παίρνω μωρε καραμελες αλλά τίποτα....αν συνεχισει σκεφτομα να παω σε γιατρο αλλα ηθελα να το αποφύγω....
Printable View
παίρνω μωρε καραμελες αλλά τίποτα....αν συνεχισει σκεφτομα να παω σε γιατρο αλλα ηθελα να το αποφύγω....
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί νιώθω έτσι...έχω την ταινία μου, έχω τη σοκολάτα μου, δεν θέλω κάτι άλλο τη δεδομένη στιγμή...γιατί δεν μπορώ να χαρώ;
Χα χα Macgyver, άστα να πάνε όντως μόνο όνειρα είδα...συγκεκριμένα είδα ότι με πήρε τηλέφωνο μια κοπέλα αντιπρόσωπος εταιρείας καλλυντικών για να μου πει ότι ήρθαν τα προϊόντα που παρήγγειλα (αυτό είναι αλήθεια, όντως τα παρήγγειλα αλλά δεν ήρθαν ακόμα)...τώρα πήρα το πρωινό seroquel αλλά μικρότερη δόση από τη βραδινή, το βράδυ μου την διπλασιάζει ο γιατρός για να μην βλέπω εφιάλτες...Το έπαιρνες κι εσύ; Ανοίγει και την όρεξη;
Το πηρα ( 25 mg ) για 20 μερες , σε 7 μερες κοπασε καπως η υπνηλια , αλλα το σταματησα γιατι ετρωγα ΠΟΛΥ . ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ . Ειναι βαρυ φαρακο , μονο για σοβαρες περιπτωσεις .
Εμ, δυστυχώς η δικιά μου σοβαρή είναι όταν φτάνω στο σημείο ν' αυτοτραυματίζομαι...και μιας και το ανέφερα μ' ενοχλούν τα σημάδια που έχουν μείνει στους καρπούς...εγώ παίρνω 125 mg την ημέρα αλλά από ποσότητα τρώω φυσιολογικά, αδυναμία στις σοκολάτες είχα πάντα...αλλά έχουν πολλές θερμίδες οι άτιμες, αυτό είναι το πρόβλημα...Πάντως που να έπαιρνα το aloperidin αντί για το seroquel χθες, θα κοιμόμουν πάνω στο πληκτρολόγιο... :p
Τι να πω , αμα τα χρειαζεσαι , δεν μου πεφτει λογος . Εγω τα πηρα για να κοψω τα ζαναξ , αλλα οχι με τιμημα να γινω αλλος τοσος . Θα προτιμησω τα λυρικα , πολυ πιο ελαφρα , αλλα υποκαθιστουν ως ενα βαθμο τα ζαναξ , δεν ανοιγουν την ορεξη , και δεν φερνουν παρα λιγη υπνηλια .
Kρυωμα ειναι , κρυολογημα , δεν μπορεις να το επισπευσεις , fleur , οχι στην αντιβιωση .
ως σας μερσω :*
Κι εγω , αντιμερσω !
http://www.in2life.gr/wellbeing/heal...ai-ioseis.html
Fleur , για ριξε μια ματια , για το κρυλογημα .