Εσύ τι πιστεύεις ότι θα σου απαντούσα?
Printable View
Θεωρείτε πως κάποιος άνθρωπος ωραίας εμφάνισης,μπορεί να έχει μείνει παρθένος?
Ή είναι αποκλειστικά ''προνόμιο'' των μη ωραίων?
Ανοιχτοχρωμος, ψηλος, δεμενος με λιγη κοιλιτσα, αραια μαλλακια κι αυτες τις ωραιες ρυτιδουλες που εμφανιζονται οταν καποιος συνηθιζει να γελαει με τα ματια που παραδοξως αλλαζουν χρωμα απο μπλε σε πρασινο και γκρι.
Με καθε ανθρωπο που ερωτευομαι αλλαζει και το προτυπο :ρ
Αυτο που με σερνει απ τη μυτη ειναι το χιουμορ ομως. Ειναι πολυ κλισε, αλλα γελαω δυσκολα, κι οταν καποιος το καταφερει αυτο... <3
αυτές οι ρυτίδες καθώς γελάει και μένα μαρέσουν πολύ.. λεπτομέρεια, αλλα όντως είναι όμορφο κάτι τέτοιο..
όπως και το χιούμορ πολύ σημάντικό.. και οι απόψεις.. άνετα θα έκανα κάτι με κάποιον μέτριο σε ομορφιά αν με γοήτευε με τον χαρακτήρα του και μαρεσαν οι απόψεις του!! άνετα όμως !!!!
Ένας ντροπαλός άνδρας,έχει πέραση?
Και αν ναι,που?
το να εισαι ντροπαλος , υποψην , ότι αρεσει αλλα με καποια ορια..
αν ντρεπεσαι να κανεις την πρωτη κινηση, καταλαβαίνεις οτι ειναι ένα θέμα. με την εννοια ότι δεν θα μπορέσεις να την προσεγγίσεις για να εχει την ευκαιρια να σε μαθει.
στην πορεια, καποιες στιγμες αμηχανίας-ντροπης αρέσουν , δειχνουν ατομο συναισθηματικο, κατι που αρεσει σε μας τις γυναικες..
και μην περιμένεις να έρθει μια κοπέλα να στην πέσει στα ίσα.. δεν είμαστε αμερική εδώ.. δύστυχως ή ευτυχώς..
Είναι μεγάλο θέμα αυτό με την πρώτη κίνηση. Όσες φορές προσπάθησα να μιλήσω σε κοπέλα, δε μου βγήκε με την καμία και διαπιστώνω οτι κοροϊδεύω τον εαυτό μου κάθε φορά δυστυχώς.
Αρέσουν αυτές οι στιγμές; Εγω έχω φάει χυλόπιτα σε ραντεβού εξαιτίας απ'αυτά.:(
WhyAlwaysMe?, έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο η troxia εδώ. Στην Αμερική και Αγγλία στην πέφτουν γυναίκες. Εδώ Ελλάδα, ΔΕΝ.
Κι εδω την πεφτουν πρωτες οι κοπελες. Λιγοτερο συχνα φανταζομαι απο εξω αλλα νομιζω σιγα σιγα ολο και περισσοτερο. Μου χει συμβει 2-3 φορες σε διαστημα χρονων βεβαια και δεν με θεωρω κατι ιδιαιτερο εμφανισιακα. Οποτε συμβαινει μεν αλλα λειτουργειστε σα να μην ;).