αν ξερετε μαγαζια με προσφορες για την black friday για οτιδηποτε αγορες απο πισι ,κινητα μεχρι γυαλια και ρουχα γραψτε τα εδω...
να τα βλεπουν ολοι
Printable View
αν ξερετε μαγαζια με προσφορες για την black friday για οτιδηποτε αγορες απο πισι ,κινητα μεχρι γυαλια και ρουχα γραψτε τα εδω...
να τα βλεπουν ολοι
Mariah δεν δίνονται όλα τα προϊόντα από το σάιτ. Εννοώ τα ηλεκτρονικά, για βιβλία δεν ξέρω.
Το mediamarkt δεν με αφορά..
Ρίξε μια ματιά στον Ιανό. Διάβασα πως έχει μεγάλες εκπτώσεις.
παιδια μιας και ειστε ολοι καταρτισμενοι, απο μενα περισσοτερο παντως, στα κινητα, θελω να μου συστησετε ενα κινητο για browsing και photos. Για τις βολτες μου και ταξιδια. Για να μιλαω εχω ενα οικονομικο απλο που με εξυπηρετει μια χαρα!
To Budget μου ειναι μαξιμουμ ως 100 ευρω, προσωπικα δεν θα εδινα ουτε δεκαρα τσακιστη παραπανω.
Ας πουμε με 80 ευρω ποιο ειναι το καλυτεροτερο κινητο για ιντερνετ και φωτογραφιες που μπορω να παρω τωρα? προτασεις?
καλα δεν πας και με 450 ευρω 10 μερες εξωτερικο ....εδω εγω για 15 μερες σ ελληνικο νησι χαλασα κοντα στο χιλιαρικο
και για τριημερο σ αλλο ελληνικο νησι χαλασα 300(κ κοιμηθηκα και στην παραλια την 1 μερα)
μονο τα εισητηρια κανουν καμια 250αρια και κανα 500αρι το ξενοδοχειο να φανταστω...εσυ πως θα πας μαρα δεν ξερω ?:p
ανετα πας! Ευρωπη ανετοτατα!!γυρω στα 150 αεροπλανο και γυρω στα 250 ξενοδοχειο, μαξιμουμ!! μεσω ιντερνετ και προσφορων!!!
και απο εκει και περα οσα ξοδεψω...
εγω περσυ το καλοκαιρι ξοδεψα χιλιαρικο αλλα εμεινα σχεδον ενα μηνα Γερμανια...
Στα ελληνικα νησια παραπανω απο ενα 400ευρω, ειναι far too much.
Εκτος αν κανεις ξεφρενη νυχτερινη ζωη στη Μυκονο...
αγαπητη μαρα μεχρι καμια αλβανια να πας με 450 ναι μπορει για παραπερα ουτε λογος..αντε και ρουμανια -ουγγαρια-τσεχια-σλοβακια-σλοβενια
στα ελληνικα νησια?πλακα κανεις τωρα?
ξυπνας το πρωι πινεις καφε 3 ευρω ..τρως ενα πρωινο 5 ευρω...πας για μπανιο ξαπλωστρα και καφες η μπυρα -8-10 ευρω...πας σ μπιτσομπαρο το απογευμα μεχρι το βραδυ καισ εχουν φυγει καμια 30-40 ευρω...πας τρως αλλα 7-8 ευρω και μετα πας εξοδο αλλα 30-40...........δεν φευγουν ε?
ενα water sport alla 50 για πλκα....
τεσπα με 450 ευρω δεν πας πουθενα για 10 μερες
Εχεις παει ποτε εξωτερικο? εγω παω και το ξερω! το εχω κανει! δεν λεω φαντασιες...
10 χρονια τωρα το καλοκαιρι σχεδον ενα μηνα ειμαι εξω, πανω απο χιλιαρικο ποτε. Εννοειται οτι εισιτηρια-ξενοδοχειο τα κλεινω 5-6 μηνες νωριτερα.
Εχω μεινει 3 εβδομαδες σε εποχη που δεν ειχα λεφτα Ολλανδια, και τα εβγαλα περα με 650 ευρω γιατι τοσα ειχα να διαθεσω, ολα μεσα, και τα εξοδα μου.
Στο ελληνικο νησακι μπορεις να μεινεις με τα φιλαρακια σου σε ενοικιαζομενα ή σε camping σε σκηνη με το αμορε σου, να αγοραζεις καφε απεξω και να το πας στην παραλια-δεν χρειαζεται να παιρνεις απο τα μπιτσομπαρα μπυρες, τοστ ή καφεδες αφου μπορεις να τα παρεις πιο οικονομικα απεξω...
Προσωπικα θεωρω οτι τα μεταφορικα για τα νησια ειναι πανακριβα το καλοκαιρι... δηλαδη 80 ευρω πηγαινε-ελα απο Πειραια για Φολεγανδρο πχ ειναι δηλητηριο...Με τη διαμονη προσφορες παντα υπαρχουν, αν κλεισεις και νωριτερα οποτε βρισκεις κατι καλο. Απο φαγητο, και εξω να τρως καθε μερα, αν το προγραμματισεις, και παλι βγαινει.
Εσυ πληρωνεις οπως ερθει το ρευμα και οπου παει το ρευμα. Εμ δεν ειναι ετσι... Μου θυμιζεις την παροιμια που λεει σφαξε με αγα μου να αγιασω...
ενταξει υποτιθεται οτι πας διακοπες να περασεις καλα και οχι να πας και να παρεις ενα τοστακι ,και μια μπυρα απο το περιπτερο αντι να πας σ μπιτσομπαρο.......αμα ειναι ετσι να μην πηγαινεις καθολου...
εχουμε την ωραιοτερη χωρα του κοσμου και θα παω εξωτερικο?
το μονο που θελω να κανω προς το παρων ειναι να κανω ena eurotrip με αμαξι.....τωρα να παω καπου και να μην εχω λεφτα δεν μ λεει κατι....
δεν ειπα οτι τα βγαζεις απο το μυαλο σ μαρα.......απλα εσυ εχεις αλλη ενοια για την λεξη διακοπες και αλλη εγω......
Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.geekbuying.com/item/XIAOM...ay-368627.html
να πας για να ανοιξει το μυαλο και οι οριζοντες σου! αν δεν πας τωρα ποτε θα πας? στα 60??
Νομιζω για σενα, [το ζην γενικα ειναι να βαζεις το χερι στην τσεπη και να ξοδευεις λεφτα, που αλλοι σου εχουν δωσει] - αν τα ειχες βγαλει μονος σου, πιστευω μπορουσες και να τα καψεις, που λεει ο λογος.
Για κανε μια αυτοψυχαναλυσουλα να βρεις λιγο τη ριζα...