμησω μολις ρυθμιστω.
ευτυχως..κ η αποπραγματωση απο την αυξηση της αρτηριακης πιεσης ηταν..με το που μου δωσαν το χαπι της καρδιας κ επεσε η πιεση μου..σταματησε κ η αποπραγματοποιηση.
Ε τοτε ειναι καθαρα οργανικο το προβλημα,οκ με την αγωγη συντομα θα στρωσεις τελειως!
το πρωτο πραγμα που ρωτουν οι ψυχιατροι ειναι αν τυχον υπαρχει καποιο θεμα με τον θυροειδη τους ασθενους, εγω πχ ειμαι υποθυροειδικος
ναι...αλλα διογκωνει τα προβληματα μας το θυρεοειδης?ή ενα βλαμμενο μυαλο?η κοτα εκανε το αυγο?ή το αυγο την κοτα?