Originally Posted by
Natalia_sups
Σ'αγαπαει; Καποιος που σε αγαπαει σαν ανθρωπο πες μου, θα εκανε οτιδηποτε θα σου προκαλουσε με οποιονδηποτε τροπο το συναισθημα οτι δεν εισαι αρκετη...; Δεν θα επιθυμουσε να νιωθεις ομορφα και σαν ενας ολοκληρωμενος ανθρωπος; Θα εβαζε χι σε ενα ολοκληρο κομματι σου ως γυναικα; Γιατι φανταζομαι ειναι και αυτο ενα κομματι του παζλ που μας κανει να αισθανομαστε πληρεις ανθρωποι...Αισθανεσαι πληρης; Νιωθεις πως σου δινει αξια με το να σου "κανει τη χαρη" να καθεται μαζι σου; Μα ετσι ριχνεις εσυ η ιδια την αξια σου με το να καθεσαι και να το ανεχεσαι, δεν το βλεπεις;
Αν σου τα ελεγε αυτα μια καλη σου φιλη η η αδερφη σου η η κορη σου, τι θα της ελεγες; Ναι δεν δικαιουσαι να νιωθεις γυναικα κατσε μαζι του να σε κερατωνει καλα κανει; Θα το ελεγες σε καποια γυναικα που νοιαζεσαι; Ο, τι και να ειχε η πιο στραβη κουτση γκαβη να ηταν! Θα πιστευες οτι της αξιζει κατι τετοιο; Γιατι κανεις τετοιες σκεψεις για τον ευατο σου λοιπον;
Μιλαμε μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...
Βασικα εισαι μονη...μη λες οτι δεν εισαι...Αν ειχες τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ διπλα σου δεν θα σε αφηνε να νιωθεις ετσι. Θα ειχατε βρει λυσεις σε οτιδηποτε.
Και σου αξιζει κατι καλυτερο ειμαι σιγουρη για αυτο. Ξερεις τι σου το στερει; Ο φοβος της μοναξιας...
Και να σου πω και κατι; Ολοι πεθαινουν μονοι. Οταν κλεινουμε τα ματια μας δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να κανεις κανεις, το βιωνουμε ολομοναχοι οπως και να εχει. Προσωπικα το αν θα με κοιτα κανεις ενω πεθαινω μονη η οχι δεν με απασχολει. Το θεμα ειναι να εχεις ζησει μια ζωη στην οποια εισαι ειλικρινης απεναντι στον ευατο σου...αν δεν εισαι ειλικρινης απεναντι στον εαυτο σου πως θα τολμησεις αυτα που θελεις; Αυτα που θεωρεις οτι σου αξιζουν; Τι θα επιδιωξεις...; Αν δε το επιδιωξεις τι θα κανεις, θα ζεις μια ζωη οπως "πρεπει" να ειναι για τους αλλους; Νιωθεις ενοχες; Ντρεπεσαι; Φοβασαι να ξεκουνηθεις; Μην. Σε παρακαλω. Αφου δεν εισαι χαρουμενη με αυτο τον ανθρωπο...δεν θεωρεις πως μπορεις να εισαι χαρουμενη με αλλον;
Μωρε εγω σου λεω και το αλλο, μπορει να βρεις αλλον μπορει και οχι, δεν σου αρκει να εισαι ηρεμη/χαρουμενη/ειλικρινης και πληρης εσυ μονη με τη παρτη σου; Προτιμας να παιζεις θεατρο με καποιον και να τρως τη ζωη σου;
Ολοι φοβουνται τη μοναξια, αλλα δεν ειναι κατι το τραγικο...μοναξια σημαινει και ελευθερια. Ελευθερια να κανεις οτι θελεις, να γνωρισεις τον εαυτο σου και το τι θελεις καλυτερα, να αγαπησεις τον εαυτο σου, να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου.
Κι εγω ειχα εναν που με "αγαπουσε" οπως ο δικος σου εσενα...και σκεφτομουν καπως οπως εσυ...Και ηταν τοσο ΛΑΘΟΣ...ειμαι τοσο μα τοσο καλυτερα μονη μου.
Θα σου αναφερω οτι ειμαι 24, οκ, ισως θα μου πεις μιλαω εκ του ασφαλους, δεν ξερω ποσο εισαι εσυ. Αλλα θα σου πω δεν εχει και καμια σημασια η ηλικια, ξερω γυναικες και 35 και 40 και 60 χρονων να σου πεσουν τα σαγονια κατω. Γιατι αποπνεουν δυναμη...γιατι; Γιατι δεν φοβουνται τη μοναξια. Και. Κανουν οτι γουσταρουν. Και μη νιωθεις αδυναμη, εχω νιωσει και εγω αδυναμη. Απλα μεχρι να γαμηθουν ο Διας και ο Κρονος και το συμπαν σου αναποδα δεν ανακαλυπτεις τη δυναμη σου.