7/10 αδερφέ είναι το 99% των γυναικών!
Printable View
7/10 αδερφέ είναι το 99% των γυναικών!
Why, δεν σε έχω δει να σου πω αν είσαι ωραίος αλλά τα είπαμε και στο άλλο θρεντ, ο άντρας δε χρειάζεται να είναι ωραίος αλλά γενναίος! Κι εσύ έξυπνος φαίνεσαι.
Έτσι μου φαίνεσαι, ότι είσαι έξυπνος. Πόσο είσαι;
Ξέρω πολλές κοπέλες που αρέσουν στους άλλους χωρίς να αρέσουν στον εαυτό τους.
Αν σου πω ότι όταν πας 30 θα γελάς με αυτά που λες τώρα κι όταν πας 40 θα κλαις, μάλλον δεν βοηθάω και πολύ. Η μόνη "συμβουλή" που μπορώ να σου δώσω με το θάρρος της συνομιλίας μας είναι να αρχίσεις να ανοίγεσαι. Ανοίγεσαι καθόλου ή περιμένεις να στην πέσουν;
προφανως και συμβαινει κ αυτο γιατι η οπτικη του καθενος ειναι διαφορετικη!αλλιως ειμαστε στα δικα μας ματια και αλλιως στων αλλων ..απλα μια κοπελα που εχει αυτοπεποιθηση γιατι γνωριζει καλα τον εαυτο της πουλαει περισσοτερο να το θεσω καπως ρηχα ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω..αυτο ομως π λες εσυ εχει να κανει με κατι παραπανω που λιγοι ανθρωποι μπορουν ν διακρινουν ..την καθαρη ομορφια δλδ π μπορει να μην ειναι αποδεκτη ως ομορφια απο τ ιδιο τ ατομο και αυτο εχει να κανει με το τι αντιλαμβανεται ο καθενας ως ωραιο !
Για να σου την έχουν πέσει, πάει να πει ότι κάτι λες. Επίσης, το είπαμε ξανά, μπάζα δεν υπάρχουν. Άρχισε να την πέφτεις κι εσύ παντού και ολούθε! Αν είχα μετρήσει τις χυλόπιτες που έχω φάει θα είχα γίνει μαθηματικός!