Θεωρητικά δηλαδή, συμφωνείς ότι τους έχουμε αποκλείσει; Σε ότι αφορά το πρακτικό κομμάτι, τι σε "κρατάει" από το να τους αποκλείσεις;
Printable View
Ναι, γιατί έβριζε και μάλιστα αισχρά, εμένα με είπε πουτανάκι και μετά σαν καλός δειλός το έσβησε όπως έκανε και τις άλλες φορές που έλεγε πουτάνες τις άσχημες γυναίκες αλλά εγώ είχα προλάβει ήδη να κάνω παράθεση και αναφορά...
Δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει το μπαν αλλά όσο καιρό και να ηρεμήσουμε κέρδος θα είναι...μακάρι να βρει κάποια όμορφη να ξελαμπικάρει και να μας αφήσει ήσυχους...
Μπα, που τέτοια τύχη...αλλά καλό είναι ν' ανακαλύπτεις το ποιόν μερικών, έπεσαν σβησίματα από τη διαχείριση στο "τι σκέφτεσαι;" γιατί δεν έφταναν τα δικά του θέματα έπρεπε να επεκταθεί και στα άλλα η λύσσα του...δεν θ' απορούσα αν δεν έψαχνε και κάτι από εδώ μέσα...τέλοσπαντων, τι ασχολούμαστε τώρα αφού λείπει άσε μην πάρουμε και κανένα πόντο εξαιτίας του...
Κύκνο, Remedy δεν πάτε να τα πείτε αλλού; Ούτως ή άλλωστε δεν σας ενδιαφέρουν αυτά που λέω επειδή όπως λέτε είναι λάθος. Άντε... μια βόλτα να ξεσκάσετε.