Συμφωνω απόλυτα. Και σε μια όμορφη και χαζή ειναι μεγάλο μειον (-).
Printable View
Πφ archangel τι περιμένεις να σου απαντησω; Να σου περιγράψω ποσο φίνο γκομενακι ειμαι; Δεν πρόκειται, θα το πάρουν πρέφα όλοι και θα εχω το ίδιο προβλημα με τον why, θα μου τη πέφτουν πιο πολλοί ανεπιθύμητοι. Κουράζομαι με το ποταπό τους θράσος -_-
Μιλαμε κλαίω χαχαχα
Δηλαδή για να καταλάβω...εσυ κανεις ολα αυτα τα ποστ για να συμφωνούμε σε ολα μαζι σου και να επιβεβαιώνουμε κάθε φορά την ιδια θεωρία οτι οι όμορφοι πανε με όμορφους και οι ασχημοι με άσχημους κλπ απλα με διαφορετικο τροπο και για να σου κανουμε ενθαρρυντικά σχόλια τύπου "πάμε why μπροστα λιωσε στα γυμνάστρια μαμησε ολες τις όμορφες εχεις δίκιο εισαι θεός"; Αυτο καταλαβαίνεις ως υποστήριξη; Γιατι αν οοοοολη αυτη την προσπαθεια ποσων μελών κι ας μας σπας που κ που τα νευρα εσυ την εκλαμβάνεις σαν κατι άλλο περα απο υποστήριξη τι να πω με απογοητεύεις.
Οχι καλε μου why δεν υπαρχει κανενα νοημα που δεν πιανω εγω εσυ αγνοεις το μεγαλυτερο ποσοστο οσων σου λενε και δεν πιανεις τιποτα. Τι σου ακυρώνουν αγόρι μου πας καλα; Αν ηταν στο χέρι μου θα σου τυλιγα με φιόγκο ολες τις πιο όμορφες του κόσμου πακέτο και θα σου τις έφερνα στη πόρτα σου. Τι ζητάς απο εδώ; Αυτο; Τι θέλεις να ακούσεις; Η απαντηση θα επρεπε να ηταν "την αληθεια". Αλλα οοοχι εσυ θέλεις ενα φόρουμ που όλοι θα επιβεβαιώνουν σαν ηχώ τα δικα σου.
Συγνώμη κι όλας ρε why αλλα λες εσύ για αρνητισμο; Τετοιους τύπους με μια φίλη τους φωνάζαμε "Μαρθα Βουρτση". Το νικ σου ειναι κυριολεκτικά "γιατι παντα εγω/γιατι σε μένα", ο ορισμός της κλαψομ*νιασης.
Το νικ μου,προέρχεται από αυτόν εδώ:
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/...x615_large.jpg
Δεν εχει σημασία απο που προέρχεται κανει Μπαμ και ειναι φως φανάρι γιατι το επέλεξες. Απάντησε μου στην τελευταία μου ερώτηση: Αν ολα τα μέλη του φόρουμ σου δώσουν την ευχουλα τους να πας με όμορφη τοτε θα γινει πραγματικότητα;