Ξανά:
Δεν είπα πουθενά ότι "θεωρεις αυτονοητο οτι χρειαζεσε τους ψυχολογους κ μετα τους θαβεις" αλλά αν βρεις το/α σημείο/α στο οποίο το λέω αυτό, δείξτο μου να το δω και εγώ, δεν φαντάζομαι να έχεις πρόβλημα σε αυτό. Ότι κάποιοι εξ αυτών είναι ηθικοί και κάνουν σωστά τη δουλειά τους, το συζητάω - παρότι δεν μου έχει τύχει εμένα κάποιος τέτοιος [καλός ψυχολόγος/ψυχοθεραπευτής], πιστεύω όμως ότι "κάπου" θα υπάρχουν και καλοί ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές. Για τη μεγαλύτερη μερίδα όμως εξ αυτών προτεραιότητα έχει - κατά την άποψη μου - η κονόμα μέσω της διαιώνισης της θεραπείας με τις αισχρές πρακτικές τις οποίες καταγγέλω στην ανάρτηση. Και γι' αυτό προτείνω την αυτοπρόστασία των θεραπευομένων με τα μέτρα που προανέφερα (να μην μοιράζονται τα σώψυχα τους μέχρι να αποκτήσουν μια ιδέα σχετικά με τις ηθικές αξίες τους, μηνιαία εκκαθάριση, προσυμφωνημένη ηχογράφηση των συνεδριών καθώς και της αρχικής γνωριμίας, να ζητάνε τεκμηριωμένο σχέδιο δράσης με όλες τις ενέργειες μέχρι την αποθεραπεία τους).
Εγώ λοιπόν αλεξανδρος_77, προτείνω να απαντήσεις "σε κάτι" έστω από αυτά που σε ρώτησα νωρίτερα στη σελίδα 10 των σχολίων. Π.χ.:
1. Γιατί τόση προστασία [για τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές] αλέξανδρος_77;
2. Εξήγησε μου για ποιό λόγο είναι πιο σημαντικές οι ανάγκες/επιθυμίες των ολίγων (ψυχολόγων/ψυχοθεραπευτών) από τις ανάγκες/επιθυμίες των πολλών (θεραπευομένων).
ή αν δεν θες σε αυτά, στα παρακάτω:
3. Πάρε μια σαφή και τεκμηριωμένη θέση απέναντι στα όσα γράφω (θα εξηγήσεις δηλαδή και γιατί υιοθετείς αυτές τις θέσεις όπως έχω ήδη κάνει εγώ... δεν θα εκτίθεμαι μόνο εγώ ενώ εσύ το παίζεις αναποφάσιστος) ώστε να ξέρω, έξι μέρες, για ποιό λόγο είσαι εδώ κάθε μέρα ασκώντας κριτική στα όσα γράφω.
4. Τα συμφέροντα σου στο να υποστηρίζεις/προστατεύεις τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές τα αρνείσαι... όμως δεν παίρνεις και μια σαφή θέση υπέρ των όσων λέω.
5. Ότι και αν σχολιάσω σε ενοχλεί... αλλά εξακολουθείς να επιστρέφεις καθημερινά προκειμένου να διαβάσεις τα όσα γράφω και να μου ασκήσεις κριτική.
6. Δεν υποστηρίζεις όπως λες τους ψυχολόγους/ψυχοθεραπευτές μεν,... αλλά ασκείς κριτική σε όσα λέω δε.
7. Δεν διαβάσες την ανάρτηση μεν [12-01-2016, 23:52 "βαρεθηκα να διαβασω ολα αυτα τα κατεβατα"] και είναι δικαίωμα σου, γιατί δεν υποχρέωσα κανέναν να μπει στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να τη διαβάσει,... αλλά έξι μέρες τώρα επιστρέφεις ξανά και ξανά για να ασκείς κριτική ενώ παράλληλα δηλώνεις "αδρανής".
8. Δηλώνεις ότι "εγω βρισκομαι στο πιο ουδετερο σημειο σχετικα με το θεμα αυτο μου ειναι παντελως αδιαφορο",... αλλά για σένα το "ουδέτερος" σημαίνει να ασκείς κριτική σε όσα λέω. Πως είναι το "αρνητικό σημείο" δηλαδή αλέξανδρος_77;
9. Δηλώνεις ότι "αν καπιος ηταν φιλος μου θα τον προστατευα αν δεν ηταν θα εμενα αδρανης",... και ενώ δεν είμαι φίλος σου, μόνο αδρανής δεν μένεις αφού την κριτική την έχεις για "ψωμοτύρι". Που είναι η "αδράνεια" την οποία αναφέρεις αλεξανδρος_77;
Με εξαίρεση την παρενόχληση (ή αλλιως "πρόγκα" για να συννενοούμαστε), καθώς και τη λάσπη εναντίων των γραφομένων μου, δεν βλέπω άλλο λόγο για τον οποίο μπαίνεις στην ανάρτηση για να "διαβάσεις" μεν... αλλά καταλήγεις να ασκείς κριτική δε έξι μέρες τώρα.
Ενηλικιώσου και πάρε ΜΙΑ υπεύθυνη θέση και υπερασπίσου τη με οτιδήποτε επιχειρήματα σκεφτείς.
Είσαι υπερ του κειμένου της ανάρτησης ή κατά και γιατί; Αν διαφωνείς σε συγκεκριμένα σημεία πες μας ποιά είναι αυτά, και γιατί διαφωνείς αλεξανδρος_77.
Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό στο να προστατεύουν τα συμφέροντα τους οι θεραπευόμενοι έναντι άθλιων πρακτικών που εφαρμόζονται από κάποιους ανήθικους θεραπευτές - όπως και αναφέρω στην ανάρτηση - για την οποία δηλώνεις "βαρεθηκα να διαβασω ολα αυτα τα κατεβατα" μεν,... αλλά δεν υπολείπεσαι κριτικής δε.
Πάρε μια θέση να σε αντιμετωπίσω σοβαρά...
Όχι "όπου φυσάει ο άνεμος"... αλλιώς πες το μας ότι είσαι "όπου κάτσει η μπίλια" για να ξέρουμε και τι στάση να κρατήσουμε απέναντι σου.
Το να παίρνει κανείς υπεύθυνη θέση είναι ανδρικό χαρακτηριστικό ε;
Αποφάσισε αλεξανδρος_77,... "ή παπάς ή ζευγάς".
Όχι αναποφάσιστος μεν,... ασκώ κριτική δε.
Μπορεί όμως και να είσαι απλά εναντίον όσων γράφω. Επάγγελμα ή hobby σου η παρενόχληση δηλαδή. Δικαίωμα σου... υποθέτω.