Πάντως, Κύκνε, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Μάρα είναι η καλύτερη του φόρουμ. Μας βοήθησε πάρα πολύ και σένα σε αυτό το θέμα και εμένα στο άλλο.
Πάντως, Κύκνε, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η Μάρα είναι η καλύτερη του φόρουμ. Μας βοήθησε πάρα πολύ και σένα σε αυτό το θέμα και εμένα στο άλλο.
Δελφινι, σβηστο το!!!!!!!!!
κοκκινιζωωωωωωωωωωωω.....
Με ρωτάει κιόλας ο πατέρας μου "εγώ δεν είμαι εδώ;" Ε, δεν θέλω να είσαι μ' αυτά που έχεις κάνει, μόνο άγχος μου προκαλείς! Χειρότερα τα κάνεις τα πράγματα!
Μπα, δεν το νομίζω, νομίζω ότι θα ηρεμήσω γιατί θα μπορώ επιτέλους να κάνω ότι θέλω χωρίς κανέναν περιορισμό...κουράστηκα να καταπιέζομαι!!! :mad: Τώρα βλέπει τηλεόραση, μετά θα θέλει να κοιμηθεί, σημασία σ' εμένα μηδέν μόνο για τους άλλους ξέρει να τρέχει και να κάνει την καλή εδώ ούτε να με φτύσει...αλλά της τα έχω πει στο παρελθόν και πολύ το ευχαριστήθηκα!
πιστευεις οτι εχεις ορια ?
σε ρωταω γιατι εγω δεν ειχα! και οταν εφυγα για σπουδες απο το σπιτι, ελεγα και εγω επιτελους θα ηρεμησω, μακρια, θα κανω ό,τι θελω κλπ, επαθα τετοια καθηλωση, απογοητευτηκα τοσο πολυ γιατι περιμενα δεν ξερω και εγω τι, που μου πηρε σχεδον πεντε χρονια να προσγειωθω και να προχωρησω...
Ασε που δεν ηξερα τι σημαινει <<περναω καλα>>... αμα ζεις για να ικανοποιεις στοχους αλλων, τρομοκρατημενος και στρατιωτακι, πως να περνας καλα?
Μετα επεσα στη λουμπα της υπερεντασης και της υπερδραστηριοτητας, που οπως λεω και πιο πανω κουκουλωνει πολλά. Και μετα πηρα τα πολλα κιλά.
Ναι, πιστεύω πως έχω δεδομένου ότι μεγάλωσα πειθαρχημένη αλλά τώρα πια σ' αυτή την ηλικία ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ! Θέλω πια να κάνω ότι γουστάρω! Π.χ. γουστάρω να τα πιω ένα βράδυ στο σπίτι; Θέλω να μπορώ να το κάνω χωρίς να με εμποδίζει το ότι δεν μπορώ γιατί θα με δούνε και θα με πρήξουν γιατί γι' αυτούς το να πίνεις στο σπίτι είναι αλκοολισμός...Θέλω να μπορώ να πιω και μετά να παρατήσω το μπουκάλι στο πάτωμα χωρίς να με νοιάζει αν θα το δει κανείς γιατί δεν θα υπάρχει κανείς να με ελέγξει...
Για να πέσω σε υπερένταση χλωμό το βλέπω γιατί δεν είμαι και πολύ ενεργητική γενικά...
Τώρα έγραψα στο word ένα μικρό κειμενάκι προς τον πρώην μου, λογικά θα του το στείλω κάποια στιγμή όταν το ολοκληρώσω κι ο Θεός βοηθός!
Εν τω μεταξύ θέλω να κοιμηθώ πάλι...
Λοιπον γεια σας παιδια.
Χρονια πολλα σε Μαριους, Μαρίες, Παναγιωτηδες κλπ
Στο θεμα μας τωρα. Λοιπον Κυκνε, δυστυχως τετοια αναντρα κατακαθια υπαρχουν αλλα μην πιστευεις πως ειμαστε ολοι ετσι. Αν με μια αμοιβαδα σαν και δαυτον κρινουμε ολο τον αντρικο πληθυσμό τότε και εμεις θα πρεπει να κρινουμε το ιδιο τις γυναικες για καθε ενα απιστο γύναιο....
Ομως δεν ειστε ολες ετσι αρα ουτε κι εμεις δεν ειμαστε ολοι ετσι. Και αν και ειμαστε σωματικα πιο δυνατοι, εσεις εχετε αλλου ειδους δυναμη που εκει εμεις (ή περισσοτεροι απο εμας τουλαχιστον) υστερουμε....
ειστε πολυ πιο πονηρες απο εμας!!!!!!!
Εχω δει γυναικες που κανουν οτι θελουν τον αντρα με τετοιο τροπο που αυτός νομιζει πως ηταν και δικη του ιδεα. Σε πονηραδα δεν σας φτανουμε ευκολα οπως εσεις δεν μας φτανετε σε μυική δυναμη ευκολα.
Κοιτα. Επειδη πολλες φορες οταν ενας αντρας πλησιαζει μια γυναικα, και το παει αργα, με τον χρονο της, αυτη παντα (τουλαχιστον σε μενα) ξενερώνει και την χανει. Ετσι προσπαθει να κανει βηματα που θα σου δειξουν πως ενδιαφερεται, θα πειραματιστει να δει μεχρι που μπορει να ακουμπησει και που οχι, αν εισαι ευκολη (για να περασει μια ωραια βραδια), ή δυσκολη (για να κανει μια ωραια σχεση) κλπ. Ετσι θα σε αγγιξει και θα προσεξει την αντιδραση σου, αν θελεις να σε αγγιξει ή οχι. Αν δει πως δεν θες το σταματαει!
Τωρα, οσο για αυτόν που κοιτουσε αλλου, μαλλον απλως ηθελε να σε χουφτωσει!!!!!
Κύκνακι σήμερα έκανα μια μεγάλη ανακάλυψη, δεν ξερω αν το ειπε κανενας ποιο πριν εδω περα αλλα οταν γινανε αυτα με τους ηλήθιους σκεψου σε τι ηλικία ήτανε αυτοι οι <<αντρες>> ? ισως εαν εμπενες μεσα στη σκεψη τους θα καταλαβενες γιατι φεροντουσαν και φερθηκανε ετσι ( αν δεν βαριεσε θα μπορουσα να σου πω περιπου τι σκευτοντουσαν, για τον γκομενο της φιλης σου σχεδον μπορω να φανταστω τι σκευτοτανε, για τους αλλους δεν ξερω τι σου κανανε αλλα αν μου πεις ειμαι σιγουρος οτι θα σου ΒΡΩ τι σκευτοντουσαν ).... ητανε σε πολλυ μικρη ηλικια και αρα ητανε πολυ μα πολλυ ανωριμοι, αυτοι που λες που κοιτουσε αλλου ο αλλος και τετοια νομιζω οτι ειχε αισθηματα κατωτεροτητας (και αυτη η ντροπη του θα εφευγε με το που του εδεινες το πρασσινο φως και καταλαβενε οτι τον θελεις αν τον ηθελες και σκεψου οτι μετα θα εβλεπες εναν τελειως αλλον εαυτο , δεν ηθελε να σου πιασει το κωλο απλα ηθελε εκεινη τη στιγμη ξες να νιωσει σαν να εισαστε ζευγαρι γιατι ειχε πολλυ καιρο να νιωσει αυτη τη στοργη και το ολο σκηνικο)
με τον πατερα σου υπαρχει το χασμα γενεων, συνηθως η γενια τους επειδη μεγαλωσε με πεινα κανονικη πεινα νομιζουνε οτι εαν εχεις να φας εισαι ο σουπερ ντουπερ ευτυχισμενος και δεν εχεις αλλα προβληματα γιατι αυτοι τοτε παλια επειδη επιβιωνανε δυσκολα νομιζουν οτι δεν υπαρχουνε αλλα προβληματα!
Καλημέρα αρχάγγελε! :)
Μου κάνουν πολύ καλό τα όσα λες, με ηρεμούν και με καθησυχάζουν κι αυτό είναι πολύτιμο για μένα κι όλοι έχετε συμβάλλει σ' αυτό και σας ευχαριστώ! :D
Κοίτα, είναι αλήθεια ότι την έχουμε αυτή την πονηράδα που λες αλλά προσωπικά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως τώρα τουλάχιστον γιατί δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τους ανθρώπους ειδικά με τέτοιο τρόπο...το πιο πονηρό που έχω σκεφτεί ποτέ μου είναι ότι το κλάμα είναι δυνατό όπλο νομίζω αλλά άχρηστη σκέψη μιας και προφανώς δεν μπορώ να κλάψω κατά παραγγελία... :p
Καλημέρα! :)
Αν θέλεις πες μου πρώτα τι νομίζεις ότι σκεφτότανε ο γκόμενος της φίλης μου και μετά θα σου πω και για τους άλλους, δεν θέλω να τα θυμηθώ όλα μαζί θα πάθω υπερφόρτιση άσχημων αναμνήσεων...
Αυτό που δεν κοιτούσε ο άλλος το είπε η Mara, όχι εγώ... :)
βλεπεις. ολα τα ειδη εχουν ενα οπλο που τα βοηθαει να επιβιωσουν, αλλα αν θα το χρησιμοποιησουν ή οχι εξαρταται απο τους ιδιους. ετσι και εμεις (οι αντρες) δεν χρησιμοποιουμαι ολοι την μυικη μας δυναμη για να παρουμε αυτο που θελουμε με την βια....