ωραια αμ συνεχισουμε τα παλια πως θα βαλουμε αρνατβεν και κιουμπ?και πως θα εξαφανισουμε γουαι και αδ?
Printable View
ωραια αμ συνεχισουμε τα παλια πως θα βαλουμε αρνατβεν και κιουμπ?και πως θα εξαφανισουμε γουαι και αδ?
Παίζουμε παντομίμα ? χοχο
Ο why και ο αδμ ειναι πλεον χαρακτηρες του συγκεκριμενου στορυ...απλα θα γραφουμε οι υπολοιποι τα κομματια που τους αφορουν (δεν θα γινεται παντα εφοσομ δεν θα γραφουμε παντα με χαρακτηρες μεσα απο το φορουμ, αλλη φορα θα φτιαξουμε απο το μυαλο μας πχ) κιουμπ ψησου....εγω λεω σειρα: αρνταμπεν εγω κιουμπ νικ.
Εγω θελω να εχω εσενα μετα για να σγραφω μαλακιες χααχαχαχα
Τα νεα μελη μπορουν να μπουν ως νεοι χαρακτηρες στη πορεια. Η να γραφουν για τους υπαρχοντες.
Ειναι η σειρα μου αντε, παμε. Ειδαμε μια σκια στο τοιχο της σπηλιας ειπε η αρνταμπεν. Αναμεινατε :)
Η σκια πλησιαζε ολοενα και περισσοτερο και τα νευρα ολων ηταν στη τσιτωμενα, ο γουαι ειχε ετοιμασει το οπλο του. Ηταν μια γυναικα. Κοντοσταθηκε και κοιταξε αποσβολωμενη, ειδε το οπλο του γουαι αλλα δε μασησε. Τον κοιταξε ενω τη σημαδευε και ειπε "παρε το πιστολινο σου αγορακι μου, ειμαι η κιουμπ....τζεην κιουμπ"....
Ο χρόνος μετράει ναταλία.... :P
Kαι τότε ο γουάι κάνει μια απότομη κίνηση, του παίρνει το όπλο η κιουμπ και τον σκοτώνει....Το αίμα του ήταν.........
Σκοτώνω τον γουάι επειδή λείπει........
Παιδια η σειρα ειναι ναταλια κιουμπ νικ εγω ?